در آرامستان امامزاده محمد کرج چه می گذرد؟
غوغای سارقان در دیار خاموشان
ایران واشقانیفراهانی
خبرنگار
سرقت میلههای پرچم بر فراز مزارها در امامزاده محمد کرج، به سرقت رفتن قاب عکسهای آلومینیومی، زبالههای انباشته شده و پراکنده در بین قبور، تخریب سنگ قبر پدران و مادران آسمانی به بهانه بریدن آهنآلات به کار رفته و مشاهده شهروندان دلسوز در حال جمعآوری زباله به خاطر ثواب و بهداشت، کافی است تا چهره نازیبایی از یک گورستان در بافت شهری و پرازدحام کرج در ذهن هر تماشاگر به یادگار بگذارد؛ اما تلخی این روایت غمانگیز وقتی با جان و ذهنت درگیر میشود که با ورود به محوطه یک امامزاده، حس آرامش و نیایش جای خود را به آشفتگی و بینظمی بدهد. دیگر نمیتوان برای آرامش یا عبرت پا به این آستان گذاشت که همه وجودت لبریز از ناامنی و گلایه میشود.
سارقان برای سرقت آهنآلات به کار رفته، تعداد زیادی قبور را در امامزاده محمد کرج تخریب کردند، اما بهای چند کیلو آهن به سرقت رفته را چگونه میتوان در ترازوی بهای گریههای یک مادر سنجید؟ به خاطر سهلانگاری و کوتاهی متولیان، حتی پدران و مادران آسمانی در خانه ابدی خود نیز آرامش ندارند. برای کمکاری و فراموشی مسئولان اوقاف و شهرداری کرج از وظیفه ذاتیشان فقط شرمنده شهدا میشویم پیاپی. جایی که چند شهید 15ساله، چندین برادر شهید از یک خانواده و سرداران شهید کلهر و شرعپسند و... نشانی از خود روی زمین گذاشتهاند تا یادآور رشادتهایشان باشد، حکایتگر ناتوانی و غفلت متولیان شده است.
پیش از این نیز سرقت طارمیهای قبور شهدا و تخریب قاب عکسهایشان برای سرقت چند تکه آلومینیوم صورت گرفته بود که گزارش مبسوطی در روزنامه ایران منتشر شد.
تکرار هر هفتهای این اتفاق و زبالههای انباشته شده و پراکنده در بین قبور در این امامزاده موجب نارضایتی است؛ موضوعی که مورد جریحهدار شدن احساسات و عواطف عمومی مردمی شده که با پرداخت چند صد میلیون تومان هزینه خرید یک قبر، انتظار دریافت خدمات و احترام از سازمان اوقاف و امور خیریه استان البرز دارند.
شاید ضروری است در ورود به این محل اعلام شود: لطفاً برای مردگان خود، نگهبان بگمارید.
نابسامانی در چهارمین گلزار شهدای کشور
پیرزن آنقدر عصبانی است که نفسش به شماره افتاده و بیقراری میکند. مدام تهدید به شکایت میکند و میگوید: شوهرم یک عمر از زن و 6 تا بچه دور بود تا لقمه نانی برای خانواده بیاورد. حالا در قبر هم آرامش ندارد و ما هم باید نگران باشیم که شبانه دزد بر سر مزارش نیاید؟ بهخاطر بیسوادی روی سنگ قبر شوهرم عکسش را حکاکی کردند تا راحتتر پیدا کنم، اما نبشیها را که دزدیدهاند، عکسش هم از بین رفته.
آن سوتر زن جوانی با ابراز ناراحتی به کیسه زباله بزرگی که در دست مادرش است، اشاره میکند: از بس اینجا کثیف است، مادرم هربار که به مزار پدرم میآید، زبالههای بین قبور را برای ثواب جمع میکند. واقعاً مشخص نیست چرا با پرداخت 200 میلیون تومان هزینه خرید یک قبر در طبقه دوم، هیچ خدماتی ارائه نمیشود؟
مرد جوانی به قبر به هم ریخته مادرش اشاره میکند که چیزی از سنگ و نام و نشان او باقی نمانده؛ سارقان تلاش کرده بودند سنگ قبر دیگری در کنار مادرش را هم تخریب کنند که موفق نشده بودند.
