
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

الان سفره مردم چند تمام میشود؟
گروه اقتصادی/ قیمت خیلی از کالاها بخصوص کالاهای اساسی رو به افزایش است و این روند باعث شده حسن روحانی رئیس جمهوری به کابینه خود بگوید که پیشتاز مبارزه با گرانی باشید.اما این گرانی در کدام کالاها بیشتر است و وزارتخانه های صمت و جهاد کشاورزی نسبت به قیمت کدام کالاها باید واکنش بیشتری نشان بدهند؟ و با شرایط بهوجود آمده سفره ایرانیها با ارز 20 هزار تومانی چند تمام میشود؟
سؤال مشخص مردم از سیاستگذاران و تعیین کنندگان قیمتها این است که چرا در کالاهایی که ارز نقش و جایگاهی ندارد، قیمت ها سیر صعودی به خود گرفته است؟
به عنوان مثال قیمت گوشت بستهبندی چرا باید کیلویی 170 هزار تومان محاسبه شود و قیمت اکثر میوهها در حدود 20 الی 30 هزار تومان باشد؟ و یا اینکه چرا محصولات لبنی به صورت مستمر افزایش قیمت به خود میبیند؟ برای پاسخ به این سؤالات و ابهامها سراغ فروشندگان و عرضه کنندگان کالاها رفتیم. یکی از فروشندگان گوشت در منطقه شرق تهران به «ایران» میگوید: ما از تمام سود خود کم کردیم تا قیمتها به حدودی برسد که مشتریها حفظ شوند؛ هر چند که هیچ موفقیتی به دست نیامده است و هر روز با افزایش قیمت از میزان خرید مردم کاسته میشود.او گفت: این روزها خریداران مرغ بیشتر شدهاند و خیلی از خانوادهها به دنبال دل و جگر مرغ هستند تا پروتئین خانوار خود را تأمین کنند. این فروشنده گوشت گفت: قیمت ارز تأثیر زیادی بر نرخ گوشت و مرغ گذاشته است و به صورت متناوب شاهد رشد قیمتها هستیم که خوشبختانه با ثابت شدن قیمت ارز در حدود 20 هزار تومان تا حدودی از نوسان قیمتها کاسته شده است.
نهاده گران است
محمد نمازیان یکی از عرضه کنندگان گوشت است. او درباره چرایی افزایش قیمت گوشت و مرغ در بازار میگوید: دامدار و مرغدار از نرسیدن نهادههای دامی گلایه دارد و عنوان میکند که با قیمتهای بالا این نهادهها را از بازار خریداری میکنند بدین جهت مجبور به رشد قیمت میشوند.
ارز میدهیم قیمتها بالا نرود
اما محمدرضا کلامی، سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت به «ایران» میگوید: دولت برای آنکه قیمت گوشت و مرغ دچار نوسان نشود، برای واردات نهادههای دامی و طیور ارز 4200 تومانی میدهد. لذا این انتظار وجود دارد که تولیدکنندگان و توزیع کنندگان، کالاهای اساسی را گران نکنند.
چقدر به نهاده دامی نیاز داریم
طبق ارزیابیهای صورت گرفته توسط روزنامه ایران از منابع مطلع بین 75 تا 80 درصد از قیمت تمام شده مرغ و گوشت نهاده دامی است که اگر بموقع تأمین شود، ثبات قیمتها مقولهای دور از انتظار نیست. در حال حاضر نیاز نهادههای دامی کشور در بخش ذرت 11 میلیون و 500 هزار تن، جو 6 میلیون و 200 هزار تن و کنجاله سویا 4 میلیون و 200 هزار تن است که بخش اعظم این نهادهها (به صورت محدود تولید داخلی داریم) از طریق واردات تأمین میشود. آن گونه که وزارت صمت عنوان کرده است، عدم توزیع مناسب و بموقع نهادهها باعث شد که دامداران و مرغداران نهاده را از بازار خریداری کنند و بعد از آنکه سهمیه خود را گرفتند با قیمت ارز آزاد در بازار بفروشند و همین امر سبب شده قیمت گوشت و مرغ بالا برود.
