
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شکوه مقیمی
سهشنبه گذشته، دوم خردادماه، اتاق انجمن مستندسازان سینمای ایران در خانه سینما به روی اعضای این انجمن بسته شد و به هیأت مدیره آن اعلام شد که انجمن مستندسازان جزو خانه سینما نیست و به رسمیت شناخته نمیشود. اختلاف چندماهه میان خانه سینما و انجمن مستندسازان، یکی از فعالترین انجمنهای خانه سینما، از زمانی آغاز شد که این انجمن اعلام کرد قصد ندارد مانند دیگر انجمنهای زیر نظر خانه سینما زیر پوشش وزارت کار برود و میخواهد هویت خود را بهعنوان یک تشکل فرهنگی حفظ کند.
خانه سینما در اوایل دهه 70، بهعنوان یک «مؤسسه فرهنگی» با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأسیس و ثبت شد، اما اساسنامه آن پر از مأموریتهای صنفی است و عنوان «جامعه اصناف سینمای ایران» هم به خود داده در حالی که عرصه فعالیتهای صنفی در حوزه وزارت کار است. همین دوگانگی موجب شد دولت دهم بهانهای قانونی برای انحلال خانه سینما داشته باشد، ولی خانه سینما با استفاده از مجوز فرهنگی خود مانع انحلال شد و تنها به تعطیلی موقت تن داد. در آن دوره تعطیلی هیچکدام از 32 تشکل عضو خانه سینما به دلیل عدم ثبت قانونی و همچنین مغایرت با قوانین مؤسسه فرهنگی و عضومحور بودن، موجودیت و رسمیت حقوقی نداشتند.
پس از بازگشایی مجدد خانه، هیأت مدیره برای رفع خطرات احتمالی بهدلیل تداوم مغایرتهای صنفی و فرهنگی موجود در عملکرد خانه و امتیازمحور کردن خود، از انجمنهای زیرمجموعه خود خواست که تشکلهای صنفی در وزارت کار ثبت کنند و این تشکلهای جدید جایگزین انجمنهای قبلی شوند. به این شکل خانه سینما از وجهه فرهنگی خود دور شده است. در این میان انجمن کارگردانان سینمای ایران هیچ اقدامی برای تشکیل انجمن صنفی نکرد و انجمن مستندسازان نیز خواهان ثبت فرهنگی خود بود. همچنین زندهیاد محمدرضا مقدسیان، محمد تهامینژاد، ابراهیم مختاری، پیروز کلانتری، ناهید رضایی، مجتبی میرتهماسب و غلامرضا کتال در سال ۱۳۹۳ کار نگارش اساسنامه «انجمن صنفی کارگردانان سینمای مستند استان تهران» را انجام داده و مراحل ثبت آن را آغاز کردند و شهریور 95 نخستین هیأت مدیره و بازرس انجمن انتخاب شدند.
هدف از ثبت این انجمن صنفی حل مشکلات صنفی و حرفهای مستندسازان بود تا بهواسطه این صنف تسهیلات لازم برای معیشت مستند در آینده فراهم شود. اما هیأت مدیره انجمن صنفی طی نامه ای تأسیس و ثبت خود را به مدیر عامل خانه سینما اعلام کرد و هیأت مدیره خانه سینما نیز انجمن صنفی کارگری مستند سازان استان تهران را به مجمع عمومی خود دعوت کرد و حکم به تعلیق انجمن مستندسازان داد. این امر اعتراض طیف وسیعی از 360عضو انجمن مستندسازان را در پی داشته است. چراکه آن انجمن صنفی طبق اساسنامه اش، قوانینی دارد که هر مستندسازی نمیتواند عضو آن باشد و برای مثال تنها مستندسازان تهران حق عضویت در آن را دارند. در پی اعتراضهای صورت گرفته و نامهنگاری مستندسازان با محمدمهدی حیدریان، رئیس سازمان سینمایی، جلساتی میان هیأت مدیره خانه سینما و نمایندگان