
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

قادریم تحریم را بشکنیم به شرط اینکه اول تحریف را بشکنیم
رئیس جمهوری در جلسه دیروز هیأت وزیران غدیر خم را عید ولایت، عید حکومت، عید سیاست و عید مردمسالاری دانست و با اشاره به جزئیات این رویداد تاریخ ساز در اسلام، تأکید کرد: این نشانگر این است که در دین مبین اسلام سیاست از حکومت جدا نیست، حکومت از دین جدا نیست و فعالیتهای اجتماعی از فعالیتهای اخلاقی و معنوی جدا نیست. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی همچنین با اشاره به سالگرد نهضت مشروطه، افزود: ملت ما در طول این 114 سال به صورت افتان و خیزان روزهای سخت یا راحتی داشت و این انقلاب اسلامی بود که انقلاب مشروطیت را کامل و تکمیل کرد و راهش را به صورت خوب ادامه دادیم و الحمدلله امروز مردم سالاری دینی را شاهدیم.
صندوق رأی، پاسخی به دشمنان
رئیس جمهوری تأکید کرد: همه بدانیم تا روزی که به صندوق (رأی) و به انتخابات احترام میگذاریم و تا روزی که به آرای مردم احترام میگذاریم، هیچ قدرتی نمیتواند به ما صدمه بزند. وقتی مردم با ما هستند، حکومت ما منتخب مردم است و وقتی که مجلس، دولت و بقیه ارکان حکومت به صورت مستقیم و غیرمستقیم از سوی مردم انتخاب میشود، معنی ندارد که کسی از یک کاخی آن سوی دنیا بخواهد برای پایان حکومت مردم در ایران یا برای اغتشاش تصمیم بگیرد.
روحانی، تصمیم گیری دیگران برای ملت ایران را «حرفهای کهنه شده قدیمی بیاساس» توصیف کرد و گفت: تا روزی که صندوق (رأی) و انتخابات هست، جمهوری اسلامی ایران با همین قدرت میماند البته میتوانند ما را اذیت کنند همان طور که در این سالها ما را اذیت کردند اما نمیتوانند اصل این نظام را و اصل این حکومت مردم سالار را از مردم بگیرند.
گرهگشایی از مردم در سال آخر دولت
رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اینکه وارد آخرین سال خدمت به مردم شدیم، گفت: افتخارآمیز است که بتوانیم گرهی از زندگی مردم باز کنیم. اگر بتوانیم گرهی را باز کنیم و مشکلی را حل کنیم بسا سعادت است، هرچه هم سخت باشد. او افزود: حکومت کردن و اختیار داشتن، وِزر و وبال زیادی دارد و باید در پیشگاه خداوند در روز قیامت جواب داد، مگر اینکه کار خیر او آنقدر زیاد باشد که کفران اشتباهش شود.
تحریف از درون!
رئیس جمهوری همچنین با اشاره به سخنرانی اخیر رهبر معظم انقلاب، دو مشکل تحریم و تحریف را دردآور توصیف کرد و گفت: تحریم را دشمن انجام میدهد و آثار آن را لمس میکنیم، تحریف را گاهی دشمن انجام میدهد، اما متأسفانه گاهی در درون کشور تحریف رخ میدهد و این دردناکتر است. روحانی شرایط امروز را به شرایط جنگ تشبیه کرد و با بیان اینکه جنگ مسائل زیادی دارد، زخم، رنج و مشکلات دارد، اظهار کرد: اگر میخواهیم در برابر دشمن تسلیم شویم، بحث دیگری است، هرچند نه ملت، نه زنان، نه مردان، نه جوانان و نه غیورمردان کشور، هیچ کس حاضر به تسلیم نیست. اگر حاضر به تسلیم نیستیم که نباید هم باشیم، باید در برابر دشمن بایستیم و مقاومت کنیم، زخم هم برمیداریم و مشکلات هم پیش پایمان ایجاد میشود.