سالگرد درگذشت یک پدر است. خانواده او با دیدن وضعیت سنگ قبر و درختی که به دلیل سرقت آهنهای گلدانش، از جا درآمده و خشک شده، ابراز تأسف میکنند. مردم آزرده خاطرند. اینها همه حاصل توقف چند دقیقهای یک خبرنگار در چهارمین گلزار شهدای کشور است.
ضلع شمالی امامزاده، محصور نیست
امامزاده محمد کرج با 17هکتار مساحت، در حصارک پایین، در یکی از پرازدحامترین محلههای کرج قرار دارد. به دلیل قرار گرفتن در یکی از اصلیترین مناطق شهری و نزدیکی به بازارهای خرید، در طول روز ترافیک جمعیتی کمنظیری در این محله به چشم میخورد. قرار گرفتن مراکز خرید ضایعات و آهنآلات در دیواره غربی این امامزاده، چهره زشتی به این خیابان داده است اما وجود خانوادههایی که چارهای جز فروش پسماند برای امرار معاش خود ندارند، به کسبوکار این قشر رونق بخشیده است.
مدیر امامزاده محمد کرج در مورد وضعیت نابسامان قبور متوفیان و مزار شهدا اظهار کرد: متاسفانه وجود معتادان متجاهر و اعتیاد سارقان، باعث شده هر هفته شاهد این اتفاق ناخوشایند باشیم که گذشته از ضرر مالی، موجب هزینههای معنوی و روحی برای آسیبدیدگان میشود. هر چند دفتر امامزاده به محض مراجعه هر شاکی بدون هزینه این تخریب را ترمیم و اصلاح میکند، اما افزایش تعداد قبور آسیبدیده موجب کندی این روند و زمانبر شدن آن است، بویژه اینکه در این آستان برنامههای فرهنگی و یادوارهها نیز مدام در حال اجرا است و تقریباً روزهای تعطیل هم روزهای پرکاری داریم.
سید رسول عابد خراسانی، مدیر امامزاده با بیان اینکه اداره اوقاف وظیفه نگهداری از قبور را بر عهده دارد و ساماندهی و نگهداری از مزار شهدا بر عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز است، افزود: متأسفانه در محوطه مزار شهدا با ضعف تبلیغات، شعارهای تبلیغاتی و نبود تابلو روبهرو هستیم که جزو ضروریات گلزار شهدا است. حتی آمار دقیقی از تعداد شهدا به ما ارائه ندادهاند و گفته میشود حدود 1700شهید در این امامزاده هستند که پدران و مادران شهدا نیز نزدیکی گلزار شهدا، به خاک سپرده شدهاند.
وی با اشاره به کمبود نیروی کار در این آستان ادامه داد: امامزاده محمد کرج در هر سه شیفت، 4 نفر نیروی خدماتی دارد. متأسفانه کمبود نیرو، فرسودگی و کهولت سن آنها، کار را سختتر میکند. اداره اوقاف جهت رفاه حال مردم این منطقه که تعداد زیادی از آنها در خانههای 40متری زندگی میکنند و هیچ امکانات رفاهی و شهری ندارند، یک استخر در محوطه امامزاده ساخت، اما مردم این منطقه توانایی خرید بلیت را ندارند و به ناچار از محوطه سبز و درختکاری این امامزاده برای گردش و تفریح استفاده میکنند. به همین دلیل روزانه با حجم زیادی از زباله در این محل روبهرو میشویم که نظافت و پاکسازی آن خارج از توان 4 نفر نیروی خدماتی است. همچنین مشاهده میشود که روزانه تعدادی از رانندگان برای شستوشوی خودرو در این محل توقف میکنند و باید مدام تذکر بدهیم. در طول روز بارها شیرهای آب به سرقت میرود و ناچار به جایگزینی هستیم.
عابد خراسانی افزود: عصرها در این منطقه با چند هزار معتاد سرگردان مواجه هستیم که به دنبال تهیه مواد و تأمین هزینه مواد هستند و بردن آهنآلات قبور راحتترین کار برای آنها است و متأسفانه مدیریت امامزاده در این موقعیت دشوار قرار گرفتهاند. از سوی دیگر به دلیل وسعت این محوطه و همسطح نبودن قبور، سارقان در حین سرقت آهنآلات در پشت درختان و گلدانهای کنار قبرها پنهان میشوند و نگهبانان دید کافی ندارند. سرقت آهنآلات هر هفته اتفاق میافتد و ساعت مشخصی ندارد. پس از سرقت و بریده شدن صندلیهای فلزی و نبشیها توسط سارقان، ناچاریم با دستگاه فرز ریشههای باقیمانده را از سطح زمین پاک کنیم که موجب جراحت پای رهگذران نشود.