مستندسازان تشکیل شد اما خانه سینما بر موضع خود در مورد انحلال انجمن مستندسازان پافشاری می کند. روز دوشنبه، هشتم خردادماه، جمعی 50نفره از مستندسازان جلسهای تشکیل دادند تا در مورد وضعیت پیش آمده مشورت کنند و برای بیان مطالبه خود به اجماع برسند. ارد زند، ابراهیم مختاری، پیروز کلانتری، مانی پتگر، منوچهر مشیری، ناهید رضایی، حمید جعفری، مونا زاهد، بهرام عظیمپور، مهدی قربانپور، مینا کشاورز، حامد ذوالفقاری، سحر سلحشور و... از حاضران این جلسه بودند. ناهید رضایی با بیان اینکه ما نمیخواهیم علیه خانه سینما کاری انجام دهیم گفت: خواسته ما حفظ انجمنهای فرهنگی در خانه سینماست و انجمن صنفی باید فعالیت خود را در وزارت کار پی گیر باشد. مجوزهای ما از طریق انجمن صادر میشد و با موضوعی که پیش آمده کار بسیاری از مستندسازان به مشکل خورده است. اما در جلسه ششم خردادماه مشخص شد برخلاف پادرمیانی معاونت سینمایی، اعضای هیأت مدیره خانه سینما، آقایان رزاقکریمی، اسعدیان و شاهسواری، روی حرف خود ماندهاند و کلید اتاق ما را پس نمیدهند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قبال ما موظف است! قربانپور، بازرس انجمن مستندسازان نیز گفت: ما باید طبق اساسنامه مجمعی تشکیل دهیم و اعضا ی ما بتوانند هیت مدیره و بازرس خود را انتخاب کنند. کاری که خانه سینما در تعطیلی انجمن ما کرده است، برخلاف اساسنامه است. ما تصمیم داریم در تاریخ 23خرداد این مجمع را در جایی خارج از خانه سینما تشکیل دهیم و طبق اساسنامه با خانه سینما روبهرو شویم. فرزاد توحیدی، یکی از اعضای هیأت مدیره انجمن مستندسازان که از موافقان تعطیلی انجمن مستندسازان است، گفت: ما به شکل عرفی یکی از انجمنهای خانه سینما بودیم و همه انجمنها، به غیر از انجمن کارگردانان، شماره ثبت انجمن صنفی خود را به خانه اعلام کردهاند و هیأت مدیره خانه در آخرین دیدار برای ماندن در خانه از ما شماره ثبت خواست، اگر مجمع زودتر از این ماجراها برگزار میشد کار به اینجا نمیکشید.
حمید جعفری دیگر عضو هیأت مدیره انجمن مستندسازان گفت: مجمع عمومی خانه از انجمنها خواست که خودشان را ثبت کنند اما این درخواست اشتباه است، زیرا هیچ انجمنی نمی تواند خودش را در وزارت کار ثبت کند، بلکه باید انجمن جدیدی تأسیس کند، و همین یعنی انجمنی جدید با ماهیتی متفاوت. کلانتری نیز با اشاره به لزوم تشکیل مجمع گفت: اغلب انجمنهای خانه در مجمع به نتیجه رسیدهاند که در انجمن صنفی ادغام شوند. اما انجمن صنفی مستندسازان چنین مسیری را طی نکرده و سر خود به جریان غیر قانونی پیوسته است که 16صنف پر از شائبههای قانونی در آن افتادهاند؟
همایون امامی نیز با اشاره به مشکل قانونی و نقض آشکار اساسنامه خانه سینما پیشنهاد پیگیری قانونی داد. در پایان جلسه حاضران تصمیم گرفتند برای مطالبه حقوق خود در مقابل رفتار غیرقانونی خانه سینما، روز سهشنبه، 11 صبح در مکان خانه سینما واقع در خیایان بهار جنوبی تجمع کنند و درخواست کلید اتاق انجمن مستندسازان را، که نماد هویت و موقعیت این قشر سینمایی است داشته باشند.

