با دستور معاون اول رئیس جمهور صورت گرفت
افتتاح همزمان ۷۱ پروژه سرمایهگذاری در مناطق آزاد
افتتاح ۵۱ پروژه با ارزش بیش از ۶۳ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۷ هزار نفری و همچنین آغاز عملیات اجرایی ۲۰ پروژه با ارزش بیش از ۱,۱۱۷.۰۰۰ میلیارد ریالی و اشتغالزایی ۵ هزار نفری در چهار منطقه آزاد تجاری و صنعتی کیش، اروند، ارس و انزلی و ۵ منطقه ویژه اقتصادی سهلان، انرژی پارس، ارگ جدید بم، پتروشیمی و لرستان با دستور معاون اول رئیس جمهور و به صورت ارتباط ویدیو کنفرانسی برگزار شد. محمد مخبر ظهر پنجشنبه در آیین افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژههای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با تأکید بر اینکه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید موتور پیشران صادرات، تولید و اشتغالزایی در کشور باشند، تصریح کرد: این مناطق مرکز پشتیبانی فعالیتهای اقتصادی در کشور هستند.
پایگاه صادرات به جای پایگاه واردات
معاون اول رئیس جمهور در این مراسم که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و نیز دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شد، خاطرنشان کرد: در دهههای گذشته مناطق آزاد نتوانستند نسبت به اهداف از پیش تعیین شده خود موفقیت چندانی داشته باشند و به جای اینکه مرکزی برای صادرات کالاها و خدمات ایرانی باشند به محل واردات در کشور تبدیل شدند. وی افزود: برنامهریزیها و اقدامات خوبی در دولت در چند ماه گذشته در این مناطق انجام شده که البته نباید به همین دستاوردها بسنده کرد و با توجه به امکانات و اختیارات مناطق آزاد میتوان دستاوردهای بزرگ اقتصادی و سرمایهگذاری برای کشور ایجاد کرد.
نمونههای کوچک شهر الکترونیک
مخبر با بیان اینکه مناطق آزاد بهترین نمونه الگویی و کوچک برای تحقق دولت الکترونیک هستند، افزود: ساماندهی حداقل ۱۵ شهر هوشمند در مناطق آزاد ضروری است که این مهم میتواند به عنوان یک دستاورد بزرگ دولت سیزدهم محسوب شود.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اهمیت توسعه دیپلماسی اقتصادی در مناطق آزاد گفت: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی میتوانند با همسایگان خارجی هم مرز خود ارتباطات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی را به عنوان یک فرصت طلایی در بخشهای پیمانهای پولی، ارتباطات مالی گسترده، افزایش صادرات و واردات هدفمند پیگیری کنند.
خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه ایجاد روشهای نوین سرمایه گذاری حداقل انتظار از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است تأکید کرد: باید در سال دوم فعالیت دولت سیزدهم تلاش شود تا به هدف برون گرایی به عنوان یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی در مناطق آزاد برسیم. وی همچنین ایجاد سرمایه گذاری و تولیدات مشترک با طرفهای خارجی با انگیزه صادرات و بازارهای هدف را یک حرکت فعالانه اقتصادی و ارزآور در مناطق آزاد دانست و گفت: با ایجاد امکانات و مدیریت و سرمایه گذاری میتوان اداره و رشد اقتصادی کشور را به راحتی بر عهده مناطق آزاد گذاشت و علیرغم دشواریها و فشارهای بینالمللی اهداف برونگرایی اقتصاد مقاومتی محقق شود.
بازدید از مرکز جامع ژنتیک نور
مخبر همچنین در بازدید از مرکز جامع ژنتیک نور دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله(عج) بازدید کرد. معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود به تلاشهای مقدس متخصصان مرکز جامع ژنتیک نور در تعیین هویت پیکر شهدای هشت سال دفاع مقدس و مدافع حرم اشاره و تأکید کرد: اقدامات و دستاوردهای دانشمندان، این مرکز را به یک مکان مقدس تبدیل کرده و قطعاً توفیقات و عزم راسخ مجاهدان و فعالان مرکز جامع ژنتیک نور لطفی از جانب پروردگار و از برکت خون پاک شهدا است.
