کوریره دلو اسپورت (ایتالیا)
نگاهی به اهداف تمام نشدنی کریس رونالدو، گزارش اول این نشریه را شکل داده و کوریره نوشته این فوق ستاره پرتغالی حالا به ثبت یک رکورد تازه گلزنی در فوتبال ایتالیا میاندیشد. نگاهی به تبعات شکست خانگی جمعه شب آ.اس.رم مقابل بولونیا در مسابقات لیگ ایتالیا و بویژه لغزشهای دفاعی رم در این مسابقه، دیگر مطلب مهم کوریره است.
تأکید تازه گرت بیل، مهاجم ولزی رئال مادرید در زمینه ابقا دراین باشگاه تا پایان مدت قراردادش با رئال و تعارضهای هرازچندگاه وی با زیدان سرمربی کهکشانیها، گزارش و عکس اصلی مارکا را شکل داده است. مارکا کوشیده است طی مطلبی، دلایل نزول محسوس اتلتیکومادرید در فصل جاری را نیز یافته و بیان کند.
بررسی تحولات حتمی و احتمالی مسابقات این هفته لیگ فوتبال فرانسه و زوم کردن روی دیدارهایی مانند مسابقه دیشب رن با برس صفحه اول این روزنامه را تسخیر کرده است. دیگر مطلب مهم اکیپ، ارزیابی شانسهای دو تیم ملی راگبی فرانسه و ایتالیا و دیدار رو در روی آنها در مسابقات موسوم به «شش ملت» است.
محمود اسلامیان، عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال در گفتوگو با «ایران»:
مجبور شدیم گزینهای دم دستی انتخاب کنیم
اسکوچیچ ایرانیزه شده است/ در شرایط بد مالی نمیتوانستیم انتخاب ایدهآلی داشته باشیم
محمد محمدی سدهی
خبرنگار
پس از مدتها انتظار بالاخره تکلیف نیمکت تیم ملی فوتبال مشخص شد و فدراسیون فوتبال ظهر پنجشنبه به یکباره نام دراگان اسکوچیچ را به عنوان جایگزین ویلموتس اعلام کرد. معرفی سرمربی پیشین تیم صنعت نفت آبادان باعث شد تعدادی از مربیان وطنی موضع بگیرند و این انتخاب را انتخابی نامناسب قلمداد کنند. گرچه برخی از کارشناسان هم معتقدند حالا که این مربی کروات به عنوان سرمربی انتخاب شده، وظیفه اهالی فوتبال حمایت و کمک به اسکوچیچ است تا تیم ملی وضعیت بهتری برای صعود از مرحله مقدماتی انتخابی جام جهانی 2022 به دست آورد.
محمود اسلامیان در گفتوگو با خبرنگار«ایران»، به مسیری که فدراسیون طی کرد تا به اسکوچیچ رسید، اشاره کرد: «یحیی گلمحمدی، علی دایی و امیر قلعهنویی جزو گزینههای ایرانی سرمربیگری تیم ملی بودند که اعضای هیأت رئیسه، قلعهنویی را به عنوان گزینه اصلی درنظر گرفتند و مذاکرات با این مربی آغاز شد. مذاکرات فدراسیون با سرمربی سپاهان خیلی خوب پیش رفت تا اینکه باشگاه سپاهان مانع این انتقال شد. خود قلعهنویی هم به دلیل تعهدی که به سپاهان داشت، در نهایت تصمیم گرفت که با سپاهان ادامه دهد. البته دراگان اسکوچیچ هم یکی از گزینهها بود چرا که فدراسیون تأکید داشت سرمربی جدید از خارج نیاید. او چند سال است که در ایران حضور دارد و در واقع ایرانیزه شده است. قرارداد اسکوچیچ 200 هزار دلار است که به صورت ریالی پرداخت خواهد شد. او از نظر فنی مربی خوبی است و با تیم بدون مهره صنعت نفت نتایج خوبی کسب کرد و علاوه بر این، در مربیگری سوابق زیادی دارد. اسکوچیچ در ایران هم سابقه خوبی دارد و فوتبال ایران را میشناسد. از طرفی تیم ملی ایران، تیم قدرتمندی است و برای هر مربی فرصتی است که خود را نشان دهد.»
این عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال درخصوص سؤالی مبنی بر اینکه آیا اسکوچیچ بهترین گزینه هدایت تیم ملی فوتبال بود، بیان داشت: «شرایط فدراسیون فوتبال مناسب نیست و به خاطر تحریمها، محدودیتهای زیادی دارد. در چنین شرایطی اسکوچیچ انتخاب شد. به هر حال اسکوچیچ هم اکنون به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شده و همه باید از او حمایت کنیم. نقد کردن خدمتی به فوتبال نمیکند. گرچه این طور نیست که تمام مربیان داخلی نسبت به انتخاب اسکوچیچ معترض باشند. یحیی گلمحمدی و امیر قلعهنویی جزو مربیانی هستند که انتخاب اسکوچیچ را انتخاب درست میدانند. اگر فدراسیون امکانات و پول داشته باشد، میتواند بهترین مربیان را به ایران بیاورد اما متأسفانه در حال حاضر شرایط فدراسیون فوتبال این گونه نیست و مجبور بود که گزینههای دم دستی را به عنوان سرمربی انتخاب کند.»
او صحبتهایش را با اشاره به مشکلات مالی فدراسیون ادامه داد: «متأسفانه حق پخش فوتبال پرداخت نمیشود و پولهای فدراسیون هم به دلیل تحریمها توسط فیفا بلوکه شده است. واقعاً فدراسیون در شرایط مالی خوبی قرار ندارد و در این شرایط نمیتوانستیم انتخاب ایدهآلی داشته باشیم. منتقدان باید شرایط را بسنجند، آنها میدانند که فدراسیون محدودیتهایی دارد و براساس محدودیتها، این انتخاب را انجام داده است. تیم ملی فوتبال ما شرایط سختی دارد و در حال حاضر باید کمک کنیم تا فوتبالمان به جام جهانی 2022 صعود کند.»
محمود اسلامیان در پاسخ به این سؤال که آیا تیم ملی میتواند به جام جهانی صعود کند، افزود: «من معتقدم که فوتبال ما پتانسیل بالایی دارد. زمانی کیروش به من میگفت که اگر فلان بازیکن مریض شود، من هم مریض میشوم. این صحبت کیروش به خاطر محدودیت بازیکن بود اما در شرایط فعلی تیم ملی در تمامی پستها چند بازیکن بسیار خوب دارد. تیم ملی دیدارهای خود را در خانه برگزار خواهد کرد و با حمایت هواداران میتوانیم به جام جهانی 2022 صعود کنیم.»
عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال درخصوص شرایط مبهم تیمهای ایرانی برای میزبانی در لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: «لابیهای زیادی در کنفدراسیون فوتبال آسیا وجود دارد که موجب میشود AFC به ضرر فوتبال ایران تصمیم بگیرد. علاوه بر این افرادی در داخل کشور هستند که کمک میکنند تا شرایط به سود فوتبال ایران رقم نخورد. متأسفانه این یک برخورد ورزشی نیست و پشت این موضوع لابیهای سیاسی وجود دارد، لابیهایی که به ورزش ایران ضربه میزند. در چنین شرایطی مسئولان باید با تدبیر مشکلات را مرتفع کنند.»
بازتاب
سلطانیفر: قرارداد اسکوچیچ بلندمدت است
مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش و جوانان روز شنبه در جمع خبرنگاران درباره انتخاب اسکوچیچ گفت: «انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با اختیار کامل از سوی فدراسیون فوتبال صورت گرفته و قرارداد او بلند مدت و برای راهیابی به جام جهانی است. فدراسیون فوتبال بعد از انتخاب سرمربی تیم ملی باید بسرعت روند آماده سازی و برنامه ریزی مفصل و مؤثر برای ششمین صعود ایران به جام جهانی را دنبال کند.»
اسکوچیچ: سناریوی ویلموتس و استراماچونی برای من تکرار نمی شود
دراگان اسکوچیچ، سرمربی51 ساله تیم ملی فوتبال روز گذشته با سه رسانه خارجی گفت و گو کرد. او در مصاحبه با سایت «gol.dnevnik»، گفت: «بدون شک انتخابم به عنوان سرمربی ایران اوج مربیگری ام است و به مرز پختگی رسیده ام. در طول مربیگری ام در کرواسی، اسلوونی و عربستان نتایج خوبی را کسب کردم. انتظار چنین پستی را داشتم چون برایش تلاش زیادی کردم. به همین خاطر خوشحالم که به این جایگاه رسیده ام.»
