
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای گزارش کامل مراسم رونمایی از یادداشت رهبر انقلاب بر کتاب تن تن و سندباد را منتشر کرد. در این آیین از یادداشت حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب داستانی «تَن تَن و سندباد» نوشته آقای محمد میرکیانی رونمایی شد.
انتشار یادداشتهای جدید رهبر انقلاب بر کتابهای غیر دفاع مقدس
در ابتدای این جلسه، علیرضا مختارپور، دبیر جلسه درباره دقت نظر رهبر انقلاب در مطالعه کتابها و بیان نظرشان پس از مطالعه آن گفت: بارها شده است که رهبر انقلاب پس از مطالعه کتاب، نظر خود را در مورد آن گفتهاند و این موضوع بخصوص در رابطه با کتب دفاع مقدس بسیار اتقاق افتاده که نظر خود را به نویسنده کتاب یا خانواده شهید به صورت کتبی و شفاهی فرمودهاند که تاکنون تعداد بسیار زیادی از آنها منتشر شده است اما از سال گذشته دفتر نشر و حفظ آثار ایشان این توفیق را پیدا کرد تا نظرات ایشان در مورد کتابهای غیر دفاع مقدس را نیز منتشر کند که یادداشت رهبر انقلاب بر کتاب «دختران آفتاب» نخستین آنها بود و در ادامه همین روند، نمونه دیگری از نظرات ایشان امروز منتشر خواهد شد.
از خواب شبتان میزدید
آقای محمدرضا سرشار دیگر سخنران این مراسم بود که در بیان چرایی پرداختن به ادبیات کودک گفت: هر نظام عقیدتی باید روی نسل آینده خود سرمایهگذاری کند و هنر و ادبیات از جمله زمینههای مهم سرمایهگذاری است. زمانی که حضرت امام خمینی رحمهالله علیه در سال 1342 آن سخنان تاریخی را فرمودند، در تنهایی به سر میبردند و هنگامی که از ایشان پرسیدند چه کسانی از شما پیروی خواهند کرد، پاسخ دادند که سربازان من در گهوارهها هستند و دیدیم که 15 سال بعد همان کودکان بزرگترین انقلاب قرن را آفریدند.
رئیس انجمن قلم ایران درباره اوج اهتمام رهبر انقلاب پیرامون ادبیات کودک بیان کرد: اهالی ادبیات کودک، دیداری با رهبر انقلاب در اوایل دهه 70 داشتند که ایشان در آن دیدار فرمودند اگر اهمیت کار خود را میدانستید حتی از خواب شبتان هم میزدید تا خواسته خود را محقق کنید.
تولید آثار خنثی مضر است
مهندس محسن چینی فروشان رئیس سابق کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دیگر سخنران مراسم به بیان توصیههای مهم رهبر انقلاب پرداخت و گفت: کمتر مسئولی در کشور میشناسم که به اندازه رهبر انقلاب نسبت به حوزههای مختلف فرهنگ تسلط و دغدغه داشته باشند. در جلسات متعددی که به صورت خصوصی و عمومی با ایشان داشتم، نسبت به کارهایی که انجام شده همواره میگفتند که این کارها کم است و باید جلوتر برویم. ایشان در یکی از دیدارهای خصوصی درباره ادبیات کودک و نوجوان تذکر دادند که موضوعات و رخدادهای تاریخ انقلاب، جای کار زیاد دارد و باید آنها را برای کودکان و نوجوانان بازگو کنیم.
مهندس چینی فروشان در قسمت دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به اهمیت محتوا در نگاه رهبر انقلاب تصریح کرد: در مورد آثار ادبی و هنری رهبر انقلاب تعبیر استحکام را به کار میبرد که به فرم و محتوا معطوف است. ایشان بر این باورند که هنوز کاری که شایسته انقلاب اسلامی باشد در حوزه کودک و نوجوان تولید نشده است. ایشان تولید خنثی را مضر میدانند و به تولید اسلامی و انقلابی تأکید و روی فرهنگ اهتمام ویژهای دارند.
