- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه در مقابل فشارهای بیرونی و تحمیلهای غیرکارشناسی و زیادهخواهیهای سیاسی اقتصادی خواهد ایستاد، دستورات ۹ گانه زیر را خطاب به مدیران هلدینگهای شستا ابلاغ کرد.
به گزارش «ایران»، دکتر علی ربیعی در جلسهای چندساعته با مدیران شستا که تا پاسی از شب در سالن جلسات شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی ادامه داشت، دستورات ۹ گانه زیر را خطاب به مدیران هلدینگهای شستا ابلاغ کرد که به شرح زیر است:
۱- کاهش تصدیگری بنگاهها در راستای مصوبات جلسات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت
۲- اصلاح و ارتقای بهرهوری شرکتها با تمرکز بر تکمیل زنجیره ارزش و افزایش بازدهی از داراییها
۳- تقویت انضباط مالی و نظارت مستمر بر هلدینگهای تابعه
۴- پایبندی به شفافیت و گردش صحیح اطلاعات و پاسخگویی به افکار عمومی
۵- اتکا به مدیریت با ثبات و شایستهسالار، اقتصادی و مشورتپذیر
۶- اولویت قرار دادن جذب سرمایهگذاری خارجی و گسترش فعالیتهای بینالمللی در ابعاد سرمایهگذاری
۷- به کارگیری نخبگان علمی، شایستگان گمنام بویژه نخبگان دانشگاهی در سطوح مدیریتی و هیأتمدیرهها
۸ - جلوگیری از اتلاف سرمایه توسط ذینفعان من غیرالحق
۹- پرهیز از انتصاب اقوام، نزدیکان و خویشاوندان ذی نفوذان سیاسی، اقتصادی به سمتهای مدیریتی.
لازم به ذکر است در این دیدار لطفی مدیرعامل، ترکان رئیس هیأت مدیره و مدیران هلدینگهای 9 گانه شستا حضور داشتند. پیش از صحبت های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیران هلدینگها گزارشی از وضعیتها، چالشها و مسائل شرکتها ارائه دادند.
دهکهای پایین باید یارانه بیشتری بگیرند
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تعیین شاخصهای کلی بودجه سال 1397 در هیأت دولت خبر داد و گفت: باید دهکهای پایین از یارانه بیشتری برخوردار شوند.
«علی ربیعی» درباره چگونگی توزیع یارانهها در بودجه سال 1397 افزود: هنوز دولت در این زمینه بحث و جلسهای نداشته است که هیأت وزیران بتواند تصمیمی اتخاذ کند.
وی تصریح کرد: هنوز پیشنویس بودجه سال آینده در دولت مطرح نشده است، ولی بحث درباره شاخصهای کلی و عمده بودجه مشخص شده که درباره فقرزدایی و مبارزه با فقر مطلق، اشتغال و جهتگیری بودجه به سمت اشتغالزایی، افزایش بودجه عمرانی و بحث تأمین آب بوده که این موارد و جهت گیریهای عمده بودجه در سال آینده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه درباره توزیع یارانهها دیدگاه خاص و شخصی دارد، افزود: به نظر من باید یارانه افراد کم درآمد و دهکهای پایین جامعه بیشتر شود تا افرادی که دارای حداقل دستمزدند بتوانند از یارانه بیشتری برخوردار شوند.
وی درگفتوگو با ایرنا خاطرنشان کرد، ما باید بتوانیم کف حمایت اجتماعی را داشته باشیم و براساس برنامهریزیهای صورت گرفته، هم برنامه خروج را در مدت 2سال برای توانمندسازی دهکهای پایین اجرایی کرده و هم بتوانیم افراد کم درآمد را با افزایش مبلغ یارانه پوشش بیشتری دهیم. دولت هر ماه برای پرداخت یارانه نقدی حدود ۳۴ هزار میلیارد ریال اختصاص میدهد.
برش
حقوق مهر ماه بازنشستگان صندوق بازنشستگی فولاد این هفته پرداخت می شود
اکبرنوروزی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد: با دستور دکتر علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و پیگیریهای انجام شده بویژه هماهنگیهای بین دستگاهی، حقوق مهرماه بازنشستگان فولاد تأمین و تا اواسط این هفته به حساب بازنشستگان عزیز واریز میشود. همچنین پیگیریهای لازم در سطح مسئولان اجرایی ذی ربط و نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت پرداخت حقوق و مطالبات ماههای آتی بازنشستگان فولاد از دولت با استناد بهبند «پ» ماده 12 برنامه ششم توسعه نیز درحال انجام است.