قیمت گوشت در نارمک
در حال حاضر هر کیلو مرغ 18 هزار و 300 تومان است که قیمت بالایی برای اقشار ضعیف جامعه است. در این میان در گوشت فروشی در نارمک که به محله ارزان فروشی معروف شده است، قیمت سردست گوسفند 99 هزار تومان،ماهیچه گوسفند 135 هزار تومان، ماهیچه گوساله 95 هزار تومان، و ران گوساله 90 هزار تومان است که البته گفته میشود دلیل ارزانی آن گوشت میش (گوشت ماده که به اصطلاح دیرپز است) میباشد. اما در برخی از مناطق تهران چون تهرانپارس و مرکز شهر، گوشت ران کیلویی 145 هزار تومان و سردست 125 هزار تومان است. این قیمتها در شرایطی است که در فروشگاههای زنجیره ای قیمت هر کیلو گوشت گوسفند تا 170 هزار تومان هم محاسبه میشود.رئیس جمهوری روز یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت در واکنش به گرانیهای اخیر بازار گفته بود: مقابله با گرانی بدون دلیل ایجاب میکند در کنار اعمال نظارتهای تعریف شده برای دستگاههای مرتبط، با ایجاد شفافیت، زمینه نظارت عمومی را نیز فراهم کنیم؛ لذا باید با اصلاح مسیر تولید، توزیع و تعریف فرآیندها در این زنجیره، در روند تعیین قیمت کالاها شفاف سازی انجام گیرد.
چرا میوه گران است؟
اما چرا قیمت میوه با آنکه از زمان نوبرانه آن فاصله گرفته ایم و قیمت ارز در آن دخل و تصرفی ندارد، گران شده است؟ یکی از فروشندگان میوه در پاسخ به این سؤال عنوان کرد: بخش قابل توجهی از میوه به کشورهای همسایه و بخصوص عراق صادر میشود. لذا این امر کمبود در بازار ایجاد کرده است که البته به خاطر تنوع میوه در فصل تابستان خیلی به چشم نمی آید به همین جهت قیمت میوه در بازار، افزایش پیدا کرده و تفاوت قیمتی با میادین هم بیشتر شده است.
او گفت: اگر امروز موز را کیلویی 18 هزار و 800 تومان میفروشیم در میادین میوه و تره بار این کالا نیست، چرا که قیمت ارز بشدت روی قیمت این محصول تأثیر گذاشته است.
روز گذشته در میوه فروشیها قیمت هر کیلو شلیل 14 هزار و 900 تومان، زردآلو 30 هزار تومان، هلو 19 هزار و 800 تومان، گیلاس 22 هزار تومان و آلو 14 هزار و 900 تومان بود. در این میان جای خیلی از میوهها در میادین میوه و تره بار خالی است و قیمت میوهها در میادین نسبت به بازار پایین تر است و در عین حال میتوان گفت به جهت کیفیت هم سطح پایینتری دارد. قیمت پیاز و سیب زمینی هم اختلاف زیادی با میوه فروشیها پیدا کرده است. در میادین میوه و ترهبار به ترتیب هر کیلو پیاز و سیب زمینی 2400 و 3300 تومان است و این قیمت در میوه فروشیها به ترتیب 4500 و 5 هزار تومان است.
برنج به دلار نگاه کرد
از دیگر کالاهایی که در بازار گران شده است برنج است. برنج کشت دوم که ردههاشمی و سایر برندهای معتبر نباشد قیمتی در حدود 20 هزار تومان دارد. فروشندگان درباره چرایی افزایش قیمت برنج میگویند از روزی که ارز 4200 تومانی برنج برداشته شد و قیمت برنج هندی و پاکستانی بالا رفت، تولیدکنندگان برنج تصمیم گرفتند برای هماهنگی دخل و خرج خود قیمتها را بالا ببرند. اکنون برنج خوب و مرغوب سفره مردم بین 26 الی 27 هزار تومان در هر کیلو است و برنج هندی با ارز 20 هزار تومانی بین 17 الی 18 هزار تومان به فروش میرسد.