ندا سیجانی
انعکاس گوشهای از زندگی و شخصیت حضرت امام خمینی
معصومه ابتکار
سمفونی «روح الله» انعکاس گوشهای از زندگی و شخصیت حضرت امام خمینی(ره) است. این اثر توانسته با نسلهایی که از نزدیک با امام خمینی و شخصیت بزرگ او آشنایی نداشتهاند ارتباط عاطفی داشته باشد. هنرازجنس دل ومعنویت است و بر همین اساس میتواند ارتباط قوی وعاطفی با انسانها برقرار کند. زبان هنردر انتقال مفاهیم به ویژه مفاهیم معنوی و اخلاقی موسیقی نقش بسیاری دارد. حضرت امام خمینی(ره) ولی فقیه زمان خودشان و جامع شرایط بودند و رهبر معظم انقلاب هم اشکالی بر موسیقی نمیبینند بلکه موسیقی را هنر متعالی میدانند و دراجرای سمفونی «روحالله» قطعاً یک هنر متعالی به گوش میرسد؛ هنری که میتواند با اقشار وسیع مردم، جوانان و آیندگان ارتباط برقرار کند واین بسیار ارزشمند است. امام، اندیشه امام و انقلاب متعلق به دوره خاصی نیست بلکه باید پلی باشد برای آیندگان. همیشه طیفهایی بودهاند که تفسیرشان نسبت به بسیاری ازاحکام تنگ نظرانه بوده است و به نوعی نگاهشان به عقب برمیگردد اما نگاه امام ورهبری هیچگاه این گونه نبوده است. در جامعه ما نگاه نواندیشی دینی و نگاه پیش رو نسبت به مباحث دینی بسیار قوی است والبته یک عده هم هستند که خلاف آن فکرمی کنند، مهم این است که قوه مجریه در عمل این سیاست را به اجرا درآورد. قوهای که به خط مشی امام وخط مشی رهبری سیاستگذاری های هنر و موسیقی اعتقاد دارد؛ خصوصاً پس از رأی آشکار مردم به این سلیقه و تفکر در 29 اردیبهشت ماه که قطعاً دولت قوت و تلاش بیشتری در عرصه هنر خصوصاً هنر متعالی خواهد داشت.
موسیقی؛ حافظ حماسهها
فخرالدین
صدیق شریف
تولید و تفکر سمفونی «روحالله» کار بسیار ارزشمندی است. ما میتوانیم حماسههایمان را با موسیقی ماندگارتر کنیم همانطور که در بیشتر آثار جهانی میبینید که موسیقی مارک و برندی است که یک حماسه را پایدار نگاه میدارد. بنابراین وقتی میبینیم که اثری به نام سمفونی «روح الله» ساخته میشود نشان از حماسه آفرینی امام است که بدون تردید در تاریخ سرزمین ما نام ایشان برای همیشه ثبت میشود و تأثیرگذار خواهد بود. آن زمان متوجه میشویم که موسیقی چه جایگاه رفیعی دارد. من براین نظرم کسانی که برای موسیقی ساز مخالف میزنند درواقع به نوعی با الحان الهی که آنها را جذب میکند، مقابله میکنند بنابراین ازاین دوستان تقاضا دارم این اثر را گوش بدهند و فکر کنند و بعداً در مورد موسیقی تجدید نظر کنند.
سمفونی «روح الله» درآستانه بیست و هشتمین سالروز رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی به آهنگسازی شاهین فرهت و به رهبری سهراب کاشف رونمایی شد.
به گزارش«ایران»، شامگاه دوشنبه 8 خرداد ماه سمفونی «روح الله» درتالار وحدت درحضور جمعی از اعضای بیت امام به روی صحنه رفت.