مطابق افق 1404 به تولید محصول بپردازیم
محسن مؤمنی شریف از دیگر کسانی بود که در این جلسه نکات مدنظر خود پیرامون ادبیات کودک را یادآور شد و تصریح کرد: متأسفانه از اوایل دهه 70 به خاطر سیاستهای اشتباه توسعه، ارزشهای ما با هجوم گسترده مواجه شد و سراغ دنیایی رفتیم که برای ما نبود و از جمله آسیبهایی که دیدیم در حوزه ادبیات بود. ما امروز باید با نگاه به افق 1404 به تولید آثار در این حوزه بپردازیم تا بتوانیم کودکان امروز را افرادی مؤمن، فعال، ایثارگر و برخوردار از روحیه اسلامی و انقلابی تربیت کنیم.
از محبت رهبر انقلاب تشکر میکنم
پایان بخش برنامه نیز رونمایی از یادداشت رهبر انقلاب بر کتاب «تن تن و سند باد» توسط نویسنده کتاب بود. وی پس از رونمایی از یادداشت در سخنان کوتاهی گفت: از محبت و بزرگواری رهبر انقلاب تشکر میکنم. جایگاه وشأن فرهنگی ایشان بیش از آن چیزی است که بتوان آن را توصیف کرد و حقیقتاً در این لحظه زبانم از بیان آنچه در ذهنم میگذرد الکن است. تصور میکنم آنچه معظمله درمورد کتاب فرمودند بیش از واقعیت است و در آن حد و اندازه نیست.

نمایشگاهها آرام آرام برپا میشوند
صبا موسوی
پس از مدتها کم کاری گالریهای هنری پایتخت، برپایی نمایشگاهها، آرام آرام در تهران از سر گرفته شده است. در این هفته از بزرگداشت پرویز کلانتری تا نمایش آثار هنرمندان خودآموخته و کودکان، تا نمایش آثار هنرمند اتریشی و نخستین تصویرسازی سالانه و.... در معرض دید علاقه مندان به هنر قرار گرفته است؛ «ایران» در ادامه نگاهی اجمالی به چند نمایشگاه در گالریهای پایتخت انداخته است.
پرتره در ثالث
گالری ثالث این روزها میزبان آثار هنرمندانی است که به موضوع پرتره پرداختهاند، این نمایشگاه به کیوریتوری (نمایشگاه گردان) دنیا مشرفی گردآوری شده است.
در این نمایشگاه بیش از 40 نقاشی، عکس، کاریکاتور، طراحی و... به نمایشگاه گذاشته شده و از خصوصیات جالب در این نمایشگاه این است که هر هنرمند تکنیک خود را در آن حفظ کرده است. با نگاه به این چهرهها، خصوصیات، احساسات و در کل حال و هوای مدل به بیننده منتقل میشود، البته پیش از این انتقال احساس خود هنرمند را هم در کار میبینیم. تنوع تکنیک و سبک در این نمایشگاه بخوبی درکنار هم قرار گرفته و از آثار کلاسیک و رئالیسم تا سوررئالیسم و اکسپرسیونیسمی و هنر معاصر و پست مدرن و غیره را میتوانیم در آن ببینیم.
نمایشگاه پرتره آثاری از هانیبال الخاص، پروانه اعتمادی، آیدیدن آغداشلو، رضا بانگیز، محمدعلی بنی اسدی، علی اصغر پتگر، جعفر پتگر، کامبیز درم بخش، ژازه تباتبایی، مهرداد اسکویی و.... در معرض دید قرار داده است.
آثار هنرمند اتریشی در ویستا
گالری ویستا نیز این روزها با همکاری بخش فرهنگی سفارت اتریش در تهران، نمایشگاه دیجیتال آرت با عنوان «هرآنچه در مقابل من است، از آن من است»، آثاری از «آرنولد پُستل» را تا 25 مرداد ماه میزبانی میکند.
در دیجیتال آرت، هنرمند با استفاده از رایانه و نرم افزارهای موجود در قالب دیجیتال دست به خلق آثار میزند. آثار این هنرمند اتریشی حال و هوای فضای امپرسیونیستی دارند. انگار خیلی سریع خلق شده و طبیعت و شهر را برای ثبت نور بسرعت کشیده است. یا انگار مخاطب از پشت شیشهای باران خورده، به دنیای بیرون مینگرد. بهنام کامرانی، نیز در مورد آثار این هنرمند گفته: وی با کار دیجیتالی روی عکسها جنبههایی انتزاعی را بر آنها میافزاید. این مبهمسازی با تکه رنگهایی که پست امپرسیونیستها را به یاد بیننده میآورد ستایش از نورها، رنگها و لحظاتی است که عکس و نقاشی دیجیتال با هم فراهم آوردهاند. این حالت بینابینی، سادگی و صراحت را همراه با شادابی و رازآمیز بودن باهم دارد.