دکتر مخبر با اشاره به فضای معنوی مرکز جامع ژنتیک نور به دلیل حضور پیکرهای شهدا و تشخیص هویت پیکر مطهر آنان گفت: حضور در این مرکز به نوعی توسل به روح شهدایی است که پاک ترین، مقدسترین و مقربترین انسانها در پیشگاه پروردگار متعال هستند.
معاون اول رئیس جمهور در این بازدید با حضور در آزمایشگاه تعیین هویت پیکر شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم با قرائت فاتحه، یاد و خاطره آنان را گرامی داشت و همچنین در ادامه از بخشهای مختلف مرکز جامع ژنتیک نور دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله(عج) بازدید کرد.
تفحص پیکر مطهر شش شهید دفاع مقدس
گروههای تفحص شهدا موفق شدند پیکر مطهر ۶ شهید دفاع مقدس را در منطقه شلمچه همزمان با ایام شهادت حضرت رقیه (س) کشف کنند. به گزارش مهر، پیکر مطهر این شهدا با تلاش گروههای تفحص طی سه روز در منطقه شلمچه کشف شده است.
گروههای تفحص شهدا همچنین موفق شدند روز چهارشنبه ۹ شهریور پیکرهای مطهر دو شهید دوران دفاع مقدس را در منطقه دارساوین، کردستان ایران تفحص کنند. گفتنی است ۷ شهریور نیز پیکر مطهر یک شهید دوران دفاع مقدس در منطقه هلاله میمک، تفحص شده است.
پروژه آبرسانی غدیر پس از 14 سال انتظار با سفر رئیس جمهور به دزفول افتتاح شد
خوزستان لب تر کرد
گروه سیاسی/ سرانجام پس از 14 سال انتظار، تنش آبی و کمآبی استان خوزستان پایان یافت. روز گذشته با سفر آیتالله رئیسی به خوزستان طرح آبرسانی غدیر افتتاح شد که اجرای آن قریب به 14 سال به درازا کشید، طرحی که آب آشامیدنی 26 شهر و بیش از هزار روستای خوزستان را تأمین میکند. کار آغاز این طرح در سال 1387 بود و هنگامی که دولت سیزدهم کار خود را آغاز کرد، با وجود گذشت این همه سال، کمتر از 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشت. برپایه حجم کارهای باقی مانده و تعللهای گذشته، برخی پیشبینی میکردند که به سرانجام رساندن این طرح دستکم 3 تا 4 سال دیگر نیز به طول بکشد. گویا این پیشبینی، هنگام نخستین سفر آیتالله رئیسی به خوزستان در سال گذشته مطرح شد، اما با پیگیریهای شخص رئیس جمهور و همت جهادی مهندسان و کارگران، طرحی که پیشبینی میشد تا 3 سال دیگر به بهرهبرداری برسد، پس از 10 ماه به بهرهبرداری رسید. به این ترتیب، پس از سالها رنج و مواجهه با کم آبی، مردم استان خوزستان آب آشامیدنی پایدار خواهند داشت. برپایه چنین دستاورد بزرگی بود که آیتالله رئیسی در مراسم افتتاح طرح آبرسانی غدیر، تأکید کرد که «اجرای این طرح در۱۰ ماه به جای حداقل ۳ سال پیشبینی، این امیدواری را ایجاد کرد که میتوان اجرای طرحهای مرتبط با رفع تنشهای آبی کشور را با سرعت بیشتر انجام داد.» از این رو، افتتاح طرح آبرسانی غدیر را میتوان نقطه عطفی در مدیریت جهادی و تحولگرایی دولت سیزدهم دانست، همچنان که میتوان آن را ادای دین دولت سیزدهم به خوزستان نیز تعبیر کرد.