مدیر امامزاده محمد کرج به نصب دوربینهای مداربسته در خیابانهای اصلی اشاره کرد و گفت: تعدادی دوربین جدید نیز خریداری شده است تا اوضاع بیشتر تحت کنترل قرار گیرد، اما متأسفانه چند مرحله هم سارقان شناسایی و دستگیر شدند که پلیس و دادسرا به خاطر سرقت چند کیلو آهن ضایعاتی، مدتها درگیر پرونده شدند و این اتفاق هرگز متوقف نشد و همیشه جریان دارد.
وی با اشاره به طراحی نامتعارف برخی قبور گفت: به کار گذاشتن صندلیهای فلزی با پایه ضعیف یا سطوح تیز، طراحی فانوس و شمعدانهای تزئینی بالای قبور، نصب مانع و طنابکشی برای رد نشدن از روی قبرها، استفاده از شیشههای نشکن روی سنگهای گرانقیمت و... نه تنها موجب ترغیب سارقان و تحریک آنان است، بلکه موجب آسیب به پاهای رهگذران و پاره شدن لباسهای آنها میشود و به نوعی حقالناس است.
جولان 10 روزه سیل، 90 کشته و 8 مفقودی داشت
پایان تاخت و تاز مونسون
شیما جهانبخش – زهره افشار
خبرنگار
بارشهای سیلابی تابستان امسال که از سیستان و بلوچستان آغاز و دامنه آن به چندین استان و حتی پایتخت نیز کشیده شد، دیگر به پایان رسیده و آنطور که پیشبینیهای هواشناسی نشان میدهد از فردا (جمعه) دیگر خبری از تاخت و تازهای مونسون نخواهد بود. هر چند این سامانه امروز هم در ارتفاعات استانهای سمنان و تهران خودی نشان داد و سبب بارشهای پراکنده شد اما دیگر رمقی برایش نمانده است.
با آنکه در دو هفته گذشته سیلابهای مونسونی ۹۰ نفر از هموطنانمان را به کام مرگ کشاند و سبب خسارتهای زیادی به زیرساختها و تأسیسات زیربنایی استانهای زیادی شد اما حالا با آرام گرفتنش دیگر زمان برآوردهای نهایی و جبران خسارتها فرارسیده است.
درست است که مسئولان و نیروهای امدادی از روزهای اول در کنار مردم بودند اما از امروز کار اصلی آنها برای برگرداندن مردم به زندگی عادی شروع شده و حالا آنها باید با تمام توان و البته همکاری خود مردم چهره سیلزده شهرها و روستاها را بازسازی کنند.
«پیرحسین کولیوند»، رئیس جمعیت هلال احمر با اعلام اینکه تعداد قربانیان سیلاب به90 نفر رسیده به «ایرنا» گفت: با وجود تلاش نیروهای امدادی هنوز 8 نفر مفقود شده داریم. به گفته وی سیلابهای ناشی از پدیده مونسون که از اول مرداد آغاز شد، ۲۴ استان آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، بوشهر، تهران، چهارمحال وبختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد را درگیر و خسارتهای زیادی بر جای گذاشت.
تاخت و تازهای مونسون به پایان رسید
در همین حال «صادق ضیاییان»، مدیرکل پیشبینی و هشدار سازمان هواشناسی به «ایران» گفت: تاخت و تازهای مونسون به پایان رسیده و آخرین بارشهای این سامانه را امروز (پنجشنبه) در ارتفاعات استانهای تهران و سمنان خواهیم داشت و از فردا دیگر خبری از این سامانه نیست.
وی از ورود سامانه بارشی جدید(غیر از مونسون) به کشور از ابتدای هفته آینده (شنبه) و شکلگیری توده گرد وخاک در کشورهای همسایه غربی و انتقال آن به نوار غربی کشور خبر داد و گفت از روز گذشته گردوغبار آسمان مناطقی از استانهای سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی را فراگرفت و از امروز این پدیده وارد استانهای خوزستان و ایلام شده و تا پایان روز جمعه ادامه خواهد داشت. البته دامنه این گرد وغبار روز جمعه به استانهای کردستان، آذربایجان غربی و شرقی و کرمانشاه گسترش مییابد.