ساخت چنین سمفونی ای در طول 38 سال عمر انقلاب اسلامی بیسابقه بوده است و برای نخستین بارتوسط ارکستر سمفونیک روی صحنه رفت؛ هنرمندان بزرگ عرصه موسیقی کشورمان غالباً کمتر چنین سمفونیهایی را در مورد چهرههای سیاسی ساختهاند. اگرچه پیش ازاین دیگر استادان موسیقی ایرانی، سمفونیهای ارزشی و سفارشی چون «خرمشهر»، «انقلاب اسلامی»، «صلح» و... ساخته مجید انتظامی یا سمفونی«تختی» به آهنگسازی لوریس چکناواریان را اجرا کردهاند، اما پرداختن به چنین آثاری درنگاه کسانی که با موسیقی مخالف هستند و آن را تنها ابزاری برای طرب و خوشگذرانی قلمداد میکنند، قطعاً پاسخی به آنهاست و اینکه هنر میتواند راهنمای مسیر تعالی فرهنگ وسیاست هر سرزمینی باشد. از بنرهای اطراف تالار وحدت تا عکسهایی از حضرت امام(ره) و انقلاب اسلامی حال و هوای خاصی را برای میهمانان این برنامه ایجاد کرده بود.
معاون فرهنگی و هنری و ارتباطات مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) پیش از آغاز برنامه به ساخت این سمفونی اشاره کرد و گفت: بسیارخرسندیم که درآستانه بیست و هشتمین سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی شاهد رونمایی از سمفونی «روح الله» هستیم که در کنار همه آثار خوب مذهبی و دفاع مقدس برای نخستین بار تولید شده است. حجتالاسلام علی کمساری افزود: تا به امروز در کشورمان سمفونی مرتبط با زندگانی با برکت حضرت روحالله نداشتیم اما خدا کمک کرد که درمؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) و با همت شورای موسیقی مجموعه تصمیم گرفته شد تا سمفونی «روح الله» ساخته شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه با تصمیم شورای موسیقی برای ساخت موسیقی سمفونی «روح الله» قرعه به نام استاد شاهین فرهت افتاد که همه میدانیم در حوزه موسیقی و خلق سمفونی از هنرمندان درجه یک و ارزشمند کشورمان هستند. کمساری ادامه داد: این هنرمند بعد از اینکه پیشنهاد ما را برای ساخت سمفونی پذیرفت مطالعاتی را درحوزه زندگی پر برکت حضرت امام(ره) آغاز کرد و سرانجام بعد از ماهها تلاش این سمفونی در چهار موومان (بخش) اجرا میشود.
معاون فرهنگی وهنری و ارتباطات مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) درباره چهار موومان سمفونی «روح الله» توضیح داد: موومان اول سمفونی روحالله به تولد و رشد حضرت امام(ره) اختصاص دارد و موومان دوم به دوران بلوغ علمی، اجتهاد و بالندگی امام(ره) در حوزه علمیه و قلههای بلند علم و معرفت شناسی میپردازد. همچنین موومان سوم این سمفونی هم با زبانی رمزآلود به جریان مبارزات حضرت امام(ره) که در نهایت منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد پرداخته و درموومان چهارم آهنگساز به عروج ملکوتی امام خمینی(ره) که با دلی آرام و قلبی مطمئن رحلت کرده و دنیایی از اهالی معرفت را داغدار هجران میکنند میپردازد که به طور حتم این داغ هجران هیچگاه جبران نمیشود.
وی یادآور شد: به هر ترتیب سمفونی «روح الله» نخستین تجربه درساخت آثار اینچنینی مرتبط با بنیانگذار انقلاب اسلامی است که آرزومندم تجربه موفقی در این عرصه باشد. در ادامه برنامه لوح سپاس و سردیس حضرت امام خمینی(ره) در حضور فاطمه طباطبایی عروس حضرت امام(ره)، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و معاون فرهنگی و هنری و ارتباطات مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) به حامی مالی طرح مهدی جهانگیری (رئیس گروه مالی بانک گردشگری)، علی مرادخانی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سهراب کاشف رهبر میهمان ارکستر سمفونیک تهران، بهروز رضوی راوی سمفونی «روح الله» و شاهین فرهت آهنگساز سمفونی «روح الله» اهدا شد.
