ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
رائد موسوی، فرزند دیپلمات ربوده شده در گفتوگو با «ایران» مطرح کرد
تکذیب خبر شهادت و کشف محل دفن متوسلیان
وزارت خارجه: حاج احمد متوسلیان و سه دیپلمات دیگر در زندانهای رژیم صهیونیستی به سر میبرند
گروه سیاسی/ 38 سال از آخرین دیدار و آخرین خبر گذشته است. سالهایی که هر روزش برای خانواده و یاران با انتظار و امیدواری برای دیدار دوباره یا دستکم یافتن یک اثر و نشانه طی شده. حالا بعد از 38 سال کانال تلگرامی منتسب به یکی از نمایندگان اصولگرای مجلس در خبری براساس شنیدهها، نوشته: پیکر حاج احمد متوسلیان و همرزمانش پیدا شده و بزودی به ایران بازخواهند گشت.
ماجرا از یادداشت احسان محمدحسنی، مسئول سازمان هنری رسانهای اوج آغاز شده که با امیدواری به تحقق رؤیای شیرین بازگشت حاج احمد به وطن نوشته: «این خبر، یا واقعیت دارد و یا صرفاً یک ادعاست! هر چه که هست، سالها است اسناد و شواهد و قرائنِ متقن و شهادتِ شاهدان زنده و حاضر در اسارتگاه و محل تیرباران و دفن این چهار ایرانیِ مظلوم، گواهی میدهند که حاج احمد متوسّلیان و همراهان غریبش به طرز وحشیانهای به شهادت رسیدهاند و پیکر نیمه جانش نیز در نقطهای مشخص در زیر خرواری از خاک و بتن قرار گرفته و تا امروز مدفون مانده است.»
این گمانه را محمدمهدی همت، فرزند شهید همت نیز در توئیترش بازنشر داد و نوشت: «خبر شهادت عموی عزیزم حاج احمد متوسلیان و همراهان غریبش در همان ابتدای اسارت به گوش میرسد. گویا محل دقیق پیکرها هم اعلام شده است. میخواهید مرد و نامرد را بشناسید، ببینید چه کسی پای کار میایستد.»
پیگیری صحت و سقم این خبر اما نشانی از پایان انتظارها دستکم با رؤیت پیکری بر جا مانده از حاج احمد و یارانش نداشت.
رائد موسوی، فرزند سید محسن موسوی یکی از دیپلماتهای ربوده شده که در سالهای گذشته یکی از فعالترین افراد در پیگیری سرنوشت دیپلماتهای ایرانی بوده است، در گفتوگو با «ایران» با رد همه این اخبار و گمانهزنیها گفت: «هیچ کدام از مطالبی که منتشر شده، مستند نیستند و منبع مشخصی ندارند. البته شاید آقای حسنی، مسئول سازمان اوج خواسته مسأله پیگیری سرنوشت این اسرا را به نحوی تقویت کند.»
رائد موسوی با یادآوری ماجرای فردی به نام «عیسی ایوبی» که سال 96 نادر طالبزاده در برنامه خود او را به عنوان آخرین همراه احمد متوسلیان و یارانش معرفی کرد، گفت: «روایتی که در این دو روز مورد توجه قرار گرفته، به نظر برگرفته از روایت ایوبی است که مدعی بود یک ماه در یک سلول با چهار ایرانی همراه بوده و بعد با آنها به یک ساحل برده شده و صدای تیر شنیده که به معنای آن بوده که آن چهار ایرانی در آن ساحل تیرباران شدند اما آقای ایوبی را رها کرده بودند.» موسوی با بیان اینکه با عیسی ایوبی در سفارت ایران در لبنان شخصاً ملاقات داشته، گفت که اظهارات او در پاسخ به سؤالاتم متناقض بود، مثلاً میگفت حاج احمد در زندان گفته که دو بچه دارم در حالی که نه حاج احمد متوسلیان و نه هیچ کدام از اسرای ایران دو بچه نداشتند. او درباره چرایی انتشار چنین خبرهایی درباره سرنوشت چهار دیپلمات ربوده شده ایرانی معتقد است: «این موضوعی است که هر کس درباره آن صحبت کند یا داستانی بگوید مورد توجه قرار میگیرد.»