برگزاری نخستین تصویرسازی سالانه بدون متن در شیرین
نخستین تصویرسازی سالانه با نمایش 100 اثر از 50 هنرمند ایرانی تا 27 مرداد ماه در گالری شیرین 1 و 2 برگزار میشود.
وقتی اسم تصویرسازی میآید، آن را وابسته به متن و کتاب میدانیم. و این دو یار جدا ناشدنی از یکدیگرند. برای همین بیننده در این نمایشگاه نیز در کنار هر تصویر میخواهد داستان آن را بخواند، اما هیچ متن و داستان و شعری در کنار تصاویر قرار نگرفته است و این از ضعفهای بزرگ این نمایشگاه است. چگونه میشود که نمایشگاه سالانه باشد و این بیتوجهی صورت بگیرد. این نمایشگاه حتی کاتالوگی نداشت تا بازدیدکنندگان بتوانند از نمایشگاه اطلاعات درستی را به دست آوردند و گاهی نکتههایی به این مهمی، حرفهای بودن را اثبات میکند.
در این نمایشگاه آثاری از آیلار شهبازی، اکبر نیکانپور، علیاکبر صادقی، علی بوذری، علیرضا گلدوزیان، امیر مفتون، امیر شعبانیپور، بهرام خائف، احسان عبداللهی، فاطمه رادپور، فیروزه گلمحمدی، قباد شیوا، حسن عامهکن، حسن موسوی، هدی حدادی و غیره به نمایش درآمده است.
آثار خودآموختهها بر دیوارهای ارسباران
صد اثر «نقاشی وحجم »از 40 هنرمند خود آموخته با آثاری در ابعاد مختلف با موضوع طبیعت، فرهنگ، آداب و رسوم، طبیعت بیجان، انتزاعی، آناتومی انسان و حیوان و.... تا 25 مرداد در فرهنگسرای ارسباران به نمایش گذاشته شده است. در این نمایشگاه آثار به بازدیدکنندگان حس خودمونی میدهند، بیشتر مخاطبان عام با برخورد با آثار هنرمندان خودآموخته درک بهتری از آنها خواهند داشت تا اینکه در مقابل آثار هنرمندان آکادمیک مدرن و انتزاعی قرار میگیرند. شاید به این دلیل که آنها هم اگر قلم مو به دست بگیرند بتوانند آثاری نزدیک به آثار هنرمندان خودآموخته خلق کنند. البته تفاوت در این است که هنرمند خودآموخته ذهن و دغدغهاش درگیر هنر شده و مخاطب عام تنها شاید بخواهد یک تجربه کوتاه مدت در کشیدن نقاشی یا طراحی به دست بیاورد.
«انسان پا در هوا»ی کودکان در شکوه
نمایشگاه گروهی نقاشی و مجسمه «انسان پا در هوا» با نمایش آثار طراحی، نقاشی و حجمهایی از جنس گچ، مفتول و چسب از کودکان پنج تا هفت سال در گالری شکوه برپا شد. هنرجویان کودک در این نمایشگاه که تعداد 30 نقاشی و یازده مجسمه را به نمایش گذاشتند، هر کدام بین دو تا سه سال دورههای مختلف نقاشی، مجسمه و تاریخ هنر را نزد نگین محمودی گذراندهاند.
هر یک از این کودکان مفهوم پا در هوایی را به شکلهای مختلف در آثارشان انعکاس دادهاند، هیچ یک از آثار آنها شبیه به هم نیست و ذهنیت متفاوتی از هم نسبت به این مفهوم داشتهاند. نکته جالب توجه در این بین این است که هنرجویان مفهوم پا در هوایی را به شکل منفی یا به صورت فیگورهایی از انسانهایی آشفته، بلاتکلیف و مأیوس در آثارشان ارائه ندادهاند بلکه با تماشای نقاشیها و مجسمههای آنها میتوان پی به دنیای کودکانه و شادشان برد.