آذرماه سالجاری وضعیت «چوگان ایرانی» و «کمانچه» در فهرست جهانی یونسکو مشخص میشود. به گزارش روزنامه ایران، روز پنجشنبه سایت یونسکو با اعلام نام
۲۲ پرونده از کشورهای مختلف عضو، آرای درخواست ثبت جهانی میراث ناملموس کشورهایی مانند هند، آذربایجان، ارمنستان، بنگلادش، بولیوی، بوسنی و هرزگوین، آلمان، یونان، ایران، ایتالیا، قزاقستان، قرقیزستان، هلند، پرو، صربستان، اسلواکی، اسلوونی، سوئیس، ترکمنستان و ویتنام را تأیید کرد. ایران نیز در این فهرست با دو پرونده «چوگان بازی سوار بر اسب همراه با روایتگری و موسیقی» و «هنر ساختن و نواختن کمانچه» از مرز بررسیهای ارزیابان فنی یونسکو گذشت و قرار شد بررسی نهایی از چهارم تا ۹ دسامبر (۱۳ تا ۱۸ آذرماه) در جزیره «ججو» جمهوری کره و در دوازدهمین اجلاس میراث ناملموس یونسکو انجام و در صورت تأیید نهایی، جهانی شود. بسیاری از رسانهها، خبررسانی سایت یونسکو را به معنای ثبت نهایی این دو در یونسکو اعلام کردند. اتفاقی که باید تا 18 آذرماه برای تحقق اش، صبر کرد. طالبیان هم میگوید: «هیأت ارزیابی یونسکو تصویب کرد تا «چوگان ایرانی» و «کمانچه» برای بررسی نهایی در اجلاس یک ماه آینده میراث ناملموس یونسکو که در کرهجنوبی برگزار میشود، راه پیدا کند.»
پروندههای مشترک ایران- جمهوری آذربایجان
پرونده ثبت جهانی چوگان را کشور جمهوری آذربایجان برای ایرانیها جدی کرد. نامه نگاری «محمدعلی نجفی» رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای جلوگیری از ثبت چوگان به نام کشور آذربایجان هم راه به جایی نبرد و چوگان به نام این کشور ثبت شد. البته آنطور که «فرهاد نظری» مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی به خبرنگار ما می گوید:«جمهوری آذربایجان تنها توانسته است چوگان را در منطقه «قره باغ»ثبت کند.» کارشناسان ایرانی ابتدا مخالفت شدیدی با ثبت چوگان به نام جمهوری آذربایجان داشتند. جمهوری آذربایجان با استناد به شعرهای شاعران ایرانی توانسته بود کارشناسان یونسکو را مجاب کند. از نگاه کارشناسان ایرانی همین نکته یکی از نقطه ضعفهای این پرونده بود اما در نهایت کفه ترازو در این سازمان بینالمللی به نام جمهوری آذربایجان سنگین شد تا دو طرف به سمت پرونده مشترک بروند! ثبت جهانی کمانچه هم ابتدا از سوی جمهوری آذربایجان اعلام شد. «طالبیان» معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی پیشتر درگفتوگو با روزنامه ایران و درپاسخ به اعتراضها نسبت به چرایی این اتفاقها گفته بود:«تعداد پروندههایی که باید ثبت جهانی شود آنقدر زیاد است که وقوع چنین اتفاقاتی طبیعی است.» در این میان ایران تنها توانست یونسکو را مجاب کند که بدون حضور ایران جنگلهای هیرکانی که نزدیک به 99 درصد آنها در ایران است را ثبت جهانی نکند. بحث مشترک ایران و جمهوری آذربایجان به سفره غذایی و گردشگری غذا هم رسیده است. این کشور قصد دارد که «دلمه» را در فهرست جهانی یونسکو ثبت کند. به گفته طالبیان ایران میتواند بعد از آن به این پرونده اضافه شود.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران، گفت: در طول مسیر پیادهروی امسال اربعین شاهد فرآیند خدمترسانی جمعآوری زباله و پذیرایی مناسب بودیم، البته در بعضی بخشها هم نیاز به بهبود دارد.