حبوب از ابتدای سال گران شد
قیمت حبوب هم از ابتدای سال جاری در مسیر گرانی قرار گرفت. همه فروشندگان حبوب میگویند کاهش تولید داخل و افزایش قیمت ارز باعث شد این کالا به صورت متناوب بالا برود. هر چند که اکنون قیمت بسته بندی با قیمت فله آن تفاوت زیادی دارد و توصیه فروشندگان این است که هر خانوادهای که میخواهد خرید مقرون به صرفه کند، سراغ حبوب کیلویی برود. با این اوصاف هر کیلو عدس که ماههای پیش 16 هزار تومان بود، اکنون 20 هزار تومان و قیمت لوبیا چیتی 14 هزار تومانی 22 هزار و 500 تومان شده است.
ماکارونی و تن ماهی ثابت ماندند
در این مدت قیمت ماکارونی با وجود آنکه نرخ ارز بالا رفت ثابت ماند و اکنون هر بسته ماکارونی 7 هزار و 950 تومان است. قیمت تن ماهی هم بعد از برداشته شدن ارز دولتی آن از ابتدای سال همچنان در نوسان بین 15 الی 16 هزار تومان است و با دلار 20 هزار تومانی با گرانی مواجه نشده است. روغن هم تقریباً ثابت بوده است. یک روغن 900 میلی لیتری 8 هزار و 850 تومان است و اگر 5 کیلویی آن را بخرید، 43 هزار تومان است. علت اصلی نوسان حداقلی روغن اختصاص ارز دولتی برای واردات روغن خام است؛ قطعاً اگر دولت این ارز را حذف کند قیمت روغن افزایش قابل توجهی خواهد یافت. تخم مرغ از کالاهایی است که با ارز 20 هزار تومانی حدود 2 هزار تومان گران شده است. درحال حاضر یک شانه تخم مرغ 20 عددی 21 هزار و 400 تومان است.
لبنیات سر به فلک کشید
گزارش میدانی روزنامه ایران حاکی از افزایش قیمت محصولات لبنی است. تولیدکنندگان این محصول به صورت متناوب قیمتها را بالا میبرند. این امر گلایه مغازهداران را هم سبب شده است. آنها میگویند در گذشته لبنیات یخچالهایشان دو روزه تمام میشد ولی اکنون به دلیل عدم استقبال مردم، مجبور میشوند که شیر و ماست را مرجوع کنند. در حال حاضر یک ماست کم چرب هزار گرمی 6 هزار تومان است و شیر کم چرب 950 میلی لیتر 5 هزار تومان است.
قیمت سفره ایرانی
با قیمتهایی که عنوان شد، قیمت یک ماه سفره ایرانی چند تمام میشود؟ برای آنکه بتوانیم رقم دقیقی از یک سفره ایرانی استخراج کنیم 21 کالای پرمصرف را هدف گذاری کردیم. بر اساس محاسبات روزنامه ایران هزینه یک خانوار قشر متوسط 4 نفره در یک ماه که به قول معروف از بَرجهای خود در مواد غذایی زده است و مصرف معقولی دارد در حدود یک میلیون و 219 و 400 تومان است. لازم به توضيح است كه عدد به دست آمده حداقلي و بدون در نظر گرفتن وعده هاي غذايي با سبزيجات است.

36 هزار میلیارد تومان درآمد بنیاد در یک سال
سید پرویز فتاح، روز گذشته در نشست خبری به مناسبت ارائه عملکرد یک ساله خود به این موضوع اشاره کرد که سال 98 در 8 ماه فعالیت در بنیاد، تغییرات، جابجاییها و نظریات جدیدی را وارد بنیاد کرده است و با این تغییرات سال 98 نسبت به سال 97 برنامه مصوب بنیاد 34 درصد رشد داشته است.