رضا کیانیان بازیگر مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون از عرضه محصولات برندهاى داخلى در داخل کشور به زبان انگلیسى و به انگلیسی بودن یک فروشگاه ایرانی انتقاد کرد. او با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش نوشت: وارد یک فروشگاه زنجیره اى لباس ایرانى شدم! توى همین مملکت! لباس هاى خوبى داره...این چند سال اخیر گاهى ازش خرید مى کنم!
ولى این بار یک چیزى حسابى خورد تو ذوقم! بیرون و داخل فروشگاه یک کلمه فارسى ندیدم! نام برند، آرم برند، سر در فروشگاه، همه تابلوهاى راهنما، درصد حراجها، سایزبندىها، قسمت زنان، قسمت مردان، قسمت کودکان... همه انگلیسى نوشته شده بود! چیدمان فروشگاه هم درست شبیه یک برند امریکایى بود. فقط فروشندهها فارسى حرف مى زدند!
یعنى یک برند تجارى ایرانى، این اندازه از کشور و فرهنگ خودش بیزار است؟! به شکلاتها، آبنباتها، بیسکوییتها، آبمیوهها و خوراکى هاى تولید داخل نگاه کنید! همه با بسته بندى انگلیسى هستند! فقط خیلى ریز، پشت بسته بندى یک چیزهایى به فارسى نوشته شده! که باید با ذره بین کشفشون کرد و خواند!
این برندهاى داخلى، چرا محصولاتشان را براى داخل کشور به انگلیسى عرضه مى کنند؟! که مثلاً ما فکر کنیم داریم جنس خارجى مى خریم؟

نشست خبری مسابقه «نشان ویستا» با حضور بهنام کامرانی عضو هیأت علمی دانشگاه هنر، بهرنگ صمدزادگان، مدرس هنر و پریسا پهلوان عصر سهشنبه (19مرداد) در گالری ویستا برگزار شد. به گزارش «ایران»، در این نشست بهنام کامرانی با اشاره به برگزاری این رویداد گفت: در این مسابقه ایده در هنر معاصر مطرح است. شاید این رویداد کمک به اجرای طرحهای پیش رو در هنر کند زیرا هرجا از هنر حمایت شود، این حمایت تبدیل به سرمایهگذاری و اعتبار میشود. وی با اشاره به اینکه طرحهای رسیده به مسابقه نگهداری خواهند شد، افزود: چه خوب میشود که گالریای به عنوان منبع و آرشیو، ایدههای نو را گردآوری کند.
این جایزه راهی برای تأکید بر اندیشمندانه بودن اثر در هنر معاصر است و همزمان با برپایی آن گفتوگوهای نظری نیز انجام میشود. کامرانی با اشاره به اینکه هیچ ایده نابی در هنر به وجود نمیآید، اضافه کرد: ایدهها ثابتاند اما لهجههای جدیدی در هنر شکل میگیرند.
همچنین بهرنگ صمدزادگان با اشاره به برگزاری مسابقات متعدد هنری تصریح کرد: تاکنون ساختار اولیه و داوری هیچ مسابقهای براساس پروپوزال نبوده و فقدان چنین برنامههایی باعث میشود تا سطح هنرهای تجسمی بالا نرود و همچنان در تولیدات سنتی باقی ماندهایم. وی افزود: اهمیت این رقابت که در دوره اول آزمون و خطاهایی خواهد داشت، شروع حرکتی همراستا با استانداردهای جهانی است. در ادامه پریسا پهلوان، مدیرگالری ویستا نیز تصریح کرد: این گالری از زمان تأسیس تا به امروز به دنبال ایدههای نو و متفاوت و تأثیرگذار در هنر بوده است. سعی ما در شناسایی هنرمندان جوان هم بوده است زیرا هدف ما استمرار این جایزه است.