پس ازخوانش قطعاتی ازغزلیات دیوان امام(ره) توسط بهروز رضوی، نوازندگان ارکستر همراه با پخش تصاویری از مقاطع زندگی و مبارزات امام خمینی(ره) روای روزهای انقلاب و زندگی پرفراز و نشیب بنیانگذار انقلاب اسلامی و مرد تاریخ ایران بود. شاهین فرهت خالق سمفونی «روح الله» که دراین برنامه حضور نداشت درباره ساخت این اثر به ایسنا، گفت: «این سمفونی شماره ۱۷ است و با تجربهای که در نوشتن سمفونی داشتم این کار هم از جهت ساختمانی سمفونیک و هم از جهت اجرا، به نظرم خیلی خوب از کار درآمد. همچنین اجرایی که از این اثر در اوکراین داشتیم، بسیار خوب بود. من این اثر را به امام خمینی(ره) تقدیم کردم و برای ایشان ساختم و فکر میکنم کاری را تحویل دادم که شایسته بوده است.
این برنامه با حضور فاطمه طباطبایی همسر مرحوم حاج سید احمد خمینی، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، علی مرادخانی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی اکبر صفیپور مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی، سهراب هادی نقاش پرتره حضرت امام، فخرالدین صدیق شریف و میهمانان دیگر برگزار شد.
دومین شب اجرای سمفونی «روح الله» به سالگرد تولد امام خمینی مصادف با میلاد حضرت فاطمه(س) موکول شده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن شامگاه دوشنبه با شعار «قرآن، اخلاق، زندگی» افتتاح شد
صالحی امیری: اخلاق، گمشده جامعه امروز ایران است
برای ترویج فضایل اخلاقی، آموزههای قرآنی باید همواره و مستمر در جامعه ساری و جاری باشد
بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن شامگاه دوشنبه با شعار «قرآن، اخلاق، زندگی» با همکاری 50 نهاد و مؤسسه با حضور سید رضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلای امام خمینی(ره) تهران افتتاح شد. در نمایشگاه امسال بخشی ویژه درنظر گرفته شده تا برترینهای حوزه ترجمه و تفسیر قرآن کریم همچون آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی، آیتالله سیدعبدالکریم موسوی اردبیلی و آیتالله محمد واعظ زاده خراسانی به بازدیدکنندگان معرفی شود. همزمانی برپایی نمایشگاه امسال با بیست و هشتمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی هم سبب شد تا دست اندرکاران، بخشهایی را با عنوان امام خمینی(ره) و قرآن در نمایشگاه برپا کنند.
انس با قرآن زمینه ساز ترویج صداقت و راستگویی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم اخلاق را گمشده امروز جامعه عنوان کرد و گفت: برای ترویج فضایل اخلاقی آموزههای قرآنی باید همواره و مستمر در جامعه ساری و جاری باشد. سید رضا صالحی امیری عصر دوشنبه در آیین گشایش بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن در مصلای امام خمینی(ره) از قرآن با عنوان آیینه تمام نمای فضایل اخلاقی یاد کرد و گفت: با اخلاق عملی و با استعانت از آموزههای قرآنی میتوان سبک زندگی ایرانی - اسلامی را در جامعه نهادینه کرد. صالحی امیری گفت: بدون شک انس با قرآن و بهکارگیری مفاهیم اخلاقی سبب ترویج صداقت، راستگویی، حس انساندوستی، همنوایی، همدردی و توجه به فقر خواهد شد و در سایه سار قرآن و عترت اخلاق به جامعه و میان مردم میآید.