درآمدهای یکساله بنیاد
رئیس بنیاد مستضعفان، در ادامه درآمد بنیاد در سال 98 را 36 هزار میلیارد تومان عنوان کرد که سود ناخالص این درآمد 7 هزار میلیارد تومان است و از این عدد هم 1000 میلیارد تومان مالیات سال 98 خواهد بود. به گفته فتاح با توجه به بورسی شدن برخی شرکتهای بنیاد، از کل سود 40 درصد سهم شرکا و سهامداران غیربنیادی است. فتاح تأکید کرد: بنیاد مستضعفان در تمام سالها مالیات کامل پرداخت کرده است و ما معافیت مالیاتی و هیچ بدهی مالیاتی نداریم. فتاح افزود: برای افزایش درآمدبازنشستگان بنیاد مطابق مصوبه مجلس اقدام میکنیم و تأکید میکنم که ما برای این کار از بودجه دولت استفاده نمیکنیم. فتاح همچنین از هماهنگی کامل بنیاد با دولت، مجلس، نیروی انتظامی و شهرداری تهران خبر داد و گفت: اختلاف نظری با دولت نداریم.
اختصاص 380 هزار تن سیمان رایگان
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به اینکه یک باند دیگر از قطعه 2 آزادراه تهران –شمال تا سال 1400 افتتاح میشود، گفت: 380 هزار تن سیمان در یک سال اخیر برای حوادث طبیعی و مسکن محرومان و رفع محرومیت در یک سال اخیر اختصاص یافت.
20 شرکت بنیاد در راه بورس
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: بنیاد مستضعفان از بدو ورود ، 30 شرکت بورسی داشته و در سال 98 هم 2 شرکت دیگر واگذار شد بنابراین در حال حاضر 32 شرکت بورسی داریم و اگر امسال 20 شرکت دیگر بنیاد بورسی شوند. تا چند سال آینده، همه شرکتهای بنیاد که قابلیت بورسی شدن را داشته باشند وارد بازار سرمایه میشوند و بنیاد از مالکیت سهام شرکتها خارج میشود. او همچنین بیان کرد: 11 هزار و 300 فقره از اسناد بنیاد علوی رایگان به محرومان داده شد و مجموع کل واگذاریهای رسمی اسناد علوی 92 هزار فقره است. 10 هزار سند دیگر امسال واگذار میکنیم تا بیش از 102 هزار سند علوی واگذار شده باشد. رئیس بنیاد مستضعفان بیان کرد: مناطقی که بنیاد آباد کرده از ۱۳ منطقه به ۲۵ منطقه رسیده است.
22 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری
فتاح از سرمایهگذاری از منابع بنیاد در طرحهای زیربنایی خبر داد و گفت: ۲۲ هزار میلیارد تومان از منابع بنیاد تا سال ۱۴۰۱ در طرحهایی شامل نیروگاه، آزادراه، فولاد، امور دامداری، کشاورزی و غیره سرمایه گذاری میشود. رئیس بنیاد مستضعفان گفت: تا دو سال آینده در بنیاد پروژه نیمهکاره و معطل نداریم. با اینکه دولت به علت توان مالی ضعیف نمیتواند به پروژهها پول تزریق کند اما بنیاد تا 2 سال آینده پروژه نیمه کاره ندارد.
ورود به طرحهای نفتی
رئیس بنیاد مستضعفان در ادامه با اشاره به تحریمها و اینکه شرکتهای خارجی 100 درصد از پروژههای نفتی خارج شدند ما به وزارت نفت اعلام کردیم آماده ورود به پروژهها هستیم. ما دکل حفاری سحر را در مارون یک و دو وارد کردیم و از این راه 400 میلیون دلار صرفه جویی ارزی صورت گرفته است. دکلها 100 درصد ایرانی است و تعمیر و نگهداری آن هم با ما است. قراردادهایی با وزارت نفت امضا کردهایم و تمام دکلهای مورد استفاده در این قراردادها متعلق به بنیاد است.
ورود بنیاد به پروژه مسکن ارزان و مقاوم برای محرومان
فتاح گفت: در بخش ساخت مسکن ارزان قیمت و مقاوم ورود کردیم .در کمیسیون عمران و اقتصادی مجلس حضور یافتهایم و گفت وگو را برای حضور در طرح مسکن ارزان و مقاوم برای محرومان با دولت آغاز کردهایم.