به گزارش خبرآنلاین، محمد سالاری، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه بازدید از روند خدمترسانی شهرداری تهران در مراسم اربعین حسینی، طی سخنانی در جمع خبرنگاران گفت: به همراه مهندس هاشمی و فراهانی بازدیدهای مختلفی از روند خدمترسانی به زائران اباعبدالله(ع) در اربعین داشتیم و در مجموعه این بازدیدها خدمت رسانیهای متنوعی را از سوی شهرداری تهران در بخشهای مختلف مشاهده کردیم.
او گفت: نقاطی که شهرداری تهران مسئولیت جمعآوری زباله و خدمترسانی به زائران را بر عهده داشته با دیگر نقاط متفاوت است. هر چند که حجم جمعیت و سیل حضور مردم از سراسر عراق و ایران اسلامی به حدی زیاد است که خدمات شهرداری تهران در این فرآیند بخش کوچکی از مجموعه خدمترسانی دیگر نهادها، سازمانها و وزارتخانههای ایران و عراق و همچنین خیران و نیروهای داوطلب را تشکیل میدهد. سالاری با اشاره به سایر فعالیتهای شهرداری تهران در حوزه درمانی، زیباسازی و فرهنگی گفت: از موکب سازمان بسیج شهرداری تهران در عمود 708 بازدید کردیم و شاهد بودیم که مجموعه بسیار خوبی از سوی سازمان بسیج شهرداری چیدمان و جانمایی شده است. در کنار آن تجهیزات و وسایل زیادی از تهران برای ارائه خدمات درمانی در نظر گرفته شده است. عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: گزارشهای ارائه شده نشان میدهد طیف قابل توجهی از زائران اباعبدالله (ع) تحت پوشش خدمات درمانی شرکت شهر سالم شهرداری تهران شامل ویزیت توسط پزشکان، ارائه دارو و خدمات سرپایی قرار گرفتند. عضو کمیته نظارت و ارزشیابی فعالیتهای شهرداری تهران در اربعین حسینی درباره نحوه حضور مدیریت شهری پایتخت در اجتماع سالهای آتی عتبات عالیات نیز گفت: برای تصمیمگیری در این زمینه نیاز به آسیب شناسی جدی تری وجود دارد، به همین منظور در کمیته نظارت و ارزشیابی سازو کار چابکی را طراحی کردیم؛ به نحوی که در کلیه مرزهای ایران و عراق شامل چزابه، مهران و شلمچه ناظرانی را به صورت ثابت در دو شیفت قرار دادیم که به صورت مستمر گزارشهای خود را ارائه میدهند. همچنین در شهرهای کربلا، نجف، کوت و در طول مسیر پیاده روی نیز ناظرانی را تعیین کردهایم که به موجب هماهنگیهای صورت گرفته گزارشهای خود را ارائه دهند. سالاری گفت: باید کلیه این نظرات را به همراه مشاهدات و تیم همراه رئیس شورای شهر، در کنار گزارشهای شهرداری تهران جمعبندی کنیم و به تصمیم قطعی برسیم اما بر اساس مشاهدات موجود، به نظر میرسد که نوع خدمترسانی شهرداری تهران باید تغییرات اساسی پیدا کند. رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران گفت: با وجود سیل جمعیت عزادار، برخی برنامه ریزیهای موازی و جزیرهای از سوی بخشهای مختلف وجود دارد که این امر نشان میدهد به یک مدیریت هماهنگ و یکپارچه و مبتنی بر نیازسنجی در هر محدوده، شهر و مرز و مسیرها نیاز داریم. وی با اشاره به تنوع نحوه خدمترسانی در محدودههای مختلف مرزی و شهرهای عراق، گفت: در طول مسیر پیاده روی شاهد بودیم که فرآیند خدمترسانی جمعآوری زباله و پذیرایی مناسب است و در بعضی بخشها نیز نیاز به بهبود دارد.
حضور برخی از مقامات در مراسم اربعین
همزمان با برگزاری اربعین حسینی جمعی از مقامات دولت ، شهرداری و شورای شهر در مراسم پیاده روی اربعین در عراق شرکت کردند. در این مراسم دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، محمود علوی وزیر اطلاعات، سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان، آذری جهرمی وزیر ارتباطات، محسن هاشمی، رئیس شورای شهر و تعدادی از اعضای شورا و جمعی معاونین و مدیران شهرداری در نجف و کربلا حضور داشتند.