سرمربی تیم ملی درباره شانس صعود ایران به جام جهانی 2022 قطر، بیان داشت: «ما ابتدا مقابل هنگ کنگ و کامبوج بازی داریم که بازی های نسبتاً آسانی است. اما بعد از آن با عراق و بحرین در ورزشگاه آزادی بازی داریم که به نظرم 100 هزار نفر به این بازی خواهند آمد. خوشبین هستم که در این بازی ها نتایج خوبی کسب کنند.»
او همچنین به سایت «vecernji» کرواسی اظهار داشت: « در تمام تیم های باشگاهی ایران به موفقیت بزرگی رسیدم. با فولاد در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کردم. خونه به خونه را به فینال جام حذفی رساندم. بدون شک آنها این تصمیم را گرفتند چون معتقد بودند من فوتبال ایران را خوب می شناسم.»
اسکوچیچ درباره مشکلات مالی در ایران گفت: «سناریوی مالی ویلموتس و استراماچونی برای من تکرار نمی شود. گزارش هایی که رسانه ها درباره این موضوعات مطرح کردند تنها بخشی از واقعیت داستان است. من در 5 سال گذشته که در ایران مربیگری می کردم، وضعیت را این چنین ندیدم. ممکن است چکی دریافت کنید و با تأخیر نقد شود و این اتفاقی بزرگ نیست. به همین خاطر اصلاً ترسی از این ندارم که این اتفاق برای من تکرار شود و من نیز در لیست این مربیان باشم چون مشکلی در این زمینه نیست.»
وی درباره کارنامه اش و هدفش از حضور در نیمکت تیم ملی ایران، گفت: «ایران دومین تیم برتر آسیا در رده بندی فیفا است. همه انتظار دارند این تیم به جام جهانی راه پیدا کند. من هم در اینجا حضور دارم تا به این هدف برسم. من قبل از مربیگری در تیم ملی ایران به عنوان سرمربی نفت آبادان کار می کردم و این تیم را به رده ششم جدول لیگ ایران رساندم.»
او همچنین در گفتوگو با روزنامه «نووی لیست» چاپ ریکا کرواسی بیان داشت: «ایران یک کشور بزرگ فوتبالی است و ایرانیها با فوتبال زندگی میکنند و این رشته ورزشی برای آنها بسیار مهم است. میدانم که حالا مسئولیت سنگینتری دارم و این بزرگترین چالش حرفهای من است.»
بــــرش
بازدید اسکوچیچ از میراث کی روش
اسکوچیچ روز گذشته با حضور در مرکز ملی فوتبال از امکانات این مجموعه بازدید کرد. سرمربی تیم ملی فوتبال ایران ضمن بازدید از مرکز ملی فوتبال، زمینهای چمن مجموعه و ساختمان پک ابراز امیدواری کرد با این امکانات تیم ملی فوتبال ایران برنامههای خود را در راه مقدماتی جام جهانی 2020 به خوبی پیش ببرد. کارلوس کیروش، سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران، مجموعه پک و مرکز ملی فوتبال را به نوعی میراث به جا مانده از خودش برای آیندگان فوتبال ایران میدانست.
ثبت نام انتخابات فدراسیون فوتبال امروز به پایان میرسد
کاندیدای ریاست نبود؟!
گروه ورزش / فدراسیون فوتبال با اتفاقی مهم سال ۹۸ را به پایان خواهد برد و آن هم انتخابات ۲۵ اسفندماه خواهد بود تا رئیس آینده فدراسیون پس از کنارهگیری مهدی تاج مشخص شود. به همین منظور، نام نویسی از نامزدهایی که قصد ورود به انتخابات فدراسیون فوتبال را دارند، از 8 بهمن به صورت رسمی آغاز شده و تا 10 روز کاری (20 بهمن) ادامه خواهد داشت و ساعت 16 امروز به پایان میرسد. البته معمولاً در چنین انتخاباتی نامزدهای نهایی در لحظه آخر وارد گود میشوند. شاید به این دلیل که میخواهند تا لحظه آخر از جلب آرا و برنده شدن در انتخابات مطمئن شوند. البته به صورت رسمی این قانون وجود دارد که نامزدهای ریاست باید با 10 امضا از اعضای مجمع ثبت نام کنند و نامزدهای هیأت رئیسه نیاز به 5 امضا دارند تا مقبولیت ابتدایی آنها از سوی اعضای مجمع تأیید شود. نامزدها هم پس از پایان نام نویسی ابتدایی، طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال از سوی هیأت 3 نفره با حضور دبیرکل، مسئول امور حقوقی فدراسیون و یک کارشناس به انتخاب هیأت رئیسه فدراسیون مورد بررسی قرار میگیرند و اسامی نفرات تأیید شده به مراجع ذیصلاح داده میشود تا صلاحیتها احراز شود.