وی تأکید کرد: در ساخت مسکن برای محرومان بنیاد زمینهای خود را به صورت رایگان در اختیار قرار میدهد. ما سیمان و میلگرد و کاشی رایگان را هم تأمین میکنیم. فقط دولت باید در تغییر کاربری اراضی و تأمین زیرساختها با بنیاد همکاری کند. همچنین پیمانکاران ما میتوانند ساخت مسکن محرومان را بدون حساب سود بسازند.
افزایش 1.2 میلیون تن تولید فولاد
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به سرمایه گذاری بنیاد در طرحهای فولادی گفت: با تکمیل فاز ۲ فولادکاوه در بندرعباس و با سرمایه گذاری 5هزار میلیارد تومانی بنیاد،1.2 میلیون تن تولید فولاد کشور افزایش مییابد.
1800 میلیارد تومان هزینه کرونایی
فتاح افزود: در حوزه کرونا از ابتدا با دولت همراه بودیم و کم کاری نکردیم تا امروز هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه کردیم که هزار و 200 میلیارد تومان نقد و ۶۰۰ میلیارد تومان به صورت وام ضروری بود. وی بیان کرد: ۶۰۰ هزار بسته معیشتی به نیازمندان تحویل دادیم و در مرحله دوم هم ۵۰۰ هزار بسته تحویل خواهیم داد. هر بسته ۳۰۰ هزار تومان هزینه دارد که به صورت بسته یا کارت هدیه است. رئیس بنیاد مستضعفان گفت: به ۴۷ هزار نفر حقوق مستقیم میدهیم و بیش از ۲۰۰ هزار نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد کردهایم. فتاح بیان کرد: ۱۰۰ درصد سود سال ۹۸ به محرومان اختصاص مییابد و ۱۰۰ درصد عوارض آزادراه تهران-شمال برای محرومان است.
حضور بنیاد در بورس املاک
فتاح افزود: همه شرکتهای بنیاد که قابلیت رفتن به بورس را دارند حتماً بررسی میکنیم؛ بنیاد مثل دولتها نیست که کلی اداره شود بنیاد مجمع الجزایر شرکتها است و اظهارنامه مالیاتی دارد و طبق قانون تجارت مدیریت میشود. اگر شرکتهای ما درآمد نداشته باشند همان ماه نمیتوانند حقوق و دستمزد بدهند. شرکتهای بنیاد مستقل هستند و فقط میماند املاک بنیاد. وی گفت: با پیگیریهای مصرانه و جدی ما دولت و قانون به کمک آمدند و بورس املاک و مستغلات در حال شکل گرفتن است و طبق تأکید رئیس سازمان بورس و وزیر اقتصاد یک عضو هیأت مدیره آن از بنیاد تعیین شده است. وی بیان کرد: ما میتوانیم بخشی از املاک و مستغلات خود را که سند شسته رفته دارد حتماً در بورس عرضه کنیم مردم میتوانند سهام بخرند و در داراییهای ما شریک شوند.
دریافت ۷ میلیارد تومان از عوارض منطقه یک آزادراه تهران شمال
فتاح با اشاره به نقدی شدن یک باند در بخش عوارضی آزادراه تهران-شمال گفت: هفته گذشته 7 میلیارد تومان از محل عوارضی بابت یک ماه عبور دریافت کردیم.
تقاضای تأسیس صندوق قرضالحسنه در بنیاد
فتاح درباره تقاضای تأسیس بانک از سوی بنیاد مستضعفان گفت: در حال حاضر بانک سینا را داریم که طبق قانون باید بیش از ۳۳ درصد سهام سینا را نداشته باشیم که در حال مذاکره برای آن هستیم تا به رقم ۳۳ درصد برسیم. رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به لزوم پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به محرومان گفت: بانکهای ما نشان دادند که برای تسهیلات قرضالحسنه گامهای بلندی برنمیدارند یا در مناطق محروم شعبه میزنند، مگر وام قرض الحسنه نباید برای همین مردم محروم باشد؟ فتاح ادامه داد: ما تقاضای تأسیس صندوق قرض الحسنه نظیر کمیته امداد دادهایم، میخواهیم منابع بنیاد را در این صندوق ببریم و اعتقاد خاصی به قرضالحسنه داریم خداوند نیز به قرضالحسنه در قرآن اشاره کردند و ما معتقدیم باید به محرومان وام قرض الحسنه دهیم.