ضیاییان ادامه داد: از شنبه با ورود سامانه بارشی جدید بهتدریج در بخشهایی از شمال غرب، غرب، ارتفاعات و دامنههای زاگرس مرکزی و البرز و سواحل دریای خزر، بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت انتظار میرود.
تقسیم کار برای بازسازی سیل
«علیرضا شهرکی»، مدیرکل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان نیز با تأکید بر اینکه زندگی مردم در مناطق سیلزده این استان به روال عادی برگشته است، گفت: شهرداریها و دهیاریها کار خود را برای شستوشوی معابر شهری و روستایی آغاز کردهاند و خود مردم نیز پای کار هستند.
وی افزود: با غیرفعال شدن مونسون در استان، کار بازسازی خسارتها کلید خورده و تقسیم وظایف انجام شده و دستگاهها و تجهیزات راهداری که تا روز سهشنبه مشغول فعالیت برای جلوگیری از خسارت بیشتر سیل بودند از روز گذشته (چهارشنبه) در حال بازگشایی راهها و برداشتن نخالههای سیل از سر راههای روستایی هستند.
وی تصریح کرد: با آرام گرفتن مونسون و فروکش کردن تدریجی سیلاب در حال جمعبندی نهایی خسارت سیلاب هستیم اما حجم و گستردگی خسارت زیاد است و نیاز به زمان دارد با این همه انتظار میرود تا پایان تعطیلات هفته آتی بتوانیم خسارت کلی استان را تعیین کرده و منتظر تصمیمگیری دولت بر ای جبران خسارتها باشیم.
لایروبی بستر رودخانههای البرز کلید خورد
«محمدرضا فلاحنژاد»، مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرزهم به ایرنا گفت: پس از پاکسازی مناطق سیلزده از گل و لای، شاخ و برگهای آورده شده از سیلاب، طرح لایروبی بستر رودخانههای این استان توسط دستگاههای اجرایی متولی آغاز شد. وی افزود: براین اساس شهرداریها و دهیاریها ملزم به همکاری با آب منطقهای البرز برای اجرای این طرح شدند. وی تأکید کرد: همچنین منابع طبیعی نیز ملزم شده تا سازههای آبخیزداری را در طرح ویژه نظارتی خود مورد بازبینی قرار داده و اصلاحات لازم را انجام دهند.
آغاز بازسازی مناطق سیلزده در فارس
«خلیل عبدالهی»، مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه در پی بارندگیهای شدید خسارات قابل توجهی به زیرساختهای استان وارد شده است به «ایران» گفت: عملیات بازسازی و ترمیم خسارتهای ناشی از سیل در استان از شهرستان بختگان آغاز شده و در سایر مناطق نیز در جریان است. این عملیات در مسیرهای مسدود شده و جاهایی که نیاز به ترمیم دارد در حال انجام است.
وی در رابطه با میزان خسارات اظهار داشت: خسارتهای ناشی از سیل هنوز به طور کامل مشخص نیست و ارزیابیها ادامه دارد. البته کار آواربرداری و بازسازیها با کمک نیروهای مردمی درجریان است.
تمام تلاش خود را برای جبران خسارات سیل به کار میگیریم
«مهران فاطمی»، استاندار یزد هم خسارت به جان و اموال مردم را خط قرمز استان دانست و گفت: علی رغم گستردگی بارشها و درگیری استانهای مختلف کشور، با توکل به خدا و با تلاش شبانه روزی تلاش میکنیم تا در وهله اول مشکلی در استان وجود نداشته باشد و در مرحله بعد تمام تلاش خود را برای جبران خسارتهای سیل به کار میگیریم.
وی با تأکید بر اینکه میزان خسارتها به واحدهای مسکونی و سایر زیرساختها چشمگیر بوده است، ادامه داد: با آنکه برآوردهای نهایی انجام نشده است اما بر اساس بررسیهای اولیه بیشترین خسارتهای سیل به شهرستانهای تفت، میبد، شهر یزد و روستاهای اطراف، شهرستان بهاباد و همچنین مهریز وارد آمده است.