روحانی با بیان اینکه امروز کشورهایی هستند که تحریم نیستند هم با کاهش 30 یا 12 درصدی رشد اقتصادی مواجه شدند، ادامه داد: معتقدم اگر همه با همه توان تا پایان سال برویم، شاید رشد اقتصادی کشور منفی نباشد. البته سال سختی است، اما شاید بتوانیم.
بعضی میخواهند تحریم را نبینند
رئیس جمهوری مدنظر داشتن تحریم را بسیار ضروری خواند و گفت: بعضی میخواهند تحریم را نبینند، میگویند دولت چه کار کرده است؟ چرا آن کار را نکرده است؟ چرا این کار را اینجوری نکرده است؟ او با بیان اینکه مهم است که دولت در چه وضعیتی تلاش و کار میکند، تصریح کرد: باید وضعیت میدان را تشخیص دهیم. این دولت در میدان جنگ در حال تلاش است یا در یک بیابان سبز مشغول استراحت است؟ واقعیت را ببینیم.
روحانی با تأکید بر اینکه باید تحریم را بشکنیم و نابود کنیم، مقابل او بایستیم و دست تحریمکننده را ببریم، گفت: یکی از افتخارات بزرگ دولت یازدهم این است که ظرف 100 روز به یک توافق کوتاه مدت رسید و پس از 10 سال، برای اولین بار تحریم را شکست، پس از آن توافق موقت بود و در توافق دائم ضربه دوم را به تحریم زدیم و از تحریم خارج شدیم. او با اشاره به اینکه دو سال دوران تنفس ما بود و در این مدت میتوانستیم نفتمان را بفروشیم و بانکهای ما فعالیتهای بانکی خودشان را داشته باشند، ادامه داد: (این زمان) رسید به افراد ناشی که در کاخ سفید سرِ کار آمدند که همه فکرشان این بود یک تحریم جدید برای ایران درست کنند تا نظام نباشد.
شکست رؤیای امریکایی برای نابودی ایران
رئیس جمهوری با بیان اینکه امریکاییها با صراحت گفتند جمهوری اسلامی جشن پیروزی چهلمین سال انقلاب را نخواهند داشت و ما 22 بهمن به ایران برمیگردیم، تصریح کرد: در ظاهر هم شاید درست میگفتند، چراکه دوستان ایران هم جرأت نمیکنند به سمت ایران بیایند. روحانی با نقل قول از رئیس جمهوری یک کشور اروپایی گفت: رئیس جمهوری اروپایی مهر سال 97 گفت «آقای ترامپ دیشب به من گفته شما اروپاییها فقط سه ماه صبر کنید؛ دیگر جمهوری اسلامی ایرانی نیست» من خندیدم و گفتم سه ماه دیگر ما هستیم و شما هم هستید. سال بعد همان رئیس جمهوری را در نیویورک دیدم و به او یادآوری کردم؛ او خندید، گفت یادم است او (ترامپ) چه میگفت. او با تأکید بر اینکه دشمن میخواست جمهوری اسلامی ایران در 97 نباشد و امریکاییها بر این کشور مسلط باشند، اضافه کرد: اما ما امروز قویتر از دیروز هستیم. این معجزهای است که خداوند با عنایت خودش برای این ملت آفریده است، وگرنه هیچکس نمیتوانست در این سه سال تحریم شدید اینچنینی مقاومت کند. رئیس جمهوری با اشاره به وعده وزیر راه و شهرسازی مبنی بر ساخت 518 کیلومتر آزادراه و هزار و 400 کیلومتر راهآهن تا پایان دولت، گفت: پس ما ضعیفتر نشدیم، بلکه قویتر شدهایم. آنان فکر میکردند که ما از بین میرویم، اما ما ایستادیم و میایستیم.