ادامه از صفحه اول
نوشته زیبای «نشکر العراق» که بر کوله پشتی برخی از راهپیمایان ایرانی نقش بسته بود، گواه صادقی بود بر این حقیقت که همه مواکب وامکانات ما، فقط درصد کمی از خوان بیمنتی است که میهمان نوازان عراقیمان گستردهاند. سپاس این کرامت بر نعمت میافزاید و محبت را دوچندان میکند.
۵- شکوه این حضور و حیات، به مردمی بودن آن است. پس باید همچنان مردمی بماند. موکبهای کوچک و سینیهای خانگی غذا و دستهای کوچک کودکان و انگشتان کارکرده پیرمردانی که در راه، به اصرار و گاه التماس، تو را به سفره دل خویش میخوانند، اقیانوس پرموج شرف و همت روحهای بلند انسانها است. این سرمایه عظیم را نباید به گمان تقویت با بودجههای دولتی، تضعیف کرد. صدای دلنشین زمزمههای عشق و عاطفه و ارادت را نباید به بانگ و همهمه بوقهای بزرگ و مکرر خاموش کرد. اگرچه دولتهای عراق و ایران، وظیفه تأمین زیرساختها و تسهیل خدمات حمل و نقل و ارتباطات و اسکان و بهداشت را به عهده گرفتهاند و تلاش فراوان کردهاند و کم هم نباید بگذارند، اما باید به حوزههایی بپردازند که از عهده مردم برنمی آید و به هیچ روی نخواهند که جانشین مردم شوند؛ چرا که این مشعلگاه عظیم که به شعله شمع جان میلیونها انسان روشن شده است، جانشین ندارد. تسریع در وصل راهآهن شلمچه- بصره و همکاری برای تأمین ارتباطات سریع و مطمئن، از این دست اقدامات زیرساختی است که گامی در پیوند استراتژیک دو کشور هم خواهد بود.
۶- اربعین، اگرچه پیر و جوان و زن و مرد و عالم و عامی و شهری و روستایی نمیشناسد و بوستان هزارگل انسانی است، اما به سبب ویژگی شورآفرینی و احساس، عرصه شور و جوشش جوانان شده است. این میدان گسترده با ویژگی بینالمللی خود، ظرفیت آن را دارد که انرژی بیپایان جوانان را در تولید فرهنگی و گستراندن پیام وحدت و احسان و حماسه به خلاقیت برساند. جذب و همگرایی و همکاری و پیوند این همه نیرو، با پذیرش تنوع و پرهیز از تحمیل تک صدایی، برنامهریزی و نظم و مدیریت میطلبد.
۷- این رخداد عظیم جهانی که به سبب ویژگی چند ملیتی خود و ظرفیت اثرگذاری در فضای روحی و سیاسی منطقه، شایستگی پوشش گسترده خبری و تحلیل سیاسی و فرهنگی دارد، به نحو حیرت انگیزی با توطئه سکوت روبهرو شده است. گویی نشان دادن عظمت این وحدت و تصویر واقعی روح صلح و حماسه این مردم، به نفع هیچیک از امپراطوریهای رسانهای نیست. جای آن است که هنرمندان و نویسندگان و آفرینشگران فضای مجازی با خلاقیتهای فرهنگی و هنری خود، پیام رسان اربعین شوند و با این ظلم رسانهای بستیزند.