تأمین آب برای 26 شهر و 1600 روستا
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، آیتالله رئیسی روز گذشته در حالی برای افتتاح طرح آبرسانی غدیر به شهرستان دزفول سفر کرد که این پنجمین سفر رئیس جمهور به این استان در یکسال گذشته است. رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود، اظهار کرد: خرسندم که طرحی را افتتاح میکنیم که پیشبینی میشد حداقل ۳ تا ۴ سال طول بکشد، اما به دست توانای مهندسان، کارگران و مدیران جهادی در مدت ۱۰ ماه به نتیجه رسید و مردم عزیز ما در این استان، ۲۶ شهرستان و ۱۶۰۰ روستا میتوانند از این آب بهرهمند شوند. وی با قدردانی از همه کسانی که برای طراحی و اجرای این پروژه عمرانی ارزشمند زحمت کشیدند، افزود: همه بخشهای این طرح از طراحی تا اجرا و تجهیزات بهکار رفته کاملاً ایرانی بوده و این حقیقتاً مایه افتخار است.
ایران مدیون خوزستان است
آیتالله رئیسی با بیان اینکه همه ایران مدیون خوزستان است، به ایستادگی مردم این استان در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: اینجا سرزمین مجاهدانی است که دیروز با سلاح در مقابل دشمن ایستادگی میکردند و امروز هم با شعار «ما میتوانیم» به مردم عزیز امید میدهند و دشمنان را ناامید میکنند. آیتالله رئیسی با بیان اینکه خوزستان ظرفیتهای زیادی دارد که بهرهبرداری از آنها نیاز به کار و تلاش دارد، اضافه کرد: جا دارد از وزیر و مدیران وزارت نیرو قدردانی کنیم که با روحیه جهادی به دنبال حل مشکلات مردم هستند و امروز چه افتخاری از این بالاتر که با اجرای این طرح به زوار امام حسین(ع) آبرسانی میشود. همچنین باید از عزیزان بسیج، سپاه و ارتش که دیروز در سنگر دفاع از خوزستان از خودگذشتگی میکردند و امروز برای حل مشکلات مردم تلاش میکنند نیز قدردانی کنم.
رئیس جمهور همچنین با قدردانی از استاندار و مدیران استانی برای پیگیری مجاهدانه طرحهای عمرانی خوزستان که اجرای این طرح را به جای ۳ تا ۴ سال در۱۰ ماه به سرانجام رساندند، گفت: اجرای جهادی و سریع طرح آبرسانی غدیر برای بنده و مردم این توقع را ایجاد میکند که مدیران در سراسر کشور برای رفع تنشهای آبی مجاهدانه و با سرعت تلاش کنند.
تابستان بدون خاموشی برق خانگی
آیتالله رئیسی با اشاره به مدیریت موفق تأمین و مصرف برق در تابستان امسال از سوی وزارت نیرو افزود: کمتر کسی فکر میکرد با کمبودهای موجود خاموشی برق در بخش خانگی نداشته باشیم، اما مدیریت و همراهی و همکاری مردم و اصناف اثبات کرد، میشود با کمبودها و درست استفاده کردن از آب و برق و منابع به نحوی حرکت کرد که در خانهها خاموشی نداشته باشیم.
رئیس جمهور با اشاره به پیشبینیهای انجام شده برای تأمین منابع آب طرح آبرسانی غدیر و ابراز خرسندی از بهرهمندی مردم در روستاهای تحت پوشش اظهارکرد: مردم استان و بخصوص روستاهای خوزستان بسیار مناعت طبع دارند به شکلی که وقتی خدمت آنها میرسیم، میبینیم زندگیشان با سختی مواجه است، اما یک مسأله بسیار بالاتر و برتر را میبینند و برای نظام، سلامتی رهبری و پیشرفت کشور دعا میکنند. من به مدیران کشور تأکید میکنم که به این مردم بزرگوار، هر چقدر خدمت کرده باشیم، باز هم کم است.
وی با بیان اینکه اجرای جهادی چنین طرحهایی باعث امیدوار کردن مردم میشود و این امیدواری موجب مشارکت بیشتر مردم در عرصههای اجتماعی، افزایش سرمایه اجتماعی، نشاط اجتماعی و نقشآفرینی جوانان عزیز خواهد شد، تأکید کرد: عمیقاً معتقدیم که در این کشور میشود کارهای بزرگی انجام داد و امیدوارم اجرای طرح فاضلاب اهواز و دیگر شهرهای استان نیز هر چه سریعتر به نتیجه برسد.