تداوم رقابت انتخاباتی، ریشه تحریف
روحانی در ادامه، با قدردانی از رهبر معظم انقلاب که با بیان روشن و صریح فرمودند در برابر تحریم و تحریف میایستیم، تحریف را دردناکتر از تحریم دانست و اظهار کرد: گاهی مشکل را لمس و بخش عمده آن را رفع میکنید، اما بعضی روی آن زخم و درد دست میگذارند و میگویند چرا این هنوز درست نشده است؟ رئیس جمهوری با طرح این سؤال که چرا بخشهای درست را نمیگویید یا نمیگویید که از هر 100 مشکل، 80 مورد آن ناشی از تحریم است، این رویکرد را ناشی از رقابتهای انتخاباتی در کشور دانست و گفت: یک اشکال بزرگ در جمهوری اسلامی ایران است که هرچند وزیر کشور تاریخ انتخابات مثلاً 1400 را اعلام میکند، اما نمیتواند پایان آن را اعلام کند. (به همین دلیل) انتخابات ما پایان ندارد و همین طور (شاهد تداوم فضای انتخابات، دعوا و رقابت (هستیم). روحانی با بیان اینکه با پایان یافتن انتخابات دیگر رقابت و تبلیغات نداریم و دیگر علیه (هم) نیستیم، افزود: در دوره انتخابات یک چیزهایی قابل گذشت است. اما اشکال ما این است پایان انتخابات را اعلام نمیکنیم که چه زمانی است، (درحالی که وقتی) انتخابات تمام شد، باید با هم کار کنیم.
رئیس جمهوری گفت: اعلام میکنم این تصور دقیق نیست که دولت به تنهایی میتواند تمام مشکلات نظام را حل کند، دولت به شرطی میتواند مشکلات را حل کند که مجلس، قوه قضائیه، نیروهای مسلح و صدا وسیما در کنارش باشند. با هم میتوانیم با دشمن بجنگیم، زیرا دشمن برای نابودی دولت نیامده است، بلکه برای نابودی نظام آمده است، پس همه باید در کنار هم قرار بگیریم.
شکست تحریف، شرط اول شکست تحریم
روحانی با بیان اینکه در کنار تحریم، حداقل تحریف نکنیم، ادامه داد: اگر هم دشمنان تحریف درست میکنند، آن را در داخل بیان نکنیم. اشکال از تحریم امریکاست، اما تحریم را نمیبیند و میگوید اشکال از آنجاست، از اینجاست، ممکن است اشکال از آنجا و اینجا باشد، ولی اشکال تحریم را باید ببینیم. علت تحریم و شرایط تحریم را هم باید ببینیم. شرایط اقدامات مثبت و منفی را هم باید بخوبی ببینیم. رئیس جمهوری با بیان اینکه با همه سختیهایی که هست، قادریم تحریم را بشکنیم، ادامه داد: به شرط اینکه اول تحریف را بشکنیم. اگر تحریف را نشکنیم، اگر سخنان ناروا گفته شود، اگر قضاوتهای ناصحیح شود، اگر ذهن مردم مشغول شود، اگر شادابی مردم گرفته شود، اگر مردم را نگران و مأیوس کنیم، موفق نمیشویم و شکست میخوریم. اما اگر تحریف را کنار بگذاریم، بشکنیم، واقعیتها را زیر خنجر تحریف ذبح نکنیم، مردم واقعیتها را ببینند و آگاه باشند، آن وقت میتوانیم با تحریم بجنگیم. البته با تحریم جنگیدن سخت است، در عین حال هر جا هم فرصت پیدا کنیم، از لحاظ سیاسی بتوانیم تحریم را بشکنیم، میرویم، هیچ تردید نمیکنیم.
او گفت: چون تحریم ظلم دشمن است، وزارت خارجه، رئیس جمهوری، وزرا، دولت و تمام مقامات، هر جایی که بتوانیم ظلم دشمن را برداریم، خوب است. تحریم شمشیر دشمن است، جایی که بتوانیم شمشیر دشمن را میشکنیم، اما در عین حال این شرایط، شرایطی است که باید همدیگر را یاری کنیم و با یاری همدیگر به نقطه مطلوب میرسیم.
روحانی گفت: اینکه سرپرست وزارت که البته هفته آینده امیدواریم مجلس شورای اسلامی کمک کند و ایشان وزیر صمت باشد، وقتی اعلام میکند در مدت 5، 6 ماه به اندازه 90 میلیون دلار از قطعاتی که از خارج میخریدیم، توانستیم در داخل تولید کنیم و خودکفایی 90 میلیون دلاری را در شرایط تحریم و کرونا ایجاد کنیم، جای افتخار دارد. وقتی اعلام میکند که 432 بنگاهی که تعطیل بوده، در این 5 ماه راهاندازی شده است و راه افتاده، این افتخار دارد که علیرغم تحریم و فشار داریم تلاش میکنیم و جلو میرویم و قدم به جلو برمیداریم.