محمدحسن شهسواری از پایان انتظار شش ساله برای دریافت مجوز چاپ دوم «کلمهها و ترکیبهای کهنه» و ادامه صادرنشدن مجوز برای دو رمان «پاگرد» و «میم عزیز» خبر داد. محمدحسن شهسواری (نویسنده) در گفتوگو با ایلنا، از پایان اتتظار شش ساله برای دریافت مجوز چاپ دوم مجموعه داستان «کلمهها و ترکیبهای کهنه» خبر داد و گفت: مجموعه داستان «کلمهها و ترکیبهای کهنه» که سال 76 به عنوان نخستین مجموعه داستان چاپ شده من توسط مؤسسه انتشاراتی آسا منتشر شده بود و از سال 89 تا امسال به مدت 6 سال برای دریافت مجوز چاپ دوم موفق به دریافت مجوز نمیشد؛ سرانجام بدون هیچ اصلاحیه و تغییری نسبت به چاپ اول و اینبار توسط نشر چشمه به کتابفروشیها آمده است. وی ادامه داد: مجموعه داستان «کلمهها و ترکیبهای کهنه» وقتی سال 89 برای چاپ بعدی به وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی رفت، مسئولان وقت اعلام کردند که یکی از داستانهای این مجموعه حذف شود اما من از نظر اخلاقی درست نمیدیدم در کتابی که یکبار منتشر شده و به دست مخاطب رسیده؛ دست برده شود.

در پی سخنان اخیر علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره لغو کنسرتها به دلایل واهی در خراسان رضوی و اینکه قوه قضائیه با این کارها برای خود هزینه درست میکند، دادستان مشهد، در سخنانی تازه، به سخنان جنتی واکنش تندی نشان داد تا جایی که از قوه قضائیه خواست تا با وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی برخورد کند!
غلامعلی صادقی در نشست خبری تجلیل از رسانهها به مناسبت روز خبرنگار در مورد اظهارات وزیر ارشاد مبنی بر هزینهبر بودن لغو کنسرتها برای دستگاه قضایی استان گفت: ایشان نگران هزینه دستگاه قضایی نباشند و بهتر است نگران هزینه نظام و همین وزارت ارشاد باشند.
دادستان مشهد، با طرح این سؤال که چه کسی این هزینهها را ایجاد میکند، افزود: ما وظیفهداریم در مقابل کار نسنجیده و غیرقانونی برخورد قانونی انجام دهیم چون وظیفه ما همین است و دستگاه قضایی ایجادشده تا در این راه هزینه کند.
وی با بیان اینکه کسی که به وظیفهاش عمل نمیکند و در جامعه جرم ایجاد میکند برای جامعه هزینه دارد، تصریح کرد: ما نمیتوانیم به خاطر اینکه آنها با زیر پا گذاشتن قانون هزینه ایجاد کردهاند برخورد قانونی انجام ندهیم.
دادستان مشهد با بیان اینکه لغو کنسرت برای دستگاه قضایی هزینه نداشت، خاطرنشان کرد: کار دستگاه قضایی مقابله با کار غیرقانونی است و دستگاه قضایی تاکنون در مورد انجام وظیفهاش که نظارت بر حسن اجرای قوانین است، کوتاهی نکرده است. دادستان مشهد رفتار وزیر و مطرح کردن این موضوع از طرف ایشان را یک کار مجرمانه دانست و افزود: حداقل جرمی که اظهارنظر وزیر دارد این است که این گفتار تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب است. صادقی ادامه داد: من اگر بهعنوان مقام قضایی مسئول رسیدگی به جرایم ایشان بودم حتی یک لحظه هم تردید نمیکردم و ایشان را مثل بقیه افراد احضار و تفهیم اتهام و به پرونده رسیدگی میکردم.
تلاشهایی برای ایجاد شکاف میان هنرمندان و نظام انجام میشود
در همین حال الیاس حضرتی نماینده مردم تهران روز گذشته در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تلاشهایی برای ایجاد شکاف میان هنرمندان و نظام انجام میشود، گفت: نتیجه رو در رو کردن جامعه هنری و نظام چیزی جز بیاعتمادی نیست. نماینده مردم تهران پس از جلسه علنی مجلس در جمع خبرنگاران پارلمانی درپاسخ به سؤالی در خصوص لغو مجوز کنسرتها از سوی مراجعی غیر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اتفاقات نگرانکنندهای در کشور پیش میآید و این تلاش مرموزی است که به نظر من میخواهند بین طبقات مختلف اختلاف و شکاف ایجاد کنند.

