
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

جشنواره موسیقی نواحی درحالی دهمین دوره خود را برگزار میکند که استادان موسیقی نواحی از اینکه مسئولان فرهنگی آنطور که باید و شاید توجهی به میراث معنوی موسیقی ایران ندارند گلایه دارند و این انتظار از سوی آنها وجود دارد تا فرصت بیشتری برای حضور درعرصههای فرهنگی فراهم کنند.
به گزارش «ایران»؛ فرزاد طالبی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست رسانهای جشنواره موسیقی نواحی که روز شنبه 29 خرداد ماه در تالاروحدت برگزار شد دهمین دوره برگزاری جشنواره موسیقی نواحی در سال ۹۶ را قدمی در حوزه صیانت از موسیقی نواحی ایران عنوان کرد و افزود: با هر نگرشی که به این نوع موسیقی نگاه کنیم، نیازمند حمایت است و اساساً ما با همین هدف که موسیقی اقوام ایران باید به تمام دنیا صادر شود نگاه میکنیم.
وی گفت: جشنواره موسیقی نواحی فقط یکی از بخشهای حمایتی دولت از موسیقی نواحی است. ما همزمان با برگزاری این رویداد، موفق به تأسیس مکتبخانههای موسیقی نواحی در برخی از استانها شدیم که این روند تداوم خواهد داشت و امیدواریم که بتوانیم شاهد افتتاح سه مکتبخانه دیگر در سه استان مختلف کشورمان باشیم. طالبی در ادامه بیان کرد: ما معتقدیم محدودیت منابع در این بخش از موسیقی قطعاً حرکت ما را در حمایت از موسیقی نواحی کم نخواهد کرد و امیدواریم بتوانیم این محدودیتها را برطرف کنیم. کما اینکه امسال بهصورت همزمان با برگزاری جشنواره موسیقی نواحی در کرمان، هفته فیلم مرتبط با موسیقی نواحی در سه استان دیگر نیز برگزار خواهد شد. مدیرکل دفتر موسیقی درپاسخ به «ایران» در مورد اینکه با وجود حضور شرکتکنندگان خارجی چرا از حضور کارشناسان غیر ایرانی بهره نمیبرید اظهار کرد: موسیقی نواحی ایران گونهای از موسیقی است که مورد اقبال کشورهای دیگر هم هست و برای آنها جذاب است اما حضور شرکتکنندگان از خارج کشور به معنای بینالمللی شدن این جشنواره نیست و تنها دوستان پژوهشگر غیرایرانی در بخش پژوهش حضور دارند و اجرای برنامه ندارند.
مدیرکل دفتر موسیقی در ادامه در مورد اینکه دبیری یک جشنواره تقریباً نیازمند یک برنامه بلند مدت است و چرا در هر دوره تغییر دبیران صورت میگیرد بیان کرد: آقای صدری که امسال دبیر دهمین دوره جشنواره است، سال گذشته نیز در شورای سیاستگذاری حضور داشت و قائممقام دبیر اجرایی بود. بهدلیل آنکه آقای نعیمایی که سال گذشته دبیر جشنواره بود، این امکان را نداشت که امسال بهعنوان دبیر در خدمت او باشیم، این مسئولیت برعهده آقای صدری گذاشته شد. شاید یکی از دلایلی که از سال گذشته تا امروز، جشنواره پیگیری و موانع آن رفع شد، حضور آقای صدری بوده است.
در پایان این نشست، از پوستر دهمین دوره جشنواره موسیقی اقوام و نواحی که پرویز بیانی آن را طراحی کرده است، رونمایی شد.

ارزشهای دفاع مقدس اولویت انتخاب
بهترین کتاب دفاع مقدس
دبیر هفدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس میگوید که در داوری این دوره از این رویداد ادبی اصول و مبانی ارزشی و آرمانهای دفاع مقدس در اولویت نگاه داوران برای انتخاب آثار برتر قرار خواهد داشت.
آیین معارفه و تکریم دو مدیر کتابخانه ملی
با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
آیین معارفه و تکریم مدیران کل حراست و حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
اجرای فیالبداهه مسعود جاهد در فرهنگسرای ارسباران
مسعود جاهد با همراهی امیرمسعود امیری در دهمین نشست «آیین آواز» در تاریخ 30 خردادماه در فرهنگسرای ارسباران به اجرای موسیقی میپردازد.