او با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری دستوراتی دادند که باید آن دستورات را اجرا و عملیاتی کنیم، گفت: ایشان بعضی از دستورات را به دولت دادند، بعضی از دستورات را به سه قوه دادند. دیروز بر مبنای دستورات ایشان اولین جلسه سه قوه بعد از سخنرانی عید قربان مقام معظم رهبری تشکیل شد و اتفاقاً یک موضوع بسیار مهم اقتصادی را در دستور کار قرار دادیم و بخش بزرگ آن بحث را هم تقریباً انجام دادیم، نظرات بسیار به هم شبیه و نزدیک بود.
در جلساتمان اختلافی نمیبینیم
رئیس جمهوری گفت: آنهایی که میگویند مجلس شورای اسلامی دنبال این است که دولت را زمین بزند، قوه قضائیه دنبال این است که دولت را زمین بزند، در جلساتمان چنین چیزی نمیبینیم و این قضاوت را ناصحیح میدانم. مجلس شورای اسلامی کاملاً لمس و حس میکند که دولت در چه شرایطی است، قوه قضائیه کاملاً شرایط سخت کشور را میبیند و میبینیم که آنها تلاش میکنند دولت را یاری و کمک کنند و در جلسه دیروز هم این را دیدم. سه قوه در کنار هم بودیم و بحث میکردیم؛ بحثها مشابه هم بود و ان شاءالله در هفته آینده دوشنبه که ادامه آن را تصمیم گرفتیم؛ امیدوارم آن جلسه به نتیجه برسد و اگر به نتیجه برسد و مقام معظم رهبری موافقت کنند و اعلام کنیم، یک گشایشی از لحاظ اقتصادی در کشور به وجود خواهد آمد و بیتردید دست دولت مقداری باز میشود، ان شاءالله امیدوارم آن طرح را کاملتر و دقیقتر کنیم.
روحانی در ادامه گفت: البته مقام معظم رهبری دستورات دیگری هم دادند؛ گفتند راجع به بودجه، اصلاح نظام بانکی، سرمایهگذاری، بهبود محیط کسب و کار و اشتغال باید کار کنید و همه اینها به نظر من امکانپذیر است. میتوانیم با همین شرایطی که هستیم اینها را حل و فصل کنیم و در همین فرصتی که در اختیار ماست؛ همین یک سالی که در اختیار ماست و یک سال فرصت بسیار زیادی است و فکر نکنیم که یک سال بیشتر نمانده، یک سال خیلی است.
رئیس جمهوری گفت: ما اولین تحریم را در 100 روز شکستیم نه یک سال؛ در 100 روز در توافق موقت اولین تحریم را شکستیم. پس چنین قدرتی داریم و این همان دولت است و این همین امکانات است. ما یک سال فرصت داریم، 365 روز فرصت داریم خیلی کارها را میتوانیم انجام بدهیم. او تأکید کرد: من شک ندارم مردم در این 365 روز به شرط حیات، خواهند دید طرحهای بسیار زیادی در بخشهای مختلف افتتاح خواهد شد؛ نمونه آن طرحهایی که در تمام پنجشنبهها
ان شاءالله افتتاح میکنیم. البته وزرا غیر از پنجشنبهها و در روزهای دیگر هم افتتاح میکنند. شما دیدید در این روزها وزیر نفت، وزیر نیرو افتتاح داشت، افتتاحهای زیادی هم غیر از پنجشنبه هست، پنجشنبه یکی از آنهاست که در هر هفته افتتاح خواهیم کرد. او ابراز امیدواری کرد که با کمک همدیگر دشمن را وادار کنیم به آن روزی که بفهمد از راه تحریم نمیتواند ما را به زانو دربیاورد و ناچار است با منطق بیاید در کنار و حق و حقیقت را بپذیرد؛ به نظر من آن روز، روزِ بسیار طولانی نیست و صبر و مقاومت، انشاءالله ما را به آن پیروزی خواهد رساند.