رشد اقتصادی 5 درصدی خوزستان
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی استاندار درباره ایجاد اشتغال در استان اظهار کرد: این گزارش نشان داد، اعتباراتی که برای اشتغال استان در نظر گرفته شده، جذب و باعث شده رشد اقتصادی استان از ۲ به ۵ درصد افزایش پیدا کند. وی با اشاره به سخنان امام جمعه اهواز مبنی بر اینکه این پنجمین سفر رئیس جمهور به خوزستان در یکسال گذشته است، گفت: قبلاً هم گفتم، اگر لازم باشد هر ماه به خوزستان سفر میکنم تا مشکلات مردم حل شود و تا تحقق آنچه که در ورزشگاه بزرگ اهواز و در جمع جوانان خوزستان وعده دادیم، از پا نخواهیم نشست.
حضور در مناطق دوردست خوزستان
رئیس جمهور با اشاره به حضور خود در بخش شیهون دزفول به عنوان یکی از دوردستترین مناطق استان خوزستان اظهار کرد: مردم این منطقه مشکلاتی داشتند، اما بسیار باروحیه، باصفا، مخلص و ولایتمدار بودند. این مردم شهید داده بودند اما همچنان مشکلات زیادی داشتند و کسانی که دیروز از این خاک در برابر دشمن دفاع کردند، امروز باید در عرصه تولید، ساخت جاده، فعال کردن کارخانهها، به راه انداختن کارخانههای تعطیل و نیمه تعطیل، ایجاد اشتغال، رفع بیکاری و ساخت مسکن برای مردم فعال باشند و دولت را در رفع مشکلات و آبادانی کشور یاری کنند.
دیدار با مردم منطقه محروم احمد فداله
رئیس جمهور که برای افتتاح طرح عظیم آبرسانی غدیر به استان خوزستان سفر کرده بود، در جریان بازدید هوایی از بخشهایی از این طرح، در بخش شهیون شهرستان دزفول در جمع مردم منطقه محروم و صعبالعبور «احمد فداله» حضور یافت و ضمن گفتوگو با آنان، از مشکلات و درخواستهای آنان بویژه تکمیل جاده مواصلاتی مطلع شد و برای رفع آن قول مساعد داد. آیتالله رئیسی، سید امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و دبیر شورایعالی جهادسازندگی را مأمور رسیدگی ویژه و پیگیری حل مشکلات ساکنان این منطقه کرد.
رئیس جمهور در جمع اهالی این روستا، با بیان اینکه حتماً مسأله جاده این منطقه را در اولویت قرار میدهیم، گفت: با پیگیری مجدانه استاندار و تخصیص اعتبارات لازم از مرکز، به سرعت کار دنبال خواهد شد تا بنبست بهوجود آمده در رشد و پیشرفت این منطقه برطرف شود و جوانان به عنوان سرمایههای گرانقدر این منطقه بتوانند با کار و تلاش خود این منطقه را بسازند.
آیتالله رئیسی با بیان اینکه این منطقه این ظرفیت را دارد که برای بخشهای اطراف هم زمینه اشتغال را فراهم کند، تصریح کرد: هر حرکت و اقدامی که در جهت افزایش تولید در این منطقه انجام شود، حرکت در جهت فرمان رهبری و در جهت استقلال و قطع وابستگی به کشورهای دیگر و خودکفایی کشور است.
بــــرش
در هفته دولت صورت گرفت
گفتوگوی تلفنی رئیس جمهور با 5 نفر از مراجع عظام تقلید
پنجشنبه گذشته، رئیس جمهور به مناسبت هفته دولت در تماسهای تلفنی جداگانه با مراجع عظام تقلید حضرات آیات عظام نوری همدانی، سبحانی، مکارم شیرازی، جوادی آملی و شبیری زنجانی گفتوگو و اقدامات دولت در سال گذشته را برای ایشان تشریح کرد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، آیتالله رئیسی در این تماسها، با عرض تسلیت ایام اسارت آل الله(ع) و اشاره به اقدامات دولت در سال گذشته، از ایشان خواستند نظرات و رهنمودهای خود را مطرح فرمایند. مراجع عظام نیز ضمن بیان برخی اولویتها نسبت به مردم، اعلام نمودند برای موفقیت دولت در خدمت به مردم همواره دعاگو هستند.