600 میلیون دلار صادرات
رئیس بنیاد مستضعفان درباره درآمد ارزی بنیاد و برگرداندن ارز گفت: در سال گذشته ۶۰۰ میلیون دلار صادرات داشتیم و همه این عدد برگشته است و بانک مرکزی و سامانه نیما گواه این حرف من است؛ هرچه صادرات داریم در چارچوب ضوابط بانک مرکزی و سامانهنیما است.
پلاسکو بدون پارکینگ
رئیس بنیاد مستضعفان درباره ساختمان پلاسکو و آخرین جزئیات تکمیل آن نیز گفت: مشکلات اصلی پلاسکو حل شده است و اختلافات با کسبه و شهرداری نیز حل شده است با وزیر راه و شهرسازی و شهردار تهران جلساتی داشتیم، نهایتاً موضوع پلاسکو به شورای عالی معماری و شهرسازی رفت و مصوبه گرفت و این مصوبه فصلالخطاب شد. فتاح ادامه داد: نمای پلاسکو نیز بزودی نصب میشود. تنها اختلافاتی در مورد پارکینگ پلاسکو وجود دارد ما اعلام کردیم که در صورت اجبار شهرداری به تأسیس پارکینگ تعداد مغازهها کم میشود. وی با اشاره به حل اختلافات با شهرداری تهران، گفت: شهردار منطقه 12 اعلام کرده است بزودی پروانه پلاسکو تأیید میشود. مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی این است که پلاسکو بدون پارکینگ ساخته شود و ما موظف به بازسازی پارکینگ متروکه پروانه در کنار ساختمان پلاسکو شدیم که آن را مقاومسازی و نوسازی میکنیم و تحویل شهرداری میدهیم. فتاح گفت: 200 میلیارد تومان در پلاسکو هزینه کردیم در حالی که این وظیفه ما نبود؛ اما به هر حال 300 نفر از کسبه ذینفع هستند. وی گفت: بزودی با شهردار تهران در محل پلاسکو حضور مییابیم و اعلام میکنیم که مشکل رفع شده است و اختلاف نظر نداریم و امیدواریم پلاسکو تا پایان سال تکمیل شود.

خبرخوان
رئیس اتاق بازرگانی ایران و سوئیس خبر داد
انجام نخستین تراکنش SHTA برای دریافت داروهای بیماران سرطانی
رئیس اتاق بازرگانی ایران و سوئیس اظهار داشت: این تراکنش برای داروهای مختص بیماران سرطانی و خونی است که توسط شرکتهای سوئیسی یا شرکتهایی که در این کشور فعالیت دارند، انجام شده است. شریف نظام مافی در مورد خبر انجام نخستین تراکنش تحت ساز و کار کانال تجارت بشردوستانه سوئیس (SHTA) اظهار داشت: تا این لحظه اطلاعات زیادی در این مورد و جزئیات آن نداریم، اما میدانیم این تراکنش برای داروهای مختص سرطان و بیماریهای خونی است که توسط شرکتهای سوئیسی یا شرکتهایی که در این کشور فعالیت دارند، انجام شده است.وی افزود: البته ماهیت این تراکنش با محموله شش ماه قبل که خرید و فروش شد، تفاوتی ندارد. نظام مافی تصریح کرد: این علامت خوبی برای شروع معاملات در چارچوب این سازوکار است و نشان دهنده واریز پول از سوی بانک مرکزی برای این تراکنش است./ ایلنا
پرداخت 5/2 هزار میلیارد تومان به واحدهای صنعتی
بررسی آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از پرداخت ۵۲ هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای صنعتی و معدنی از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه در ۱۶ ماه گذشته است. منابع تخصیصی از محل تبصره ۱۸ در سه بخش تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالان اقتصادی و کمک به نوسازی و جایگزینی ماشینآلات و طرحهایی که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، پرداخت میشود.