شاهد تحرک بسیار خوب در مسائل اقتصادی خواهیم بود
روحانی از همه وزرا تقاضا کرد تا عرضههای اولیه را انجام دهند و گفت: در هفتهای که گذشت در یک عرضه 620 میلیارد و در یک عرضه 763 میلیارد سهام عرضه شده، مردم خریدند و باز هم این کار انجام میگیرد و انشاءالله شاهد یک تحول و تحرک بسیار خوب در زمینه مسائل اقتصادی خواهیم بود.
رئیس جمهوری در پایان گفت: انشاءالله در ماه محرم که در هفتههای پیش رو داریم نیز در چارچوب پروتکلهایی که مورد نظر مقام معظم رهبری بود و تأکید کردند و وزارت بهداشت و درمان تأکید میکند آن را عمل کنیم و آن روزهای بسیار مهم عاشورایی را پاس بداریم و بتوانیم مفتخر باشیم که امسال هم جزو عزاداران امام حسین(ع) خواهیم بود.

ضربه تحریف به اعتماد عمومی
ادامه از صفحه اول
در چنین فضایی تحریف واقعیت به هر شکلی خیلی سریعتر از گذشته ماهیت خود را نشان میدهد و اگر این اتفاق از طرف بخشهایی که دارای رسمیت در کشور هستند انجام شود، یکی از نتایج مهم آن کاهش مستمر اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی خواهد بود.
مسأله دیگر در این زمینه نیز به سلسله مراتب مختلف تصمیمگیری مربوط میشود؛ از مرحله مطالبهگری عمومی در سطح جامعه گرفته تا تصمیمسازی، تصمیمگیری نهایی، اجرای تصمیمات و ارائه گزارش کیفیت این اجرا. انحراف از واقعیت در هر مرحله از این فرآیند مسبب اشتباهات بسیار قابل توجه و خسارتباری خواهد شد. چرا که ما را به سمت نوعی از مدیریت و برنامهریزی سوق میدهد که آغشته به چیزهایی غیر از واقعیت است. ناگفته پیداست که مدیریت و برنامهریزی بر اساس چیزی جز واقعیت موجود تا چه اندازه میتواند خطرآفرین باشد.
به همین منوال میتوان خطرات و اثرات منفی متعددی چون ایجاد تنشها و درگیریهای غیرضروری سیاسی و اجتماعی، مغشوش شدن مرز واقعیت و دروغ، ایجاد پریشانی اجتماعی در اذهان عمومی و ... را به عنوان آثار جریان تحریف بر شمرد. اما مسأله جریان تحریف فقط این موضوعات نیست. ما در این خصوص با موضوع تعیین کننده و تأثیرگذار دیگری نیز روبهرو هستیم. آن هم مسأله عاملیت این تحریف است. به عبارتی موضوع مهم این است که این تحریف توسط عاملان خارجی و متعارض نظام انجام میشود تا توسط بخشی از سیاسیون داخل نظام علیه بخش دیگر؟
تکلیف نیروهای معارض و دشمن نظام کاملاً روشن است و خط تحریف یکی از اساسیترین استراتژیهای آنها در مقابله با جمهوری اسلامی طی تمام 40 سال گذشته بوده. مردم نیز کم و بیش تکلیف خود را با این خط طی 4 دهه اخیر روشن کرده و کمتر تمایلی به سمت آن نشان دادهاند. به واقع تحریف خطرناک که دارای آثار مخرب یاد شده میباشد، تحریفی است که در درون و در مناسبات بین گروهها و نیروهای سیاسی داخل نظام شکل میگیرد. کما اینکه رئیس جمهوری هم در سخنان دیروز خود اشاره کرد که تحریف و تحریم کار طبیعی دشمن است. اما تحریفی که در داخل کشور رخ میدهد از هر دوی اینها «دردناکتر» میباشد.