فرزند سید محسن موسوی با اشاره به پیگیریهای وزارت خارجه از سازمان ملل در روزهای اخیر و در خواست ایران برای پیگیری سرنوشت دیپلماتهای ربوده شده ایران در لبنان گفت: «انتشار چنین شایعاتی نه تنها برای خانواده اسرا ناگوار است بلکه باعث میشود نهادهای بینالمللی از انجام وظیفه و پیگیری شانه خالی کنند.»
درخواست مجدد ایران برای پیگیری پرونده دیپلماتهای ربوده شده
با وجود انتشار این شایعات روز گذشته وزارت امور خارجه کشورمان به مناسبت ۱۴ تیرماه، سی و هشتمین سالروز ربایش ۴ دیپلمات کشورمان به دست مزدوران رژیم صهیونیستی در لبنان بیانیهای را منتشر کرد. به گزارش ایرنا، در این بیانیه تأکید شده: «شواهد و قرائن گویای آن است که دیپلماتهای ربوده شده در لبنان به نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی تحویل داده شده و متعاقباً به سرزمینهای اشغالی منتقل شدهاند و اکنون در زندانهای این رژیم نامشروع بسر میبرند. بر همین اساس و با توجه به اشغال لبنان در آن زمان توسط رژیم صهیونیستی که با حمایت کامل امریکا صورت گرفت، جمهوری اسلامی ایران مسئولیت سیاسی و حقوقی ربایش و این اقدام تروریستی را متوجه رژیم صهیونیستی و حامیان آن میداند.»
این بیانیه با تأکید بر اینکه متأسفانه جامعه بینالمللی و سازمانهای مدعی حقوق بشری در قبال این جنایت هیچ اقدام جدی انجام ندادهاند و رژیم صهیونیستی که همچنان با حمایت امریکا به جنایات و اقدامات ناقض قوانین بینالمللی خود ادامه میدهد، از پذیرفتن مسئولیت در این مسأله طفره میرود، آمده: جمهوری اسلامی ایران با قدردانی از همکاری و اقدامات دولت لبنان برای تعیین سرنوشت چهار دیپلمات مذکور از جمله ارسال نامه برای دبیرکل وقت سازمان ملل در سپتامبر ۲۰۰۸ که در آن بر ربوده شدن دیپلماتهای ایرانی تأکید شده است، بار دیگر از مقامات لبنانی و همچنین از دبیرکل سازمان ملل متحد و صلیب سرخ جهانی و دیگر نهادهای بینالمللی مجدانه میخواهد تا به وظیفه ذاتی، حقوقی و انسانی خود در پیگیری این پرونده عمل نمایند و تمام تلاش خود را برای روشن شدن وضعیت دیپلماتهای ربوده شده به کار برند و در همین چارچوب، مجدداً بر پیشنهاد خود مبنی بر تشکیل کمیته حقیقتیاب از سوی صلیب سرخ جهانی تأکید دارد.
حاج احمد متوسلیان اواخر خرداد سال ۱۳۶۱، طی مأموریتی همراه یک هیأت عالیرتبه سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی ایران به سوریه و لبنان سفر کرد تا راههای کمک به مردم مظلوم و بیدفاع لبنان را از نزدیک بررسی کند. اما در ظهر روز چهاردهم تیرماه ۱۳۶۱ حاج احمد متوسلیان به همراه اتومبیل سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان هنگام عزیمت به بیروت در یک پست ایست و بازرسی موسوم به حاجز باربرا به فاصله ۴۰ کیلومتری بیروت متعلق به شبه نظامیان مارونی وابسته به حزب کتائب متوقف شد و چهار سرنشین آن به رغم داشتن مصونیت دیپلماتیک توسط شبه نظامیان فالانژ به گروگان گرفته شدند و پس از شکنجه و بازجویی به نظامیان اسرائیل تحویل گردیدند. علاوه بر پیگیریهای وزارت امور خارجه در سال 96 کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس دهم نیز کمیتهای برای پیگیری سرنوشت دیپلماتهای ربوده شده تشکیل داد. اما این اقدامات در فقدان همکاری نهادهای بینالمللی مؤثر هنوز به نتیجه مطلوبی نرسیده است.