مریم شهبازی
یادداشت
امیدوار به تداوم حضور مدیری از جنس تعامل
امیر حسین زادگان
مدیر مسئول نشر ققنوس
درخواست و خواهش ما از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که سیدعباس صالحی، معاون فرهنگی ایشان در سمت خود باقی بماند. بیاغراق میتوان گفت که دوران مدیریت آقای صالحی از ابتدای انقلاب تا به امروز یکی از آرامترین دورهها بوده است. آرامشی که در این چند سال در فضای نشر و کتاب ایجاد شده آنقدر محسوس است که نمیتوان منکرش شد. یکی از مهمترین تغییراتی که در این چند سال در فضای کتاب شاهد آن بودیم نحوه رفتار متولیان فرهنگی در معاونت مذکور با اهالی نشر و کتاب بود. متأسفانه در دولت نهم و دهم یکی از عمدهترین مشکلات ما، بیاحترامی مسئولان و پاسخگو نبودن آنان بود. این در صورتی است که به محض ورود آقای صالحی به معاونت فرهنگی شرایط کاملاً عوض شد، مبنای عملکرد ایشان نه تنها بر تعامل و احترام استوار بود بلکه خودش نیز رفتاری همراه با تواضع و سعه صدر با فعالان حوزه کتاب و نشر داشته و دارد. نکته جالب توجه دیگری که میتوان در مورد آقای صالحی به آن اشاره کرد این است که بسیاری از اوقات وقتی که در ارتباط با مشکلی به گفتوگو با ایشان میپردازیم میبینیم که گاه اطلاعاتش درباره مشکل مذکور حتی از خودمان هم بیشتر است. علاوه بر این نگاه مثبتی به ناشران و فعالیتهای این بخش دارد که همین مسأله کمک بسیاری به حل مشکلات میکند. در ابتدای دولت یازدهم، وقتی آقای جنتی بهعنوان وزیر فرهنگ و ارشاد انتخاب شد ما شناختی از ایشان نداشتیم، از همین رو نگران بودیم که مبادا فردی در معاونت فرهنگ مدیریت امور را دست بگیرد که روالی همچون هشت سال قبل را درپیش بگیرد اما با آمدن آقای صالحی نگرانیهایمان به مرور حل شد. امیدوارم ایشان همچنان مدیریت معاونت فرهنگی را برعهده بگیرد و به خواهش ما از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه کند.
طی چند دهه اخیر، این یکی از معدود دفعاتی است که اهالی نشر برای ابقای یک مدیر دولتی در سمت خود نامه نوشته و امضا جمع کردهاند. رویدادی که اکنون برای سیدعباس صالحی که از چهار سال قبل بهعنوان معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است رخ داده است. شنیدههای ناشران گویای این است که او دیگر تمایلی به ادامه فعالیت در این بخش ندارد و این مسأله منجر به ارسال نامهای به امضای۳۶۰ مدیر نشر، کتابفروش و توزیعکننده کتاب به سیدرضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شده است؛ نامهای که در آن از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست شده تا صالحی در سمت خود باقی بماند.