این درد هم فقط درد ضربه زدن به سرباز خودی در میانه میدان نبرد و مواجهه با دشمن نیست، بلکه فراتر از آن درد ناشی از قربانی شدن منافع ملی و عمومی کشور در خلال اتخاذ راهبرد اشتباه «تحریف» میباشد. اشتباهی که نه در پی خود جامعه یکدست و متحدی باقی میگذارد و نه سربازانی با روحیه. به عبارت دیگر باید گفت که واقعیت هیچ گاه با فشار و اصرار جریان «تحریف» تغییر نمیکند، استمرار این راهبرد غلط تنها باعث میشود که این واقعیت روی تلخ و پرهزینه خود را برای همه ما آشکار کند.

تحریف؛ روایت شکست و ناکارآمدی
وقتی در روایتی غیرواقعی و البته خطرناک از شرایط کنونی، افکار عمومی از تأثیرات مخرب تحریمها منحرف و صرفاً به سوی ناکارآمدی دولت و ساختار اجرایی هدایت میشود بیش از هر زمانی روایت شکست، درونی خواهد شد و امید از دست خواهد رفت. وقتی میدانیم که ایرانستیزان از واشنگتن تا تلآویو و ریاض به دنبال فروپاشاندن اقتصاد و امنیت ایران تنها در چند ماه بودهاند اما اقتصاد ایران توانسته تاکنون تاب آورد و دولت حتی با وجود همزمانی با ابربحرانی همچون کرونا، نیازهای ضروری جامعه را تأمین نماید، وقتی میدانیم دولت ترامپ در رسیدن به آنچه تصور میکرده ناکام مانده است اصرار بر ناکارآمدی دولتی که در صف مقدم میرزمد جز القای شکست نخواهد بود. دولت دوازدهم هم بسان دولتهای دهه شصت، دولت جنگ است؛ جنگی که فشار اقتصادیاش بر دولت حتی از جنگ هشت ساله هم فراتر رفته. تحریف، گاهی واژگون کردن دریچه نگاه به مسأله است. میشود در روایتی واقعی از ناکامی ایرانستیزان در رساندن ایران به فروپاشی گفت و البته از شکست تحریم هرچند با هزینههای غیرقابل کتمان؛ میشود در هنگامههای سخت تاریخ معاصر، روایت پیروزی را به افکار عمومی ارائه داد و به شهروندان آگاهی بخشید که تابآوری ایران به شکست خصمانهترین رویکردها انجامیده. اما میشود در روایتی دیگر، عامداً عامل بیرونی تحریم و کارزار فشار حداکثری را سانسور کرد و شرایط اقتصادی سخت کنونی را صرفاً متوجه ناکارآمدی دولت و دستگاه اجرایی کشور دانست و نهایتاً به منافعی کوتاهمدت در سیاست داخلی هم دل بست. در این جنگ روایتها، جریان تحریف، روایتی ضد منافع ملی را ارائه میدهد؛ روایتی که تسلیمناپذیری ایران در مواجهه با تحریمها را برنمیتابد و روایتی که اساساً تابآوری دولت و ملت را نادیده میگیرد. تحریف به هیچ روی، پیروزی را برای دولت و ملت ایران متصور نیست چراکه در اعتراف به هر شکلی از پیروزی ناچار باید از القای ناکارآمدی عقب بنشیند. تحریف، روایت شکست است چه بلندگوی تحریف در داخل باشد و چه در خارج. در این ستیز روایتها، اگر شرایط فعالیت دولت دوازدهم در غبار تحریف، محو گردد، هر روایتی، روایت ضدملی خواهد بود و در پی ارضای منفعتی فروملی. ماجراجویی با منافع ملی، بازی خطرناکی است. از دشمن انتظاری نیست اما از معارضان و منتقدان هموطن انتظار میرود که با هر درجهای از واگرایی با دولت مستقر، روایتگران «شکست» یک ملت نباشند و با هر سطحی از تضاد با دولت کنونی، به مبلغان جریان تحریف بدل نشوند. القای غیراخلاقی و غیرمنصفانه ناکارآمدی آن هم در سختترین تحریمهای معاصر و در جنون یکجانبهگرایی ایالات متحده، آنهم وقتی میدانیم که جداسازی اقتصاد از نفت چقدر سخت و پیچیده است، وقتی میدانیم که توأمانی کرونا و تحریم چقدر فرساینده است، تعبیری جز تحریف نخواهد داشت.