این میزان تسهیلات از ابتدای شروع طرح (آغاز سال ۹۸) تا پایان تیرماه ۹۹ به واحدهای صنعتی و معدنی پرداخت شد.
بررسیها حاکی است در سال ۹۸ در مجموع ۷۳۶ فقره تسهیلات از این محل به ارزش ۴۰ هزار و ۹۱۲ میلیارد ریال و از ابتدای امسال تا پایان تیرماه ۱۸۷ فقره تسهیلات به ارزش ۱۱ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال به واحدها پرداخت شد.
تسهیلات یاد شده در مجموع ۱۶ ماه گذشته از ابتدای طرح به ۹۲۳ واحد صنعتی و معدنی پرداخت شده که ۱۵ درصد آن صرف تأمین سرمایه ثابت و ۸۵ درصد آن به تأمین سرمایه در گردش واحدها اختصاص یافت./ ایرنا
نیروگاهها با رعایت تعرفه در استخراج رمزارز فعالیت میکنند
سخنگوی صنعت برق گفت: نیروگاهها چنانچه نسبت بهرعایت تعرفه مصوب عمل کنند، برای مراکز استخراج ارزهای مجازی میتوانند فعالیت داشته باشند. مصطفی رجبی مشهدی در پاسخ به اینکه نیروگاهها میتوانند در زمینه استخراج رمز ارز فعالیت داشته باشند افزود: امکان این امر مشروط به رعایت دو شرط ارسال درخواست و رعایت تعرفه مصوب برای مراکز استخراج ارزهای مجازی فراهم است.وی اضافه کرد: نیروگاهها در عین حال نمیتوانند از سوخت یارانهای برای استخراج بیت کوین و سایر رمزارزها استفاده کنند. سخنگوی صنعت برق گفت: نیروگاهی که مستقل از شبکه باشد نیز میتواند با ۷۰ درصد قیمت سوخت صادراتی در این بخش فعالیت داشته باشد ودر عین حال مستقل بودن از شبکه بسیار مهم است. رجبی مشهدی افزود: اکنون و در شرایطی که تأمین برق برای عموم مردم از اهمیت بسیاربالایی برخوردار است، اجازه نخواهیم داد کسانی با استفاده نابجا ازتعرفهها که برای بخشهای کشاورزی، صنعتی پیشبینی شده، اقدام به تولید بیت کوینی کنند که ارزش آن بیش از ۹ هزار دلار است. وی با بیان اینکه ایران از ارزانترین تعرفههای برق برخوردار است، تأکید کرد: کسانی که از وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوزهای لازم را دارند و تعرفههای مصوب مراکز استخراج ارزهای مجازی را رعایت کنند برای آنها برق موردنیاز تأمین خواهد شد./ایرنا

بنگاه
مجمع عمومی سالیانه شرکت نفت سپاهان برگزار شد
مجمع عمومی عادی بهطور فوقالعاده شرکت نفت سپاهان رأس ساعت 9 صبح روز دوشنبه 6 مردادماه در محل هتل سیمرغ تهران برگزار شد.
در این مجمع که ریاست آن را دکتر بنی شریف برعهده داشت، عملکرد شرکت در سال مالی گذشته مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت با تصویب صورتهای مالی و همچنین پرداخت 75 تومان سود نقدی به کار خود پایان داد. مهندس اسدی مدیرعامل شرکت نیز در این مجمع طی سخنانی ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای آتی شرکت به سؤالات مطرح شده پاسخ گفت. ایشان با اشاره به پروژههای در دست اجرای شرکت و موفقیتهای به دست آمده در عرصه تولید در سال گذشته افزود: شرکت نفت سپاهان در سال 1398 به عنوان سال رونق تولید موفق به ثبت بالاترین تناژ تولید و فروش در طی ادوار گذشته گردید و توانست رقم یک هزار و 16 میلیارد تومان سود خالص را برای خود ثبت نماید. در این مجمع همچنین دکتر بنی شریف از برنامه شرکت برای افزایش سرمایه ازمحل سود انباشته و تجدید ارزیابی خبر داد و افزود: به زودی رقم دقیق این افزایش سرمایه پس از بررسیهای کارشناسی اعلام خواهد شد.