۸- راهپیمایی اربعین، آینه مشترکات بیشمار دو ملت ایران و عراق هم هست. دو ملتی که ستم صدّامی و سیاست تفرقه افکنی نظام سلطه، هشت سال جنگ را بر آنان تحمیل کرد و تجاوز ظالمانه به ایران را رقم زد؛ ولی در پس سقوط دیکتاتور و آزادی مردم، مشترکات دینی و فرهنگی و سیاسی و اقتصادی دو ملت چنان گسترده و ریشه دار بود که دین و تاریخ و فرهنگ بر جنگ غالب آمد و صلح و همکاری و توسعه مشترک، خاطرات تلخ سالهای تجاوز را زدود. جانفشانیهای جوانان و سرداران ایرانی در مبارزات اخیر با تروریسم تکفیری، در کنار مرجعیت و مردم عراق برای دفاع از حرم و امنیت منطقه، با حمایت همه جانبه دولت، قدردانی روزافزون مردم عراق را به همراه داشته است. صحنههای انسانی و پرشور برخورد خانوادههای عراقی با ایرانیان در مراسم اربعین، گواه روشن این حقیقت است که «این ملتهایند که میمانند.» امروز دیگر هیچ توطئهای نمیتواند این دو ملت را در مقابل هم قرار دهد. مشترکات گسترده دو ملت، ظرفیت آن را دارند که پیوندها، در عرصههای مختلف، عمق و شدت بیشتری بیابند. همکاریهای اقتصادی دو کشور میتواند و باید از عرصه تجارت فراتر رود و سازمان تازه ای در شکل سرمایهگذاری مشترک، هدف توسعه مشترک در منطقه را دنبال کند. هنوز همکاریهای بانکی، با وجود توافق، بهسبب کارشکنی امریکا در بانک مرکزی عراق، پیش نرفته است. ظرفیت موجود، برداشتن گامهای بلندتری و شاید سامان تازهای را میطلبد. ولی اگرچه روابط اقتصادی برای پایدارتر کردن پیوندها لازم است، ولی باز، همه چیز از فرهنگ آغاز میشود و با فرهنگ به اوج میرسد. قدر فرهنگ اربعین را بدانیم.
حمایت از تیم معلولان «بوچیا» پرسپولیس
خیریه «مهربانه» از خیرین برای حمایت از تیم معلولان «بوچیا» پرسپولیس در لیگ این مسابقات دعوت کرد. به گزارش روزنامه ایران، بوچیا، نوعی ورزش ویژه معلولان جسمی حرکتی است. تیم پرسپولیس در لیگ 95 مسابقات بوچیا مقام دوم را کسب کرده است. به گزارش این خیریه، تیم بوچیای پرسپولیس با لباس و شعاری که مهربانانه انتخاب کرده، وارد مسابقات میشود. کاپیتان و مربی تیم، علی اصانلو، متولد 1369 است. او مقامهای بسیاری در مسابقههای مختلف کسب کرده و با جدیت و پشتکاری خارقالعاده، امسال تیمش را برای قهرمانی آماده کرده است. براساس حساب وکتابهای خیریه مهربانه، برای حضور در مسابقات لیگ کشوری بوچیا، هر تیم باید مبلغ 20 میلیون ریال ورودی پرداخت کند. تهیه لباس، ست توپ مخصوص تیم، هزینههای رفتوآمد و اقامت بازیکنان شهرستانی تیم و هزینه تجهیزات مورد نیاز هم 20 میلیون ریال برآورد شده است. تیم بوچیای مهربانه به 40 میلیون ریال (چهار میلیون تومان) حمایت مالی نیاز دارد.
بازی بوچیا شامل ۱۳ توپ است که شش عدد از آنها آبی، شش عدد از آنها قرمز و یک عدد دیگر سفید (جکبال) است؛ هر دسته شش تایی، در دست یک تیم قرار دارد و جکبال هم در آغاز بازی توسط قرعه به یک تیم داده میشود تا آن را در محدوده مشخصی در زمین بازی پرتاب کند. سپس افراد هر تیم، توپهای قرمز و آبی را به نوبت به سمت جکبال پرتاب میکنند. امتیاز بازی براساس شمارش تعداد توپهایی است که از نزدیکترین توپ تیم حریف، به جکبال نزدیکتر باشد بوچیا به سه صورت انفرادی، دونفره و تیمی برگزار میشود. خیرین برای کمک میتوانند به سایت
http://mehrabane.ir مراجعه کنند.
خبر خوش برای «بیماران پروانهای»
کشف درمان قطعی «ای بی» با سلولهای بنیادی
یک کودک مبتلا به بیماری پروانهای برای نخستینبار توسط محققان آلمانی درمان شد. به گزارش تسنیم، درمان بیماری پروانهای توسط محققان آلمانی از طریق پیوند پوست تحقق یافت. بر اساس گزارش telegraph، محققان طی این مطالعه، یک پسر هفت ساله مبتلا به بیماری پروانهای را به وسیله پیوند پوست درمان کردند. برای این کار، با اصلاح ژنتیکی پوست جدید از روی سلولهای بنیادی و در محیط آزمایشگاهی، پوست جدیدی ساخته و به بیمار پیوند داده شد. طبق این گزارش، این در حالی است که بعد از گذشت دو سال از عمل پیوند پوست، کودک هفت ساله در سلامت کامل به سر میبرد و به مدرسه میرود. بیماری پروانهای نوعی بیماری نادر پوستی با نام علمی epidermolysis bullosa است که به دلیل جهش رخ داده در ژن مسئول بازسازی پوست به وجود میآید.