تحریف، کیمیای وارونهای است که کامیابیها و توانمندیها را، پیروزی را، و امید را به شکست بدل میکند. جریان تحریف در تکاپوست تا مخاطب روایتهایش از یاد ببرد که ایران آغازگر نقض پیمان و ماجراجوی این منازعه نبوده است و اتفاقاً آخرین سنگر چندجانبهگرایی و وفای به عهد است؛ تحریف در تمنای آن است که مخاطبش به یاد نیاورد که دولت، ایستادگی را به وقت ایستادگی و صلح را به وقت صلح به جای آورده است. تحریف در سودای آن است که همه روایتها به شکست منتهی شود و همه چراها با ناکارآمدی دولت پاسخ داده شود.

اخبــــــار
به مناسبت اعیاد سعید قربان و غدیر خم انجام شد
موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
بهمناسبت اعیاد سعید قربان و غدیر خم، حضرت آیتالله خامنهای با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات دو هزار و 135 نفر از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، رئیس قوه قضائیه به مناسبت فرا رسیدن اعیاد سعید قربان و غدیر خم در نامهای به رهبر انقلاب اسلامی پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات این محکومان را که پروندههای عفو آنان در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی شده و واجد شرایط لازم تشخیص داده شدهاند، ارائه کرد که این پیشنهاد در اجرای بند ۱۱ اصل ۱۱۰ قانون اساسی مورد قبول حضرت آیتالله خامنهای قرار گرفت.
پیام توئیتری رهبر انقلاب درپی فاجعه دردناک بندر بیروت
رهبر معظم انقلاب در پیامی توییتری فرمودند: در فاجعه دردناک انفجار بندر بیروت -که منجر به کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از مردم و خسارات شدید شده- با شهروندان عزیز لبنانی همدردیم و در کنار آنان هستیم. صبر در برابر این حادثه، برگ زرینی از افتخارات لبنان خواهد بود.
عیدی رهبر معظم انقلاب به مردم بشاگرد
با عنایت ویژه مقام معظم رهبری به مناطق محروم استان هرمزگان خصوصاً شهرستان بشاگرد، تعداد ۳۵۰ دستگاه یخچال اهدایی از جانب معظم له به خانوادههای بشاگردی اهدا شد. روابط عمومی منطقه یکم ندسا اعلام کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت فرا رسیدن دهه پر نور ولایت و عید سعید غدیرخم، تعداد ۳۵۰ دستگاه یخچال را به مردم بشاگرد اهدا کردند. این هدیه رهبر معظم انقلاب به واسطه منطقه یکم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مردم بشاگرد رسانده شد.
سخنگوی قوه قضائیه:
اگر جامعه رسانهای قانون را رعایت کنند توقیف نمیشوند
سخنگوی قوه قضائیه گفت: امروز حدود 60 هزار نفر از زندانیان ما در مرخصی هستند و از صد هزار نفر با عنایت مقام معظم رهبری و عفوی که در عید گذشته داده شد، تعدادی آزاد شدند و از تسهیلات قانونی استفاده کردند.
به گزاش میزان، غلامحسین اسماعیلی در برنامه چاپ اول شبکه خبر، در پاسخ به این سؤال که یکی از جدیترین حوزههایی که مورد استناد رسانههای معاند قرار میگیرد حوزه زندانها و شرایط آنها است و قوه قضائیه برای خنثی سازی این وضعیت و موج خبری چه برنامههایی دارد، گفت: بارها گفتهایم دشمن و امپراتوری رسانهای آن سعی میکنند فضاسازی، شایعهسازی و با جعل اخبار ذهنیت و فضای افکار عمومی جامعه را منحرف کنند. سخنگوی قوه قضائیه یادآور شد: اخیراً رهبر بزرگوار انقلاب در ابعاد مختلف دو موضوع «تحریف» و «تحریم» را در کنار هم قرار دادند و «تحریف» را مهمتر از «تحریم» دانستند؛ چراکه تحریف عرصههای مختلفی دارد و منحرف کردن ذهنیت جامعه بشریت نسبت به واقعیتها از مأموریتهای دشمنان ماست.