آشتی دوباره اهالی کتاب با ارشاد
در این نامه که به امضای 360 مدیر نشر، کتابفروشی و توزیعکننده کتاب رسیده، ضمن اشاره به برخی اتفاقات مثبتی که طی چهارسال اخیر در حوزه کتاب و نشر رخ داده، از جمله کاهش تنشهای حاکم برفضای کتاب، کاهش اعمال سلیقه در حوزه ممیزی کتاب، همراهی در واسپاری امور نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، از وزیر فرهنگ و ارشاد درخواست شده تا سیدعباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنان در سمت خود باقی بماند. فعالان عرصه تأکید کردهاند که ابقای صالحی در این سمت میتواند تأثیر بسیاری درتکمیل سیاستهای چهار سال گذشته این حوزه فرهنگی، در راستای تحقق مطالبات اهالی نشر و کتاب و رسیدن به دیگر اهداف متولیان و خادمان صنعت نشر داشته باشد. نکته قابل توجهی که در مورد سیدعباس صالحی میتوان به آن اشاره کرد توافقی است که فعالان نشر بدون در نظر گرفتن نگاه حزبی یا سیاسی خود بر ماندن و لزوم ابقای وی دارند. بیشک کمتر مدیری در این سالها آنقدر خوششانس بوده که موفق به جلب نظر همه طیفهای فکری شده باشد، اتفاقی که درباره صالحی رخ داده و منجر به ایجاد فضای آرام طی دولت یازدهم شده است. امکان تعامل با مسئولان ارشاد و پاسخگویی به سؤالات فعالان عرصه کتاب و نشر را از جمله نکاتی میدانند که تا پیش از مدیریت صالحی فقدان آن احساس میشد. آنطور که تجربه فعالان این عرصه در دوره هشت ساله قبل از دولت یازدهم نشان میدهد، تا پیش از این نه خبری از تعامل بوده و نه حتی پاسخگویی! با وجود این گفتههای اهالی نشر و کتاب حاکی از آن است که در چهار سال نه تنها درهای معاونت فرهنگی ارشاد به سوی متقاضیان باز شده بلکه حتی بواسطه تعاملی که از سوی معاونت فرهنگی شکل گرفت افرادی که سالها از آخرین ورودشان به ساختمان ارشاد در بهارستان میگذشت هم دوباره با این بخش از بدنه دولت آشتی کردند.
بازگشت دوباره آرامش به فضای نشر
نکته دیگری که بیشک در درخواست اهالی نشر برای باقی ماندن صالحی در سمت خود اثرگذار بوده تلطیف برخی سختگیریهایی است که هم موجب ایجاد تلاطم و تنش در فضای کتاب میشده و هم موانعی بر سر راه فعالیتهای ایشان ایجاد میکرده است. یکی از این موارد که طی سالهای اخیر آرامش را تا حد قابل توجهی به عرصه فرهنگ بازگردانده بررسی کتابهایی است که برای کسب مجوز نشر به ارشاد فرستاده میشوند، کتابهایی که در شرایطی منصفانهتر و به دور از سختگیریهای سلیقهای سالهای قبل بررسی میشوند. ممیزی کتاب طی دهههای گذشته از پرحاشیهترین مواردی است که سکان آن به دست متولیان ارشاد بود. البته در ابتدای روی کار آمدن علی جنتی و سیدعباس صالحی حتی زمزمههایی در مورد امکان حذف کامل ممیزی و سپردن آن به خود ناشران هم به گوش میرسید اما بواسطه برخی موانع و از سویی فراهم نبودن کامل زیرساختهای آن، انجام این کار به زمانی دیگر موکول شد.
کاهش رفتارهای سلیقه ای
کاهش رفتارهای سلیقهای در بررسی آثار و گاه بررسیهای چندباره کتابهایی که در مسیر کسب مجوز به مشکل برخوردهاند برای کمک به انتشار آنها از مواردی است که فعالان عرصه نشر آن را نکته مثبتی در مدیریت چهار سال گذشته معاونت فرهنگی میدانند. از سوی دیگر حمایتهای ارشاد در حوزه کتاب هم رنگ و بویی دیگر گرفت و حتی در مواردی بیشتر هم شد. از آن جمله میتوان به برگزاری فصلی طرحهای حمایتی در قالب عیدانه، تابستانه و... کتاب اشاره کرد. طرحهایی که هدف از برگزاری آنها رونق دوباره کتابفروشیها و از تزریق مستقیم یارانه کتاب به خود مخاطبان بود. در همین زمینه و همزمان با ارسال نامه مذکور به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیانیه دیگری هم از سوی 10 تشکل صنفی ناشران و کتابفروشان وهمچنین حدود 400 ناشر و کتابفروش و نویسنده و مؤلف در حمایت از طرحهای عیدانه، تابستانه و پاییزه کتاب منتشر شده که این بیانیه را هم میتوان نمونه دیگری از رضایت اهالی نشر از عملکردهای دولت در چهار سال گذشته دانست. بحث معافیت مالیاتی ناشران و کتابفروشان هم مورد دیگری بود که بعد از بیش از یک دهه تلاش بیسرانجام در دوره مدیریت صالحی محقق شد. البته این گفتهها به معنای برطرف شدن کامل مشکلات حوزه نشر و کتاب نیست چراکه اهالی این حوزه هنوز با مشکلات متعددی مواجه هستند، همان طور که این مشکلات چند ساله ایجاد نشدهاند نمیتوان انتظار رفع آنها را طی چنین زمانی داشت. با وجود این، اهالی نشر و کتاب این روزها نگران هستند اگر سیدعباس صالحی همچنان مدیریت معاونت فرهنگی را ادامه ندهد نفر بعدی چه سیاست و تفکری در پیش خواهد گرفت. از جمله ناشرانی که این نامه را امضا کردهاند میتوان به اختران، افق، آگه، آموت، بوتیمار، ثالث، تیمورزاده، چشمه، خوارزمی، روزبهان، قدیانی، قطره، ققنوس، گوتنبرگ، مروارید و هرمس اشاره کرد.