روحانی در جلسه رؤسای کمیتههای تخصصی ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کرد
بازگشت محدودیتهای هوشمند در مناطق قرمز
رئیس جمهوری با استناد بهگزارشهای کمیته آموزش ستاد ملی مبارزه با کرونا و ارزیابیهای متخصصان، علت افزایش شمار مبتلایان و قرار گرفتن برخی شهرها در وضعیت قرمز را برپایی تجمعها و مراسمهایی نظیر میهمانیها، عروسی و عزا برشمرد و گفت: رعایت نشدن اصول بهداشتی و دستورالعملهای پیشگیری در محیطها و مکانهایی که از ابتدا درباره ممانعت از برگزاری آنها هشدار داده شده بود، عامل بروز این مشکل است.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در جلسه رؤسای کمیتههای تخصصی ستاد ملی مبارزه با کرونا، با انتقاد از رعایت نشدن فاصلهگذاری نسبی در حملونقلهای عمومی، این موضوع را عامل دیگر افزایش تعداد مبتلایان عنوان کرد و از مسئولان کمیته اجتماعی – امنیتی خواست نظارت و مراقبت خود را در این خصوص تشدید کنند.
روحانی با ابراز خوشحالی از اینکه مراکز کسب و کار و محیطهای مرتبط با آن با رعایت اصول بهداشتی نقش کمتری در افزایش شیوع و ابتلاهای جدید داشتهاند، اظهارداشت: کمیته تبلیغاتی باید با ارائه یک بسته سیاستی و تعریف شرح وظایف مشخص برای فرهنگسازی در تغییر سبک زندگی و عادات جدید رفتاری برای شهروندان، اقدامات اقناعی و تبلیغاتی لازم را انجام دهند.رئیس جمهوری با قدردانی از نقش آفرینیهای مؤثر رسانهها در مدیریت و کنترل بیماری افزود: از این پس در کنار هشدارها و توصیههایی که برای مقابله با ویروس داده میشود باید فعالیتهای مؤثر و اقناعی برای تغییر سبک زندگی انجام گیرد و کمیته تبلیغات موظف است از طریق رسانهها اقدامات مؤثر از جمله ارائه آموزشهای لازم را انجام دهد.
وی تأکید کرد: با توجه بهگزارش ارائه شده از سوی کمیته اجتماعی – امنیتی و بررسیهای دقیق، مقرر شد در مناطق با وضعیت هشدار یا قرمز محدودیتهای جدید به شکل کاملاً هوشمند اعمال شود.
رئیس جمهوری تأکید کرد: مردم شریف مطلع باشند که با توجه به تجارب بهدست آمده طی ماههای اخیر، قرار نیست محدودیتها به شکل کلی و وسیع برقرار باشد و اعمال محدودیتهای جدید منطبق بر محیطهای شناسایی شده و مبتنی بر روشهای مؤثر در افزایش ابتلا و شیوع بیماری است که براساس این مصوبه به استانداران اختیارات لازم برای شهرستانهای قرمز آن استان واگذار خواهد شد.
روحانی در پی گزارش کمیته بهداشتی درخصوص وضعیت کادر پزشکی کشور و نیروی انسانی فعال در حوزه بهداشت و درمان، گفت: مردم بزرگوار ایران متوجه باشند بار سنگینی برای درمان بیماری و مراقبت و نگهداری بیماران بد حال بر دوش کادر درمانی کشور است.
رئیس جمهوری هشدار داد: رعایت نشدن دستورالعملهای بهداشتی و افزایش شمار مبتلایان، کادر درمانی کشور را دچار فشار کاری و فرسایش جسمی و روحی میکند و به انگیزه آنان که تاکنون با ایثار و فداکاری فعالیت کردهاند لطمه جدی وارد خواهد کرد و ما نباید بگذاریم چنین اتفاقی رخ دهد.