در انتخابات پیشرو، مسأله بازنشستهها یکی دیگر از چالشهایی خواهد بود که نامزدها با آن روبهرو هستند. به طور مثال، حیدر بهاروند یکی از نفراتی است که برای حضور در انتخابات ابراز علاقهمندی کرده اما اعلام نکرده در چه پستی ثبت نام خواهد کرد که با توجه به حضور فعلیاش در فدراسیون به عنوان نایب رئیس و سرپرست فدراسیون فوتبال، به نظر میرسد علاقهمندی او برای پست ریاست باشد ولی او یکی از نفراتی است که مشکل بازنشستگی دارد. این احتمال هم داده شده که بهاروند برای پست نایب رئیسی دوم وارد انتخابات شود. در این بین، حسین باجیوند رئیس هیأت فوتبال استان قزوین گفت: «طبق گفتهها بازنشستهها میتوانند در سه پست ریاست، دبیرکل و خزانهدار ثبتنام کنند. البته اینکه صحت و سقمش چقدر است باید بررسی شود ولی اساسنامه فدراسیون فوتبال میگوید سن باید 65 سال باشد، اما اشارهای به فرد بازنشسته نکرده است.»
گفتنی است در فاصله یک روز مانده به پایان ثبت نام (دیروز)، امیر مسعود هراتیان برای پست ریاست این فدراسیون و منصور قنبرزاده، علی خطیر، حسین باجیوند، خداداد افشاریان، فریدون حسن زاده، بهرام رضائیان، محمد نجفی، محمد صادق درودگر و سعید نجاریان برای عضویت در پست هیأت رئیسه این فدراسیون ثبت نام کردند. در این میان شهابالدین عزیزی خادم عضو اسبق هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال دیروز در بیانیهای اعلام کرد قصد شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال را ندارد.
نظر موافقان و مخالفان اسکوچیچ
انتخــــــــاب دراگـــــــان اسکوچیچ به عنوان ســرمربی تیــم ملـــی فوتبال واکنشهای زیادی به همراه داشته است. گرچه اکثر واکنشها منفی است اما این مربی کروات موافقانی هم دارد. میروسلاو بلاژویچ سرمربی سابق تیم ملی در گفتوگو با شبکه تلویزیونی «دنونیک نووه» کرواسی گفت: «اطمینان دارم اسکوچیچ با تیم ملی ایران به نتایج لازم خواهد رسید چون او در سختترین شرایط به اهدافی که مورد نظرش بود، رسیده است.»
بهنام سراج، مربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان اظهار داشت: «برخی میگویند اسکوچیچ به درد تیم ملی نمیخورد، اما من کنارش بودم و میدانم که کیفیت بالایی دارد. از اولین بازی تیم ملی میفهمید چه مربی باهوشی بالای سر تیم ملی است.» همایون شاهرخی، سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال معتقد است که انتخاب اسکوچیچ، سرپوشی بر اشتباهات فدراسیون فوتبال است. او افزود: «این همه از مربی ایرانی صحبت کردند اما این انتخاب نشان میدهد که با اسکوچیچ صحبت کرده بودند که صنعت نفت آبادان را رها کند و به تیم ملی بیاید. از انتخاب اسکوچیچ تعجب نکردم و تأسف نخوردم. متأسفانه باز هم تصمیم گیرندگان ورزش و فوتبال نشان دادند از قافله روزگار دور هستند.» حسین کلانی، پیشکسوت فوتبال گفت: «واقعاً نمیدانم چرا باید چنین انتخاب بدی شود. مسئولان فدراسیون بدترین تصمیم را گرفتند. چه کسی یک شبه اسکوچیچ را سرمربی تیم ملی کرد؟»
درباره اینکه چرا اسکوچیچ انتخاب شد
لنگه کفشی در بیابان نعمت است
حامد جیرودی
خبرنگار
1 فوتبال ایران دوران ویژهای را پشت سر میگذارد. روزهایی که در آن فدراسیون فوتبال رئیس ندارد و چه بسا که اگر رئیسی مانند مدیران قبلی داشت هم چندان تفاوتی نمیکرد. از وقتی که مهدی تاج به دلیل بیماری قلبی، فدراسیون را ترک کرده، زمان زیادی نمیگذرد ولی مشکلات و اتفاقهای به جا مانده از دوران ریاست او یکی پس از دیگری در حال نمایان شدن است. مثل صعود نکردن تیم ملی امید به المپیک با هدایت حمید استیلی که یکی از دلایل اصلی ناکامی آن تیم، عدم مدیریت صحیح تاج و دوستانش بود و دیگری شکایت و درخواست غرامت ۶ میلیون یورویی مارک ویلموتس که به فدراسیون فوتبال رسیده و ممکن است فوتبال ایران را با بحرانی بسیار جدی مواجه کند. این درحالی است که رئیس پیشین فدراسیون مدعی بود بهترین قرارداد را با مرد بلژیکی بسته ولی آنچه از شواهد و قرائن برمیآید، حکایت از رخ دادن اتفاقهای تلخی دارد که احتمالاً گریبان فوتبالمان را میگیرد. موضوع وقتی ترسناکتر میشود که ما تقریباً برنده هیچ پروندهای در فیفا نبودهایم.