نشست خبری طرح «سی» به تهیه کنندگی مشترک همایون شجریان و سهراب پورناظری دیروز در هتل اسپیناس تهران برگزار شد. اگرچه این طرح چندرسانهای که قرار است نیمه مرداد روی صحنه برود بر اساس دو داستان «زال و رودابه» و «رستم و اسفندیار» شاهنامه فردوسی ساخته شده، اما پرسشهایی درباره مناجات «ربنا»ی استاد محمدرضا شجریان و ممنوعیت پخش آن از رسانه ملی در این نشست هم مطرح شدند. انتقادها در این باره ابتدا در مناظرههای انتخاباتی ریاست جمهوری آغاز شد و متعاقب آن با واکنش گسترده هنرمندان در فضای مجازی ادامه پیدا کرد. «ربنا» در نهایت نوزدهم اردیبهشت ماه ١٣٩٦ و در دولت یازدهم در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس ایران ثبت شد؛ موضوعی که همایون شجریان از آن بهعنوان اتفاقی غافلگیرکننده یاد میکند.
همایون شجریان درباره ثبت ملی مناجات «ربنا» در نشستی که دیروز برگزار شد گفت: چندی پیش به همراه سهراب و تهمورس پورناظری برای شرکت در جلسهای برای تفاهمنامه به سازمان میراث فرهنگی مراجعه کرده بودیم و زمانی که متوجه شدیم «ربنا» در دولت یازدهم و در سازمان میراث فرهنگی به ثبت ملی رسیده است بسیار غافلگیر شدیم؛ چرا که از مدتها قبل بسیاری از دوستان به دنبال ثبت ملی این مناجات بودند اما به هر دلیلی این اتفاق میسر نمیشد. آن زمان را بخوبی به خاطر دارم، در عرض ۳۰ ثانیه تمام مسائل مربوط به این ماجرا از ذهنم گذشت و امروز بسیار خوشحالم که بالاخره این اتفاق افتاد.
شجریان در نشست رسانهای طرح نمایشی موسیقایی «سی» افزود: دعای ربنا از سوی پدر به همه مردم این سرزمین تقدیم شده و با وجود برخی از صحبتها ایشان نه تنها قطعه را به طور کامل به همه مردم ایران تقدیم کرده بلکه اگر یادتان باشد در نامهای، مناجات «ربنا» را نسبت به مالکیت دیگر آثارشان مستثنی دانستهاند که این موضوع به نظر من اتفاق خوبی است. همایون شجریان در ادامه به طرح «سی» به نویسندگی نغمه ثمینی اشاره کرد و با بیان اینکه نقطه مرکزی این طرح شاهنامه فردوسی است و تلاش ما براین بوده که نسلهای مختلف مخاطبان از شنیدن موسیقی مرتبط با شاهنامه فردوسی لذت ببرند گفت: طرح «سی» برای من طرح بسیار بزرگی است که قطعاً با کنسرتهای قبلیام تفاوت دارد چرا که کار نویی است و من واقعاً هیجانزده هستم که چه اتفاقاتی قرار است بیفتد. البته از اینکه فضای کنسرت در جایی همچون مجموعه سعدآباد اجرا میشود خوشحالم زیرا این کار فقط میتوانست در چنین فضایی اجرا شود که جا دارد از همکاری مسئولان این مجموعه قدردانی کنم.