وی تأکید کرد: اولاً باید توجه داشت که آنچه که دیگران به آن میپردازند، مصادیق تحریف و قلب واقعیت و برخلاف واقعیتهایی است که در جامعه ما و بویژه در زندانهای ما رخ میدهد؛ اما ما هم وظیفه داریم که در باب اطلاعرسانی اقدامات مثبت تلاش کنیم. اسماعیلی: در همین ایام که ویروس کووید ۱۹ و کرونا را در جهان شاهد هستیم، در زمینه اعطای مرخصی به زندانیان برای اینکه خود آنها و خانوادهها دغدغه نداشته باشند اقداماتی انجام شد که ما در مقاطعی بیش از ۱۰۰ هزار نفر زندانی را به مرخصی فرستادهایم.
اسماعیلی ادامه داد: حتماً از اخبار مطلع شدید که سفیر استرالیا با یکی از شهروندان اتباع کشور استرالیا که در زندانهای جمهوری اسلامی ایران به لحاظ اعمال مجرمانهای که انجام داده، ملاقاتی کرد.
از قبل شایع کرده بودند که مریض است و کرونا دارد و سفیر رسمی کشوراسترالیا با این زندانی ملاقات کرد و بعد از ملاقات مصاحبه کرد که من این فرد را دیدم و در سلامت کامل و شرایط نگهداری مطلوب بود. برخی از این مدعیان دروغین حقوق بشر از سفیر استرالیا انتقاد کردند که چرا این حرفها را عنوان کرده است. سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به اینکه از زمان ریاست رئیس قوه قضائیه تاکنون هیچ رسانهای توقیف نشده است، نگاه قوه به رسانهها از این دریچه چگونه است، پاسخ داد: ما این را یک مجموعه دو وجهی میدانیم، هرچه جامعه رسانهای، خبری و مطبوعات ما خودشان التزام به قانون و رعایت قوانین و مقررات و حقوق جامعه و حقوق مردم و شهروندان را بیشتر مراعات کنند، مطمئن باشند نه توقیف بلکه تحت تعقیب هم قرار نمیگیرند.
در گفت وگوی تلفنی ظریف و وزیر خارجه اوکراین مطرح شد
اعلام آمادگی ایران برای پرداخت غرامت قربانیان هواپیمای اوکراینی
در گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین نتایج سفر اخیر هیأت مذاکرهکننده ایرانی به کیف جهت پیگیری روند رسیدگی به سانحه سقوط هواپیمای PS752 اوکراین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، محمد جواد ظریف و کولبا دمیترو نشست اخیر هیأتهای مذاکرهکننده را گامی مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کردند با تداوم این مذاکرات و تبادل اطلاعات بین مراجع ذیربط و ذیصلاح دو کشور این پرونده هرچه سریعتر به صورت رضایت بخش برای مردم دو کشور بالاخص خانواده و بستگان قربانیان این حادثه تأسف بار حل و فصل شود. در این گفت وگوی تلفنی ظریف برآمادگی ایران برای پرداخت غرامت به خانواده و بستگان قربانیان این حادثه به عنوان گامی در راستای کاهش غم و اندوه آنان تأکید کرد. دراین تماس تلفنی وزیر امور خارجه اوکراین نیز بر آمادگی طرف اوکراینی برای سفر هیأت مذاکره کننده آن کشور به تهران در مهرماه سال جاری جهت ادامه مذاکرات تأکید کرد.
انتخاب نشریه
جستجو بر اساس تاریخ
اخبار این صفحه
-
قادریم تحریم را بشکنیم به شرط اینکه اول تحریف را بشکنیم
-
ضربه تحریف به اعتماد عمومی
-
تحریف؛ روایت شکست و ناکارآمدی
-
اخبــــــار

اخبارایران آنلاین