اهالی سینما روز گذشته اخبار «کانال سینما» را کذب دانستند
اطلاعات ذکر شده در کانال روزنامه سینما باعث شد تا چهارشنبه روز تکذیب سینماگرانی باشد که اخباری از آنها نقل شده بود. این کانال خبری حوزه سینما که چندی پیش ارتباط آن با روزنامه سینما و گردانندگان اصلی آن یعنی فریدون جیرانی و سیدحسین وخشوری تکذیب شد روز سهشنبه دو خبر تحریم فیلم «زاپاس» از سوی مدیریت سینما کوروش و همچنین اخذ پروانه نمایش آخرین فیلم بهمن فرمان آرا را در فضای مجازی منتشر کرد.
بنا به اطلاعات ارائه شده در این کانال خبری، به نقل از علی سرتیپی اعلام شد که اگر حوزه هنری فیلم «لانتوری» را نمایش ندهد در سینما کوروش فیلم «زاپاس» را از روی پرده برمیدارد. خبری که با واکنش و تکذیب علی سرتیپی از مدیران سینما کوروش و پخشکننده فیلمهای سینمایی لانتوری و فروشنده روبه رو شد. او هرگونه چالش با حوزه هنری را تکذیب کرد و گفت: اینکه حوزه هنری قصد دارد چه فیلمی را اکران کند یا نمایش ندهد؛ به سیاستهای خود حوزه بازمیگردد و ارتباطی به ما ندارد. یکی دیگر از اخبار نادرست منتشر شده در فضای مجازی که منبع آن کانال سینما بود دریافت مجوز نمایش برای فیلم «دلم میخواد» آخرین ساخته بهمن فرمان آرا بود که این خبر هم توسط علی تقیپور تهیهکننده این فیلم سینمایی تکذیب شد.

انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری سیامین نمایشگاه کتاب تهران
با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعضای شورای سیاستگذاری سیامین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران منصوب شدند. بر اساس حکم علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدرضا صالحی امیری، سیدمحمد بهشتی، علیاکبر اشعری، مرتضی کاظمی، مجتبی عبداللهی، فریدون عموزاده خلیلی، مهدی فیروزان، محمدرضا توکل صدیقی، مهدی اسماعیلیراد، رضا امیرخانی، محمد حمزهزاده، همایون امیرزاده، محمد سلگی، امیرمسعود شهرامنیا و علیاصغر سیدآبادی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری سیامین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران منصوب شدند.
محدودیت سنی برای «من»
فیلم سینمایی «من» نخستین تجربه کارگردانی سهیل بیرقی با محدودیت سنی بالای 15 سال به نمایش درخواهد آمد. در نخستین آنونس رسمی که روز چهارشنبه 20 مردادماه از این فیلم منتشر شد اعلام شده است که تماشای این فیلم برای افراد زیر 15 سال توصیه نمیشود. بعد از فیلم «لانتوری» رضا درمیشیان، «من» دومین فیلمی است که در ماههای اخیر با محدودیت سنی اکران میشود.
برپایی جشنواره هنرمحیطی در ییلاق کوچ روهای سنگسری
پنجاهودومین جشنواره هنر محیطی در ییلاق کوچروهای سنگسری سیاریس برگزار میشود. این جشنواره به همت مرکز هنر پردیس روزهای ۲۱ و ۲۲ مردادماه برگزار خواهد شد، این ییلاق در مسیر جاده لاسم به فیروزکوه قرار دارد.
جشنهای دهه کرامت در فرهنگسرای هنگام
همزمان با دهه کرامت فرهنگسرای هنگام با برگزاری جشنهای متنوع میزبان شهروندان تهرانی است. روز پنجشنبه 21مرداد ماه این مرکز با برنامه سایه بان هنگام جشن ولادت امام رضا(ع) را با همکاری کانون بانوان این فرهنگسرا از ساعت 10تا 12برگزار میکند.
-
دلهرهها و دغدغههای کتاب کودک
-
بازگشت رونق به گالریهای پایتخت
-
انتقاد کیانیان به انگلیسی شدن فروشگاههای ایرانی
-
حمایت از هنر، سرمایه و اعتبار میآورد
-
پایان انتظار ششساله برای مجوز چاپ دوم «کلمهها و ترکیبهای کهنه»
-
انتقاد دادستان مشهد از سخنان جنتی
-
روز تکذیب
-
روی خط خبر