«علیرضا نادریان زاده»، مدیرکل بنیاد مسکن یزد هم در این زمینه اظهار داشت: در حال حاضر بنیاد مسکن برای کمک به عادیسازی زندگی مردم، تجهیزات و ماشینآلات خود را به مناطق سیلزده اعزام کرده و در حال خدمترسانی به سیلزدگان هستند.
وی در مورد تخصیص اعتبار بازسازی و تعمیر به واحدهای خسارت دیده از سیل افزود: پس از تشکیل ستاد بازسازی و اعزام تیمهای ارزیاب، برآورد خسارت به مدیریت بحران کشور ارسال میشود تا پس از مصوبه هیأت وزیران اعتبار لازم به بانکهای عامل ابلاغ و بازسازی واحدها آغاز شود.
جلوگیری از صدور مجوز ساختوساز در بستر رودخانهها
ساری - استاندار مازندران با تأکید بر اینکه به هیچ عنوان در بستر رودخانهها اجازه ساختوساز داده نخواهد شد، تصریح کرد: دستگاههای مسئول و خدماتی، اجازه ارائه خدمات به اشخاصی که غیرقانونی در بستر رودخانهها خانه ساخته اند، ندارند و حتی خدمات داده شده باید قطع شود.
سیدمحمود حسینیپور نوری، در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان چالوس با بیان اینکه استان مازندران همیشه در منظر اتفاقات و حوادث طبیعی است، گفت: اقدامات قرارگاه بسیج سازندگی در روستاهای بالادست مرزنآباد و نیز پیشبینی حادثه و بستن جاده کندوان از سوی فرماندار چالوس بسیار حائزاهمیت بود و از بروز حادثه وخیمتر جلوگیری کرد.
وی ارتباط روستایی در مناطق مختلف را از خلأهای موجود عنوان کرد و خواستار تحول اداره کل روستایی استان با ایجاد سامانه جامع و ثبت اطلاعات ۳۶۰۰روستا در آن شد و با اشاره به لایروبی نشدن رودخانه تأکید کرد: انواع درختان شکسته در رودخانه وجود دارد که با جمعآوری بموقع این موانع، سیل کمتر آسیب وارد میکند.
استاندار مازندران با تأکید بر اینکه به هیچ عنوان در بستر رودخانهها اجازه ساختوساز داده نخواهد شد، تصریح کرد: دستگاههای مسئول و خدماتی، اجازه ارائه خدمات به کسانی که غیرقانونی در بستر رودخانهها خانه ساختند را ندارند و حتی خدمات داده شده باید قطع شود.
حسینیپور خواستار جانمایی جدید برای احداث ساختمان درباره خانههایی شد که در بستر رودخانه دچار آسیب شدند و افزود: ضروری است در مناطق روستایی فرهنگ بیمه کردن باب شود چراکه در هیچ جای دنیا با بروز چنین حوادثی، دولت خسارت پرداخت نمیکند.
آب چاههای ژرف در دسترس ساکنان نیمروز قرار میگیرد
زاهدان- در فاز اول شیرینسازی آب چاههای ژرف در سیستان، یکهزار مترمکعب آب در شبانه روز از طریق خط انتقال به طول ۶ کیلومتر به خطوط آبرسانی در شهرستان نیمروز متصل و بخشی از کمبود آب این منطقه رفع میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر گفت: شرایط به گونهای پیش رفته که چاهنیمهها که برای منابع تأمین آب آشامیدنی شهرها و روستاهای سیستان در نظر گرفته شدهاند، چند سال است آوردی از رودخانه هیرمند نداشتهاند که با مدیریت انجام شده جابهجایی آب بین چاهنیمههای چهار به سه و ۲ به یک و تصفیه آب از طریق ایستگاه پمپاژ و تصفیه خانههای موجود و انتقال آن از طریق خطوط انتقال و شبکههای توزیع در دسترس مردم منطقه قرار میگیرد.
علیرضا قاسمی افزود: شرایط به گونهای پیش رفته که چاه نیمهها که بهعنوان منابع تأمین آب آشامیدنی شهرها و روستاهای سیستان در نظر گرفته شدهاند، چند سال است آوردی از رودخانه هیرمند نداشتهاند که با مدیریت انجام شده جابهجایی آب بین چاهنیمههای چهار به سه و ۲ به یک و تصفیه آب از طریق ایستگاه پمپاژ و تصفیه خانههای موجود و انتقال آن از طریق خطوط انتقال و شبکههای توزیع در دسترس مردم منطقه قرار میگیرد.