روحانی افزود: آنچه ستاد ملی در جلسه آتی خود مورد بررسی و تصویب قرار خواهد داد با توجه به مجموعه مباحث و بررسیهای به عمل آمده از سوی کمیتههای مختلف، روشهای اجرایی و مؤثر نظارت بر دستورالعملها و فاصلهگذاری اجتماعی هوشمند با تعیین شرح وظایف معین برای بخشهای مختلف نظارتی خواهد بود.رئیس جمهوری در این جلسه با تأکید بر اینکه همه دستگاههای دولتی و محیطهایی که کارمندان دولت در آن فعالیت میکنند میبایست پیشتاز رعایت دستورالعملها باشند، گفت: تمامی وزارتخانهها موظف به ارائه برنامه جامع سازگاری با کرونا به کمیته اجتماعی – امنیتی هستند تا در ستاد ملی بررسی و تصویب شود.
قائم مقام صداوسیما: فضای مجازی، مشکل اصلی صداوسیما است
حجتالاسلام رفیعی: صدا و سیما فضای نقد و گفتوگوی صریح در حوزه دینی و سیاسی ایجاد کند
قائم مقام رئیس سازمان صداوسیما با بیان اینکه این سازمان بهعنوان رسانه بزرگ و شاید ابررسانه در سطح جهانی مطرح است، گفت: رسانه جمهوری اسلامی ایران در حال رقابت با رسانههای دنیا نیست؛ چون رقابت جایی معنا پیدا میکند که هدف مشترک باشد؛ ما هیچ هدف مشترکی با رسانههای دنیا نداریم؛ پس رقابت معنا ندارد؛ بلکه به تمام معنا در حال جنگ با رسانههای دنیا هستیم. بهگزارش ایسنا، حجتالاسلام سید رمضان موسوی مقدم در مجمع عمومی نمایندگان طلاب و فضلا افزود: امروز بیش از ۲۸۲ شبکه ماهوارهای با زبان فارسی علیه رسانهها و مردم ما در حال فعالیت بوده و این رسانهها در یک بازه زمانی 10 ساله، ۷۰ برابر زمان جنگ سرد، علیه جمهوری اسلامی ایران کار کردهاند که به گفته یک تحلیلگر غربی اگر این رسانه از پشتوانه قوی فرهنگی برخوردار نبود، باید امروز به طور کامل پایمال میشد.موسوی مقدم ادامه داد: امروز بزرگترین مشکل رسانه ملی، وجود فضای مجازی است که در گذشته با ماهواره مواجه بودیم؛ اما امروز دشمن، بسیار نزدیکتر شده و با فضای مجازی وارد جبهه ما شده و جولان میدهد. وی خاطرنشان کرد: امروز بیش از ۷۵ درصد پهنای باند در فضای مجازی در تسخیر توئیتر، اینستاگرام، تلگرام و... است که بحث مفصلی دارد و امروز شاهد صدمات تأسف باری در این زمینه هستیم.وی با بیان اینکه امروز بالای ۹۰ درصد اعتماد به رسانه ملی و بالای ۸۰ درصد رضایت نسبت این رسانه وجود دارد، تصریح کرد: امروز ابتذال در رسانه ملی غلبه ندارد؛ اما اشکالات وجود دارد و عمده این اشکالات در برنامههای زنده به وجود میآید که بهدنبال رفع آن هستیم.
با این حال و با توجه به دفاع قائم مقام علی عسگری از عملکرد سازمان صداوسیما، حجتالاسلام ناصر رفیعی محمدی که بینندگان تلویزیون او را بهعنوان یکی از کارشناسان برنامه مذهبی «بهسمت خدا» میشناسند با انتقاد از رویه متهم کردن افراد و پیاده کردن آنها از قطار دین و انقلاب به انتقاد از سیاست حاکم بر رسانه ملی پرداخت. به گزارش خبرآنلاین، این کارشناس مسائل مذهبی در برنامه «تشرف» که از شبکه یک سیما پخش میشد از مسئولان صداوسیما خواست به تأسی از روش معصومین بخصوص امام رضا علیه السلام، فضای نقد و گفتوگوی صریح در حوزه مسائل دینی و سیاسی را در برنامههای صداوسیما ایجاد کنند و اجازه بدهد که مردم قضاوت کنند. او با بیان اینکه مسئولان رسانه ملی با قدرت رسانهای که در دست دارند فردای قیامت باید پاسخگوی این سؤال باشند که چقدر برای رفع شبهات جوانان وقت گذاشتهاند، گفت که معتقد است مناظره اینستاگرامی اش بیش از سالها حضورش در برنامه سمت خدا بازخورد داشته است.