عضو کابینه دولت یازدهم گفت: اخلاق، گمشده جامعه امروز ایران است و ضروریترین نیاز جامعه ایران اخلاق و اخلاق مداری است، اخلاق بزرگترین سرمایه سیاستمداران یک کشور و فرهنگ زیرساخت توسعه جامعه است، جامعه بدون اخلاق راه به جایی نمیبرد، اگر میخواهیم در جامعهای با ثبات زندگی کنیم باید جامعهای بااخلاق داشته باشیم. صالحی امیری اخلاق را اکسیر نجاتبخش جامعه ایرانی عنوان کرد و گفت: اینکه چرا در جامعه رویکرد اخلاقی اجرا نمیشود و همه نسبت به یکدیگر نگاه قهرآمیز دارند یا اینکه چرا در عرصههای اقتصادی رشدی نداریم و انگزنی، تخریب، تقلب و فساد در جامعه رشد پیدا کرده به این خاطر است که اخلاق افول پیدا کرده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: ما وظیفه داریم بر این کاستیها با اخلاق فائق آییم و جامعه قرآنی را پایهریزی کنیم، لذا برای نیل به جامعه اخلاقمدار صداقت، شفافیت، انگ زدن و وعدههای دروغین باید در جامعه از بین برود و بدین ترتیب فضیلتهای اخلاقی شامل انسجام و همنوایی در جامعه به وجود خواهد آمد و در چنین شرایطی گفتوگو و تعامل، بخش محوری جامعه را شامل میشود. صالحی امیری گفت: در حقیقت گفتوگو به دلیل نیاز جامعه امروز باید در محور فعالیتهای فرهنگی و قرآنی قرار گیرد، قرآن بر محور گفتوگوی منصفانه تأکید دارد و گفتوگو میتواند مبنای عمل قرار گیرد، قبول حق تساوی و آزادی برای همه تمدنها و فرهنگها است و هدف گفتوگو فهم دیگران است که مبتنی بر ارزشهای دینی و اخلاقی باشد.
صالحی امیری گفت: شعار نمایشگاه امسال «قرآن، اخلاق، زندگی» را باید به گفتمان ملی تبدیل کنیم زیرا این پیام قرآن است و خدا در نزول آیات خود به آن اشاره دارد. وی ابراز امیدواری کرد که با گوش فرا دادن به بیانات رهبری و مراجع عظام بتوانیم نمایشگاه امسال را با شکوهتر برگزار کنیم.
بن خرید برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه قرآن
همچنین معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست میزان بن خرید محصولات قرآنی در بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن را اعلام کرد. حجتالاسلام محمدرضا حشمتی افزود: حدود 2 میلیارد تومان اعتبار برای خرید در نمایشگاه امسال در نظر گرفته شده که به حوزههای قرآنی اختصاص پیدا میکند و اثر آن در خریدی است که در غرفهها انجام میشود. وی در پاسخ به ایرنا مبنی بر نحوه دریافت بنهای خرید از سوی بازدیدکنندگان افزود: اگر بازدیدکنندگان جزو جامعه قرآنی یا خادم قرآنی هستند یا مؤسسه قرآنی دارند ، نام آنها در بعضی از مجموعهها وجود دارد که این افراد میتوانند با تأیید آن مجموعهها بن خرید دریافت کنند.
رونمایی از سه اثر هنری
در این مراسم همچنین فیلم مستند اسلام شناس و قرآن پژوه ژاپنی ایزوتسو پخش شد. در این مستند که تهیه آن از سال 93 آغاز شده با بیش از 96 صاحب نظر درباره این قرآن پژوه ژاپنی صحبت شده است. همچنین از نماهنگ ربع قرن که نگاهی به 25 دوره برگزاری نمایشگاه قرآن دارد، رونمایی شد. در این نماهنگ عباس نظری، احمد مسجد جامعی، محمد رضا حشمتی و برزین ضرغامی مدیرکل ارشاد استان تهران درباره سابقه برگزاری نمایشگاه در 25 سال گذشته صحبت کردهاند. 20 انیمیشن قرآنی و آلبوم موسیقایی نیز از دیگر آثار رونمایی شده در افتتاحیه بود. بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن با شعار« قرآن، اخلاق، زندگی» تا 26 خردادماه جاری همه روزه از ساعت 17 پذیرای بازدیدکنندگان است.