رئیس جمهور در اجلاس رؤسای دانشگاهها، پژوهشگاهها و پارکهای علم و فناوری، مطرح کرد
بیشترین پیشرفت علمی در صنایعی با بیشترین تحریمها
گروه سیاسی/ آیتالله رئیسی در اجلاس رؤسای دانشگاهها، پژوهشگاهها و پارکهای علم و فناوری سراسر کشور که پنجشنبه گذشته در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، یکی از اصلیترین مؤلفههای قدرت را علم و دانایی دانست و گفت: هر کشوری که به مدارج بالاتری از دانش در عرصههای مختلف دست یافته قدرتمندتر است و میتواند نقشآفرینی جدیتری در معادلات جهانی داشته باشد.
رئیس جمهور افزود: ما در جمهوری اسلامی دانشگاهی میخواهیم که ثمره و نتیجه آن ساخته شدن انسان عالم، دانشمند و موحد باشد که بتواند هم خودش و هم جامعه را نجات دهد؛ رسالت دانشگاههای ما تربیت انسانهای موحدِ نجاتیافته نجاتبخش است.
بسترسازی برای عملی شدن پژوهشها
رئیس جمهور با اشاره به اینکه تفکر استکباری تا دیروز بهدنبال غارت زمین و منابع ملتهای دیگر بود و امروز بهدنبال دستاندازی به استعدادهای انسانی و نخبگان ملتها است، تولید علم را مسئولیت دیگر دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی کشور برشمرد و گفت: مؤثرترین روش قدردانی از دانشمندان و پدیدآوردندگان علوم و دانشهای جدید ایجاد بستر عملی شدن یافتههای آنان است. وی تلاش علمی و تحقیقاتی برای افزایش بهرهوری در کشور را دیگر وظیفه مهم نهاد علم در کشور دانست و گفت: دولت برای افزایش سرمایهگذاری در کشور اقداماتی را سامان داده که در حال اجرا هستند و اینجا از دانشگاه بهعنوان اتاق فکر دولت میخواهم که تمام توان پژوهشی و تحقیقاتی خود را برای ارتقای بهرهوری در کشور به کار گیرد و در این عرصه به دولت کمک کند.
ارتباط نظاممند دانشگاه و صنعت
رئیس جمهور ایجاد ارتباط نظاممند میان دانشگاه و عرصههای مختلف از جمله صنعت و بازار را از اولویتهای کشور خواند و افزود: در سالهای اخیر بیشترین تحریمها و محدودیتها بر صنایع نظامی و هستهای کشور ما تحمیل شده، اما بیشترین پیشرفت علمی کشور نیز در این دو عرصه است. این موضوع نشان میدهد که وقتی اراده وجود داشته باشد و ارتباط صحیحی بین بخشهای مختلف صنعت و بازار با بخش علمی مرتبط برقرار شود، پیشرفت قابل دسترس است.
رئیس جمهور پیش از سخنرانی در این اجلاس در نشست دیگری با استادان و فنآوران دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در حاشیه این اجلاس برگزار شد، تأکید کرد: بهعنوان رئیس دولت مؤکداً به همه مسئولان دانشگاهی و علمی دولت تأکید کردهام که دانشگاهها باید اتاق فکر دولت باشند چرا که ارتقای بهرهوری در کشور و بهبود روندها و فرایندها در گرو انجام کارها بر مبنای علم است.
بازدید از نمایشگاه دستاوردهای هواوفضا
رئیس جمهور همچنین در ادامه به بازدید کوتاه خود از نمایشگاه دستاوردهای هوافضای دانشگاه امیرکبیر اشاره کرد و گفت: با توضیحاتی که دستاندرکاران این نمایشگاه در جریان این بازدید ارائه کردند؛ بنده بسیار افسوس خوردم که چرا از این تلاشها حمایت کافی به عمل نیامده تا تبدیل به محصول شوند. حیف است که چنین توانمندیهایی در کشور وجود داشته باشد اما به شایستگی مورد استفاده قرار نگیرد.