این خواننده موسیقی در بخش دیگر از صحبتهای خود گفت: من هیچ مرزی برای کارهایم قائل نیستم زیرا چندان جذاب نیست که یک فرم دائماً تکرار شود. البته خودم همواره توجه به فرمهای موسیقی اصیل ایرانی را بهعنوان یک ضرورت مدنظر داشتهام چرا که در این فضا پرورش یافته و بزرگ شده ام. من در این طرح دوست دارم با یک روحیه متفاوت وارد کار شوم. شجریان در پاسخ به «ایران» در مورد اینکه آیا این طرح در ادامه طرح «سیمرغ» به آهنگسازی حمید متبسم است گفت: خیر؛ «سیمرغ» کاری مستقل بود که ارکستر ۴۰ نفره سازهای سنتی داشت اما در اینجا کار متفاوت است.
وی درادامه درباره اینکه چرا خوانندههای موسیقی آوازی کمتر به شاهنامه میپردازند افزود:علت اینکه ما نیز در این طرح فقط به اشعار فردوسی نپرداختیم، محدودیتهای وزنی و فرمی است که این اشعار دارند و ممکن است کار را یکنواخت و از حوصله یک ساعت و نیم کنسرت خارج کنند بنابراین دراین کنسرت همه چیز متفاوت خواهد بود.
سهراب پورناظری آهنگساز و ایدهپرداز طرح «سی» نیز در ادامه نشست خبری گفت: ما در ادامه تورهای کنسرتی که در تهران و شهرهای مختلف داشتیم همواره دنبال طرحهایی بودیم که صرفاً اجرای یک موسیقی نباشد و بتواند روی جامعه نیز تأثیرگذاری خود را داشته باشد. حتی بعد از اینکه برای ثبت ملی «ربنا»ی استاد شجریان به سازمان میراث فرهنگی رفته بودیم مدیران این نهاد حمایتهای بسیار خوبی داشتند تا بتوانیم این برنامههای فرهنگی را گسترش دهیم. اتفاقاً ما در همین راستا دنبال برگزاری ویژهبرنامههایی چون «شب حافظ»، «شب سعدی»، «شب مولانا» بودیم که بتوانیم در چارچوب آن علاوه بر اجرای موسیقی اصیل ایرانی از جلوهها و روایتهای تصویری نیز استفاده کنیم.
پورناظری هدف این طرح را بازسازی هویت ملی عنوان کرد و افزود: البته در این راه ادعایی نداریم و نمیگوییم جزو نخستین نفرها هستیم اما براین باورم که توانستیم در طرحهای قبلی مقداری موسیقی ایرانی، شعر ایرانی و غزل معاصر را در گوش شنیداری مردم تزریق کنیم.
وی درباره نحوه به کارگیری نوع موسیقی اثر نیز گفت: موسیقی که مخاطب در این طرح آن را گوش میکند، دربرگیرنده موسیقی نواحی، موسیقی کلاسیک غربی و موسیقی ایرانی است که ما تمام تلاش خود را انجام دادیم تا از تمام پتانسیل این موسیقیها بهرهمند شویم و امیدوارم یک همنشینی نه شیمیایی بلکه یک همنشینی فیزیکی خوبی در این طرح اتفاق بیفتد.

اکران سه گانه محیط زیستی در سینماها
مستندهاى سه گانه «بانوى ارومیا»، «روزگارى هامون» و «دود» به کارگردانى محمد احسانى در گروه هنر و تجربه اکران شد. این مستندها از شنبه ٢٧ خردادماه در گروه هنر و تجربه اکران خود را آغاز کردند. این سه فیلم مستند با موضوع محیط زیستى در قالب یک سانس نمایش روى پرده خواهند رفت. محمد احسانى در این سه مستند با دغدغه مشکلات محیط زیستى به موضوع خشک شدن دریاچه ارومیه، دریاچه هامون و آلودگى هواى تهران پرداخته است. احسانى که در کارنامه خود ٨ مستند را ثبت کرده در توضیح نمایش این سه اثر چنین مى گوید: «در یک نگاه کلی محیط زیست ایران در زمینههای آب، هوا و خاک دچار بحران است و فیلمهای سهگانهام «بانوی ارومیا»، «روزگاری هامون» و«دود» که حاصل پنج سال کار در موضوعات فیلمهای زیست محیطی است؛ این غربت و نابودی را به تصویر میکشد. دریاچه ارومیه، تالاب هامون و آلودگی هوای تهران هر یک با نگاهی و از زاویهای به تصویر کشیده شدهاند. گاه با نگاه و روایتی شاعرانه و تغزلی و گاه با انعکاس واقعیت سخت و تلخ و گاه با نگاهی تجربی...». سه گانه هاى محمد احسانى، خرداد و تیرماه در سینماهاى گروه هنر و تجربه؛ پردیس چارسو، خانه هنرمندان، پردیس هویزه مشهد، سوره اصفهان، پردیس گلستان شیراز و سالن هنر و تجربه بابل به نمایش درخواهند آمد.