رئیس سازمان سینمایی:
باید با همفکری مشکلات فیلمها را برطرف کنیم
رئیس سازمان سینمایی گفت: هدف و نیت ما از بازبینی آثار توقیفی کمک به اصلاح و اکران این آثار است زیرا معتقدیم نباید هیچ اثری در قفسهها باقی بماند. محمدمهدی حیدریان در گفتوگو با ایرنا درباره تصمیم سازمان سینمایی برای بازبینی فیلمهای توقیفی اظهار داشت: اساساً نگاه ما این است که وقتی یک اثر هنری خلق میشود در عین حال که در طول زمان ساخت و تولید باید همراه خالق آن باشیم، در نهایت نیز نباید این فیلم به هر دلیلی در قفسهها باقی بماند. وی افزود: بنابراین اگر اشکال و ایرادی به آثار تولید شده وارد است، باید با همفکری و نگاه کارشناسانه رفع شود. رئیس سازمان سینمایی ادامه داد: هنرمندان و فیلمسازان ما ممکن است در طول پروسه تولید تحت تأثیر برخی عوامل به گونهای نیات خود را تصویر کنند که الزاماً منظور خود را به مخاطب منتقل نکند. حیدریان گفت: در این شرایط وقتی اثر بازبینی شد، اگر دچار اشکالات جدی هم باشد باید با همفکری از جنس خود هنرمندان آن را رفع کرد. وی افزود: در این راستا از دوستان خانه سینما و همکاران خود فیلمساز خواهش کردیم آثاری را که دچار مشکلات و مسائل شده است با همفکری بررسی کنند. رئیس سازمان سینمایی تأکید کرد: نیت اصلی ما حمایت از هنرمندان و فیلمسازان در رفع مشکلات ممیزی فیلم و در نهایت اکران است، بنابراین باید تلاش کنیم اگر اثری نیاز به بازتولید سکانسهایی را هم دارد این کار انجام شود.

«ایتالیا ایتالیا»، بهترین فیلم مردمی چهارمین جشنواره کلن
فیلم سینمایی «ایتالیا ایتالیا» به کارگردانی کاوه صباغزاده و تهیهکنندگی مهدی صباغزاده در نخستین نمایش بینالمللی خود، در جشنواره فیلمهای ایرانی در آلمان (کلن) که 3 الی ۷ خرداد (۲۴-۲۸ مه) در شهر کلن برگزار شد بهعنوان بهترین فیلم مردمی این جشنواره انتخاب شد.
برگزاری نخستین کنسرت آلبوم جدید رضا صادقی
خواننده آلبوم «یعنی درد» درباره نخستین کنسرت آلبوم جدید خود در تهران گفت: برنامهریزیهای زیادی برای این کنسرت انجام دادهایم و با ارکستر بزرگ به رهبری بهنام ابطحی به اجرای برنامه خواهیم پرداخت. کنسرت 30 تیرماه رضا صادقی به تهیه کنندگی محمد جلیلپور در سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی برگزار خواهد شد و بلیتفروشی آن آغاز شده است.
تدارک کاوه یغمایی برای یک اجرا
کاوه یغمایی خواننده سبک راک گفته است قصد دارد به زودی کنسرتی را روی صحنه ببرد که رپرتوار اجرایی این کنسرت، قطعاتی از سه آلبوم اخیر و همچنین چند قطعه جدید خواهد بود. زمان و مکان این کنسرت هنوز اعلام نشده است.
درخواست ۲۳ استان برای جشنواره موسیقی نواحی
۲۳ استان درخواست خود را برای حضور در بخش رقابتی (راویان اصالت) دهمین جشنواه موسیقی نواحی ایران که از ششم تا نهم تیرماه 1396 برگزار می شود به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردهاند. بخش رقابتی (راویان اصالت) این دوره از جشنواره با استقبال هنرمندان این عرصه روبهرو شده است؛ بهطوری که از 23 استان کشور درخواست حضور در این بخش به دبیرخانه جشنواره رسیده است.
درخشش «هیرون» در جشنواره بینالمللی موسیقی دلفین طلایی گرجستان
گروه موسیقی «هیرون» از بوشهر در جشنواره بینالمللی «دلفین طلایی» کشور گرجستان در سه بخش تکنوازی، گروهنوازی و کروگرافی حرکات آیینی مقام برتر را کسب کرد.
-
ابهام در ادامه فعالیت قدیمیترین نهاد مستندسازان
-
سازها، راوی زندگی «روح الله»
-
فرهنگ
-
سینما
-
روی خط خبر
-
تصویر تازه خسرو آواز ایران