سهام عدالت: آقای فتحالله عدنی در تماس با ستون سلام ایران اظهار کردند، امروز در نشریات اعلام شد که قرار است بابت 10 سال انتظار سود سهام عدالت 49 هزار تومان به سهامداران پرداخت شود و چون قبلاً 40 هزار تومان به سهامداران پرداخت شده است، لذا 9 هزار تومان پرداخت میشود. ما این سود را نمیخواهیم.
برخورد با خودروهای دودزا: آقای محمد برکچی چنین بیان کردند که در طرح برخورد با خودروهای دودزا، متأسفانه پلیس راهور سلیقهای برخورد میکند و فقط به صورت فصلی خود را ملزم به اجرای این طرح میکند. میخواستم بگویم که این قانون فصلی نیست و در طول سال باید با خودروهای دودزا برخورد شود و مختص فصل سرما نباشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برخی انتقادات مطرح شده درباره وجود نگاه دولتی در لایحه نظام رسانهای، اظهار کرد: چنانچه در این لایحه رگههایی از نگاه دولتی وجود دارد حتماً در گامهای بعدی این نگاه تعدیل خواهد شد. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتوگو با ایسنا درباره طرح برخی انتقادات نسبت به لایحه نظام رسانهای، اظهار کرد: لایحه نظام رسانهای نگاه اصلیاش بر این است که اهالی صنف رسانه مسائل خود را متکفل و آنها را حل و فصل کنند. وی درباره اظهارات برخی منتقدان مبنی بر اینکه نگاه لایحه نظام رسانهای دولتی است، گفت: حتماً بحث نگاه دولتی یا تغلیظ و تقویت این نگاه مورد نظر دولت نیست و چنانچه تاکنون در این لایحه رگههایی از بحث دولتی شدن دیده میشود حتماً در گامهای بعدی این نگاه تعدیل خواهد شد. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به طرح پیشنهادهایی که از سوی دوستان رسانهای در این زمینه تاکنون بیان شده است، دولت با همین نگاه ادامه بررسی لایحه نظام رسانهای در هیأت دولت را متوقف کرده و موضوع را برای پیگیری مجدد به کمیسیون فرهنگی ارجاع داده است. قطعاً در این مرحله از پیشنهادهای اصحاب رسانه که در فضای رسانهها مطرح میشود و همچنین از پیشنهادهایی که بهطور مستقل به معاونت مطبوعاتی ارجاع داده میشود استقبال خواهیم کرد. مجموعه پیشنهادها و نقدهایی را که پس از دریافت این پیشنهادها و برگزاری نشستهایی در این زمینه مطرح میشود مورد بررسی قرار خواهیم داد. صالحی همچنین درباره حضور نداشتن برخی رسانهها در نمایشگاه مطبوعات سال ۹۶ با بیان اینکه حدود هزار رسانه در نمایشگاه امسال حضور داشتند، اظهار کرد: به طورقطعی نگاه معاونت مطبوعاتی و مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر این است که همه رسانهها در ضیافت نمایشگاهی حضور داشته باشند اما هر سال شرایط به گونهای بوده که بخشی از رسانهها در این ضیافت مشارکت نکردند. در این زمینه امیدواریم که در سالهای بعد شاهد حضور همه رسانهها در نمایشگاه مطبوعات باشیم.
-
۹ فرمان ضد فساد ربیعی به مدیران «شستا»
-
پرونده ثبت جهانی چوگان و کمانچه در ایستگاه پایانی
-
روایت رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران از خدمات شهرداری به زائران اربعین
-
راهپیمایی اربعین: جلوهگاه وحدت، احسان و حماسه
-
اخبار
-
سلام ایران
-
بررسی لایحه نظام رسانهای در هیأت دولت متوقف شد