2 پس از اینکه تیم ملی 23 آبان بازی رفت خود در مرحله اول مقدماتی جام جهانی 2022 را به عراق واگذار کرد، موضوع فسخ قرارداد ویلموتس و جدایی او از تیم ملی مطرح شد و از آن تاریخ به بعد، موضوع انتخاب سرمربی جدید تیم ملی در دستور کار قرار گرفت. پس از کش و قوسهای فراوانی که بر سر انتخاب جانشین ویلموتس وجود داشت، دراگان اسکوچیچ پنجشنبه گذشته به عنوان سرمربی جدید ایران انتخاب شد تا تیم ملی پس از 2 ماه و 24 روز مرد اول نیمکت خود را بشناسد. این مربی کروات در حالی هدایت تیم ملی را برعهده گرفته که از همین ابتدا موافقان کم و منتقدان زیادی را همراه خود میبیند. تعدادی با تأسف میگویند کار به کجا کشیده که تیم ملی از کارلوس کیروش به اسکوچیچ رسیده است. مگر بنا بر انتخاب مربی ایرانی نبود، چرا این اتفاق نیفتاد؟ برای پاسخ به این سؤالها بهتر است اتفاقات اخیر را مرور کنیم. پیشبینی میشد که برانکو سرمربی تیم ملی شود. در شرایطی که خود پروفسور هم مایل به پذیرفتن این چالش بود، بر سر مسائل مالی به توافق نرسید و سر از نیمکت تیم ملی عمان درآورد. یحیی گلمحمدی یکی دیگر از گزینهها با حاشیههای فراوان از شهرخودرو جدا شد و هدایت پرسپولیس را برعهده گرفت و به این موضوع اشاره کرد که سرمربیگری سرخپوشان برایش دست کمی از تیم ملی ندارد. در ادامه امیر قلعهنویی جدیترین و شاید گزینه نهایی فدراسیون شد که البته با مخالفت باشگاه سپاهان و کارخانه فولاد مبارکه، حضور او هم منتفی شود. در این میان، تنها انتخاب نشدن علی دایی با ابهاماتی مواجه است و درباره آن صراحتاً صحبتی نشد.
3 علیرضا منصوریان جزو اولین نفراتی بود که علیه اسکوچیچ و انتخاب او موضع گرفت. سرمربی سابق ذوب آهن حضور اسکوچیچ روی نیمکت تیم ملی ایران را فاجعهبار خواند و تأکید کرد که چنین اتفاقی توهین به مربیان ایرانی است. منصوریان در شرایطی چنین موضعی گرفت که خودش در 11 سالی که از سرمربیگریاش میگذرد، دستش به هیچ جامی نرسیده است. از آخرین قهرمانی قلعهنویی در لیگ برتر 6 سال میگذرد و دایی تنها قهرمانی در لیگ را در سال 86 با سایپا جشن گرفت. شاید بتوان دایی و قلعهنویی را گزینههای مناسبی دانست که موافقانی هم داشتند اما باید یادآوری کرد که هر دو به عنوان سرمربی سابق تیم ملی، کارنامه چندان درخشانی از خود برجای نگذاشتند. برخی هم معتقدند دایی و قلعهنویی با علم به اینکه حضور دوبارهشان روی نیمکت تیم ملی ریسک بسیار بزرگی است، برای این سمت تلاش زیادی انجام ندادند. در این شرایط نام وحید هاشمیان دستیار ویلموتس هم مطرح شد. مربی جوان و بادانشی که البته سرمربیگری را تجربه نکرده و حضورش با اما و اگر توأم بود.