انتشار «ای دریغا»ی محسن چاوشی
در نخستین روز عرضه شهرزاد
«ای دریغا» با صدای محسن چاوشی قطعه موسیقی فصل دوم سریال شهرزاد همزمان با عرضه این سریال منتشر شد. به گزارش روابط عمومی سریال شهرزاد، در حالی که عرضه فصل دوم سریال شهرزاد صبح دوشنبه
٢٩ خردادماه رسماً آغاز شد، محسن چاوشی نیز قطعه «ای دریغا» را که با صدای او و سینا سرلک آماده شده است بهعنوان قطعه جدید فصل دوم این سریال منتشر کرد. در قطعه «ای دریغا» که با صدای محسن چاوشى و سینا سرلک و شعر حسین صفا آماده شده است، تنظیم برعهده شهاب اکبری بوده، نوازندگی کمانچه توسط احسان نی زن و گیتار توسط مجتبی تقیپور انجام شده و نیز میکس و مسترینگ با محسن چاوشی بوده است. همچنین آهنگسازی این قطعه برعهده محسن چاوشی بوده است. بر اساس این گزارش، فصل دوم سریال شهرزاد از دوشنبه ٢٩ خرداد آغاز و قطعه «ای دریغا» نیز در روز اول عرضه این سریال، منتشر شده است. سریال شهرزاد به کارگردانی حسن فتحی و تهیهکنندگی و سرمایهگذاری سیدمحمد امامی تولید شده است. از این سریال بهعنوان بزرگترین مجموعه شبکه خانگی در بخش خصوصی کشور نام برده میشود که توانسته تماشاگران زیادی را با خود همراه کند. شرکت «تصویر گستر پاسارگاد» پخش این مجموعه را بر عهده دارد.

تئاتر خیابانی در اقامتگاه محک
کودکان محک در یکی از روزهای بلند ماه رمضان به تماشای نمایشی شاد و کودکانه نشستند.
در این نمایش که اخلاق و کارهای خوب را براساس آموزههای دینی به کودکان یادآوری میکرد، کودکان مبتلا به سرطان ساکن در اقامتگاه محک، در کنار والدین خود لحظات شادی را تجربه کردند و ساعاتی با نمایش پرهیجان گروه تئاتر اسرا به بازی و شادی همراه دیگر دوستانشان سرگرم شدند.
گروه تئاتر اسرا به صورت داوطلبانه به محک آمده بود. اعضای این گروه دو نفره در سالن اجتماعات اقامتگاه با عروسکهای خاله پیرزن، سنجاب و شیطونک، چند نمایش متفاوت اجرا کردند و خنده و شادی را میهمان قلبهای کوچک و پرامید کودکان کردند. بخش دیگری از برنامه با بازیهای گروهی همراه بود. کودکان دست در دست هم دادند و گرد هم جمع شدند و با آهنگهای محلی شمالی و جنوبی که یادآور شهر و دیار مختلف آنها بود همراه با هنرمندان، ترانههای کودکانه خواندند. در پایان همراه با مادرانشان برای رقابت بر سر خندهای از سر ذوق و بیبهانه مسابقه دادند و فضای اقامتگاه را غرق سرور و شادی کردند. در حالی که تا پایان سال 1395 بیش از 27 هزار کودک مبتلا به سرطان تحت حمایت محک قرار گرفتهاند، هر روز هم 6 کودک مبتلا به سرطان به جمع آنها اضافه میشود.
-
فرزاد طالبی: موسیقی نواحی با هر نگرشی نیازمند حمایت است
-
روی خط خبر
-
درخواست 360 ناشر و کتابفروش برای ابقای معاون فرهنگی
-
مالک <ربنا> مردم هستند
-
سینما
-
موسیقی
-
تئاتر