در پایان نیز مراسم رونمایی از محصولات جدید برند مگلوب در حضور نماینده سهامداران و هیأت مدیره برگزار شد.
همراه اول جوایز جشنواره تبلیغات ایران را درو کرد
در پنجمین جشنواره تبلیغات ایران، همراه اول موفق شد پنج شاهین جشنواره را از آن خود کند.
همراه اول در این جشنواره موفق شد در بخشهای «تبلیغات دیجیتال» (ویدئوی تبلیغاتی)، «تبلیغات حمایتی» و «ترویج فروش» ضمن کسب رتبه اول، شاهین طلایی این جشنواره را دریافت کند. همچنین این اپراتور در بخش «مسئولیت اجتماعی» رتبه دوم و شاهین نقرهای و در بخش تبلیغات چاپی (بروشور و کاتالوگ) رتبه سوم و دیپلم افتخار و شاهین برنزی را از آن خود کرد.
در این جشنواره از بین 2 هزار و 235 اثر ارسالی، ۵۵٨ اثر به مرحله نهایی راه یافت و در پایان ۴۶ اثر حائز رتبه و دریافت جایزه شد.
مجمع عمومی عادی بهطور فوقالعاده شرکت نفت سپاهان رأس ساعت 9 صبح روز دوشنبه 6 مردادماه در محل هتل سیمرغ تهران برگزار شد.
در این مجمع که ریاست آن را دکتر بنی شریف برعهده داشت، عملکرد شرکت در سال مالی گذشته مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت با تصویب صورتهای مالی و همچنین پرداخت 75 تومان سود نقدی به کار خود پایان داد. مهندس اسدی مدیرعامل شرکت نیز در این مجمع طی سخنانی ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای آتی شرکت به سؤالات مطرح شده پاسخ گفت. ایشان با اشاره به پروژههای در دست اجرای شرکت و موفقیتهای به دست آمده در عرصه تولید در سال گذشته افزود: شرکت نفت سپاهان در سال 1398 به عنوان سال رونق تولید موفق به ثبت بالاترین تناژ تولید و فروش در طی ادوار گذشته گردید و توانست رقم یک هزار و 16 میلیارد تومان سود خالص را برای خود ثبت نماید. در این مجمع همچنین دکتر بنی شریف از برنامه شرکت برای افزایش سرمایه ازمحل سود انباشته و تجدید ارزیابی خبر داد و افزود: به زودی رقم دقیق این افزایش سرمایه پس از بررسیهای کارشناسی اعلام خواهد شد.
در پایان نیز مراسم رونمایی از محصولات جدید برند مگلوب در حضور نماینده سهامداران و هیأت مدیره برگزار شد.
همراه اول جوایز جشنواره تبلیغات ایران را درو کرد
در پنجمین جشنواره تبلیغات ایران، همراه اول موفق شد پنج شاهین جشنواره را از آن خود کند.
همراه اول در این جشنواره موفق شد در بخشهای «تبلیغات دیجیتال» (ویدئوی تبلیغاتی)، «تبلیغات حمایتی» و «ترویج فروش» ضمن کسب رتبه اول، شاهین طلایی این جشنواره را دریافت کند. همچنین این اپراتور در بخش «مسئولیت اجتماعی» رتبه دوم و شاهین نقرهای و در بخش تبلیغات چاپی (بروشور و کاتالوگ) رتبه سوم و دیپلم افتخار و شاهین برنزی را از آن خود کرد.
در این جشنواره از بین 2 هزار و 235 اثر ارسالی، ۵۵٨ اثر به مرحله نهایی راه یافت و در پایان ۴۶ اثر حائز رتبه و دریافت جایزه شد.
انتخاب نشریه
جستجو بر اساس تاریخ
اخبار این صفحه
-
الان سفره مردم چند تمام میشود؟
-
36 هزار میلیارد تومان درآمد بنیاد در یک سال
-
خبرخوان
-
بنگاه

اخبارایران آنلاین