آیتالله رئیسی با بیان اینکه دولت مردمی، از کنار مشکلات عبور نمیکند، بلکه برای حل مشکل، به میدان آمده است، گفت: بنای ما حل مسائل است، نه دور زدن آنها؛ شما در دانشگاهها توجه و تمرکز خود را روی کارهای علمی بگذارید و دولت نیز با تمام توان و قوت خود از فعالیتهای شما حمایت خواهد کرد.
رئیس جمهور همچنین در جریان بازدید از نمایشگاه دستاوردهای هوافضای دانشگاه امیرکبیر، با توضیحات مدیران دانشگاه و دستاندرکاران این نمایشگاه از آخرین اخبار و جزئیات فعالیتها و دستاوردهای طرحهای در دست مطالعه این مجموعه در عرصه هوافضا، از جمله طراحی هواپیمای مسافربری ۷۲ نفره که به سرپرستی دانشکده هوافضای دانشگاه امیرکبیر و با همکاری مراکز علمی و دانشبنیان در حال انجام است، مطلع شد.
رئیس جمهور در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت(ع):
ائمه(ع) رمز وحدت امت اسلامی هستند
رئیس جمهور پنجشنبه گذشته در آیین گشایش هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت(ع)، شناخت حقیقی و معرفی اهل بیت(ع) را مأموریت اصلی دین و همه عالمان فرهیخته دانست و تأکید کرد: در سیره ائمه هدی(ع) سه اصل شناخت مقام ولایت و امامت و هدایت انسانها، ستیز با ظلم و ستم و تربیت نفوس مستعده محور بوده است. وی با اشاره به تهدیدات امروز جوامع بشری بویژه تهدیدات فرهنگی، تصریح کرد: اگر مبلغان دینی راه نورانی و نجاتبخش اهل بیت(ع) را بدرستی معرفی کنند همه نفوس آزادیخواه آن را میپذیرند. آیتالله رئیسی عدالتخواهی را از آموزههای مهم اهل بیت(ع) دانست و تأکید کرد: کسانی که میخواهند به تأسی از اهل بیت(ع) در جامعه بشری مردم را به عدالت دعوت کنند، باید خودشان عدالتخواه باشند. رئیس جمهور عقلانیت را دیگر آموزه مهم اهل بیت(ع) خواند و گفت: جاهلیت مدرن از نظر ماهیت، همان جاهلیت قدیم اما در ظواهر جدید است. تفاوت در این است که امروز نظام سلطه برای تبلیغ پیام جاهلانه خود همه امکانات از علم و فناوری تا قدرت رسانه را بهکار گرفته است و میکوشد شاخصهای اخلاقی غلط را در جوامع حاکم کند.
آیتالله رئیسی با بیان اینکه ائمه رمز وحدت امت اسلامی هستند و در این مکتب افراط و تفریط وجود ندارد و محور آن عقلانیت، انسانیت و حقطلبی است، متذکر شد: امروز بسیاری که دم از حقوق انسان میزنند، متأسفانه با رفتاری دوگانه در برابر تضییع حقوق بسیاری از انسانها سکوت کردهاند. این در حالی است که حضرت علی بن ابیطالب(ع) در فرمان به مالک اشتر رساترین کلمات را در توجه به حقوق انسانها دارد که میتوان با افتخار آن را برافراشت و به همه عالم نشان داد.
در این مراسم که سفرای برخی کشورهای اسلامی و نمایندگان مراجع عظام و شخصیتهای برجسته فرهنگی از ۱۱۷ کشور جهان حضور داشتند، از سایت جدید «ویکی شیعه»، با حضور رئیس جمهور رونمایی شد.
پیام به جشنواره جهانی شعر آیینی
گفتنی است رئیس جمهور در پیامی به جشنواره جهانی شعر آیینی، با بیان اینکه شعر آیینی به برکت انقلاب اسلامی به شکوفایی کم نظیری رسیده است و این شجره طیبه هر آن به اذن خدا ثمری تازه میدهد و من معتقدم این هنوز از نتایج سحر است، تصریح کرد: میراث عظیم شعر دینی از دل تاریخی پر از رنج، به شما شاعران این عصر رسیده است و تنها با حقگویی و عدالتخواهی است که می توان شکر این نعمت را به جا آورد.