وی اظهارداشت: پیرو سفر رئیسجمهور به استان و نظر مساعد وزیر نیرو و با هماهنگی به عمل آمده با معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور موضوع استفاده از چاههای ژرف و توسعه چاههای جدید در دستور کار وزارت نیرو بهعنوان متولی تأمین آب قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به این مهم مقرر شد برای چاههای ژرف شماره ۲ و ۳ آب شیرینکن نصب و با اجرای خطوط انتقال جدید به خطوط انتقال و شبکههای توزیع روستایی متصل شود.
قاسمی با اشاره به اینکه در راستای تحقق شعار سال، یک شرکت دانشبنیان بهعنوان سرمایهگذار طرح معرفی شده است، اظهارداشت: به منظور اجرای این طرح، آب شیرین کن در محل چاه شماره سه با استفاده از ظرفیت سرمایهگذار در حال اخذ مجوزهای قانونی و مرحله امضای قرارداد با سرمایهگذار است.
تعطیلی نیمی از جایگاههای سوخت «سیانجی » بوشهر
بوشهر - مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه بوشهر گفت: از ۳۵جایگاه سوخت گاز سیانجی موجود در این استان ۱۵جایگاه در زمان حاضر از سرویس خارج شده و غیرفعال هستند.
«مهرداد بیوکی» در گفتوگو با ایرنا، افزود: از این تعداد ۹جایگاه عرضه سیانجی به دلیل برخی نکات ایمنی و استانداردسازی نشدن تعطیل شدهاند همچنین ۶جایگاه دیگر نیز به دلیل نقص فنی، نبود بهرهبرداری و خرابی رمپ ورودی به علت آببردگی ناشی از سیلاب، تعطیل شدهاند.
به گفته بیوکی جایگاههای سیانجی ملزم هستند بعد از مدت معینی فعالیت، نسبت به استانداردسازی و ایمنی دوباره اقدام کنند در همین ارتباط بازدیدها و نظارتهای مستمری از سوی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی انجام میشود که در بازدید به عمل آمده جایگاههایی که از نظر ایمنی دچار کاستیهایی بودند شناسایی و نسبت به خارج شدن آنها از سرویس اقدام شد. وی خاطرنشان کرد: پیگیری لازم وارد مدار شدن این جایگاهها در کوتاهترین زمان ممکن در حال انجام است.
هشدار استاندار سمنان در خصوص جذب نشدن اعتبارات
سمنان - استاندار سمنان با اشاره به تخصیص اعتبارات قابلتوجهی به استان، در جریان سفر رئیسجمهور به سمنان هشدار داد: به هیچ وجه قابل قبول نخواهد بود که اعتبارات نقدی حاصل از سفر رئیسجمهور به استان جذب نشده و برگشت داده شود.
سیدمحمدرضا هاشمی در بازدید از دیوان محاسبات این استان به رویکرد مردمی بودن دولت دکتر رئیسی پرداخت و اظهار کرد: ما به دنبال تفسیر قانون به نفع مردم استان هستیم.
وی با اشاره به عملکرد بسیار خوب این استان در حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی مشکلدار افزود: بالغ بر ۴۵۰میلیارد تومان اعتبار از محل تبصره ۱۸ در سطح استان پرداخت شده است.
استاندار سمنان در ادامه از فعالسازی ۴۵واحد ۱۰۰درصد راکد طی هفت ماهه اخیر در این استان خبر داد.
هاشمی با اشاره به لزوم اشتغالزایی بیشتر و تثبیت مشاغل موجود در شرایط تحریمی فعلی اظهار کرد: باید همه توان خود را برای فعالسازی کارخانهها و واحدهای صنعتی و تولیدی تعطیل یا نیمهتعطیل به کار گیریم.
وی با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی و صنعتی به دلایل مختلفی تعطیل شده بودند، افزود: خوشبختانه با تلاش همکاران در استان طی هفت ماه گذشته ۴۵واحد ۱۰۰درصد راکد، احیا و به چرخه تولید بازگشتند.