4 در این شرایط، فدراسیون به اسکوچیچ رسید. نامی که قطعاً بزرگ نیست و در بهترین حالت میتوان او را میان مربیان متوسط قرار داد. مربی که با تیمهای متوسط نتایج قابل دفاعی گرفته و با 6 سال حضور در لیگ ایران، فوتبال و بازیکنان ما را میشناسد و احتمالاً با شرایط مالی و امکانات فدراسیون هم کنار میآید. مربیای که ماکت کوچکی از برانکو است و شاید در این شرایط بتوان گفت: «لنگه کفشی در بیابان نعمت است.»
نامه اعضای تیم ملی فوتبال پنج نفره به مقام معظم رهبری
در پی حذف ٣۴ سهمیه ایران از بازیهای پارالمپیک اعضای تیم ملی فوتبال پنج نفره که جزو حذف شدگان از کاروان پارالمپیک توکیو هستند در نامهای به مقام معظم رهبری اعتراض خود را نسبت به این مسأله اعلام کردهاند. به گزارش ایسنا، در بخشی از نامه اعضای این تیم به مقام معظم رهبری آمده است: «تیم فوتبال 5 نفره در دوره گذشته مسابقات پارالمپیک ریو 2016 نایب قهرمان شد و اخیراً در مسابقات 2019 تایلند علاوه بر نایب قهرمانی آسیا سهمیه پارالمپیک 2020 را بدست آورد اما با تصمیم عجیب کمیته پارالمپیک مواجه شد که منجر به عدم حضور در این رویداد جهانی شده است. استدعا داریم نسبت به این تصمیم غیر کارشناسی و ناعادلانه پیگیری لازم را مبذول فرمایید.»
خلیلزاده: تهدید و جدایی دیاباته صحت ندارد
در شرایطی که شیخ دیاباته مهاجم اهل مالی استقلال، این روزها زیر نظر پزشکان این باشگاه مشغول درمان است، خبر رسید که او و هرویه میلیچ در صورت نگرفتن قسط قراردادشان می توانند تا سه شنبه قرارداد خود را یک طرفه فسخ کنند. اسماعیل خلیلزاده سرپرست باشگاه استقلال در این خصوص به فارس گفت: « دیاباته در حال استراحت و مداواست اما اینکه شایعه جدایی او را در آستانه بازی بینالمللی مطرح میکنند جای گله دارد. ما تا سهشنبه فرصت داریم مطالبات دیاباته را به وی پرداخت کنیم و اصلاً بحث جدایی این بازیکن مطرح نیست. این بازیکن قصد داشت برای مرخصی راهی خارج از کشور شود و حتی اعلام کرد روند درمانش را در بیرون از ایران دنبال میکند اما یک کلام به او گفتیم که در ایران بماند بهتر است و او هم خیلی راحت پذیرفت. تمام کارهای مربوط به پرداخت طلب دیاباته انجام شده و احتمالاً فردا (امروز) یا نهایتاً دوشنبه اقساط قرارداد او پرداخت خواهد شد.»
قهرمانی قائممقامی در بخش برقآسای جام فجر
مسابقات بینالمللی شطرنج جام فجر گرامیداشت دهه فجر و یادواره سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی به میزبانی چابهار در حال برگزاری است و در بخش برقآسای این مسابقات احسان قائممقامی در پایان 9 دور با کسب 8 امتیاز عنوان قهرمانی را به دست آورد. مسعود مصدقپور و پوریا درینی هرکدام با 7 امتیاز در رده دوم و سوم این بخش قرار گرفتند.
پای پلیس فتا به بلیت فروشی دربی باز می شود
حسن کریمی، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در مورد اشکالات سیستم بلیتفروشی الکترونیکی دربی 92 گفت: «موضوع بلیت فروشی و جلوگیری از برخی سوءاستفادهها و بی نظمی و آشفتگی سابق به مذاق گروهی خوش نیامده و متأسفانه با هک و حملات سیستمی به روند کار صدمه محدودی زدند.تمام مدارک را برای پلیس فتا آماده کرده ایم و برای حفظ حقوق مردم و هواداران تا آخر آن را پیگیری می کنیم.»