حادثه در سایت هستهای نطنز
کمالوندی: جای نگرانی بابت احتمال ایجاد آلودگی وجود ندارد
گروه سیاسی/ وقوع حادثهای غیرمنتظره در یکی از سولههای در دست ساخت در محوطه باز سایت نطنز منجر به ایجاد آسیب به این سایت و شایعه پراکنی شماری از رسانههای غربی و اسرائیلی مبنی بر نقش خرابکاری در این ماجرا شد. بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی بامداد پنجشنبه از وقوع حادثه در یکی از سولههای در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز خبر داد وگفت:«بهدنبال وقوع حادثهای که چگونگی آن در دست بررسی است، یکی از سولههای در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز دچار آسیب شد، ولی هیچ تلفات جانی نداشت و به فعالیتهای مجموعه لطمهای وارد نکرد.» به گزارش ایرنا، سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه جای نگرانی بابت احتمال ایجاد آلودگی بهدلیل غیرفعال بودن مجموعه ذکر شده وجود ندارد از بررسی این حادثه از سوی تیمهای کارشناسی سازمان انرژی اتمی و حضور علی اکبر صالحی، رئیس سازمان در محل حادثه خبر داد. به گفته کمالوندی فعالیت های غنیسازی مجتمع هستهای نطنز در زیرزمین انجام میشود اما در محوطه باز هم تعداد زیادی سوله وجود دارد که کارهای مختلفی در آن انجام میشود و سوله حادثه دیده از سولههایی بوده که در حال تکمیل بوده است. او تأکید کرد که در این سوله هیچ نوعی از مواد هستهای نبوده؛ بنابراین برخلاف تبلیغات و شایعات رسانههای معاند و ضد انقلاب که بحث آلودگی را مطرح میکنند، هیچ آلودگی وجود نداشته است. رمضانعلی فردوسی بادی، فرماندار نطنز نیز گمانه زنیها پیرامون دلیل وقوع این حادثه را بیاساس خواند و گفت که سوله آتش گرفته در حال ساخت بوده و وسایل اسقاطی در آن وجود داشته و عوامل فنی سایت انرژی هستهای علت حادثه را بررسی خواهند کرد.
علت حادثه مشخص شد
کیوان خسروی سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد: بررسیهای فنی و امنیتی انجام شده از سوی دستگاههای ذیربط، علت وقوع حادثه در مجتمع هستهای شهید احمدی روشن در نطنز را که بامداد پنجشنبه ۱۲ تیرماه به وقوع پیوست بهصورت دقیق مشخص کرده است. بهگزارش نور نیوز، وی با اشاره به حضور و فعالیت کارشناسان بخشهای مختلف مسئول ارزیابی و رسیدگی به حادثه در سایت نطنز که از اولین ساعات وقوع این رخداد انجام شد، خاطرنشان ساخت: فرضیههای مختلف در مورد علت این رخداد با واکاوی دقیق آثار، نحوه و میزان تخریب ایجاد شده بررسی و علت اصلی حادثه مشخص شده است. بهدلیل برخی ملاحظات امنیتی علت و چگونگی بروز این حادثه در زمان مناسب اعلام خواهد شد.
بیانیه آژانس اتمی در واکنش به حادثه نطنز
روز گذشته نیز آژانس بینالمللی انرژی اتمی در بیانیهای تأیید کرد که سوله حادثه دیده در رخداد روز پنجشنبه در سایت هستهای نطنزعاری از مواد هستهای بوده است. به گزارش ایرنا، آژانس بینالمللی انرژی اتمی در بیانیه خود با یادآوری اینکه این سایت هستهای نطنز تحت پادمانهای این آژانس قرار دارد، تأکید کرد: آژانس تأیید میکند که در زمان [حادثه] هیچ یک از بازرسان پادمانی آژانس در آنجا حاضر نبودهاند. آژانس با مقامهای مربوطه در ایران در ارتباط بوده تا اطمینان حاصل کند که [این حادثه] تأثیری بر فعالیتهای راستیآزمایی پادمانی آن که انتظار میرود همچون گذشته ادامه یابد، نداشته است.
برنامه مجلس کی و کجا تهیه شده؟!
حجتالاسلام سیدناصر موسوی لارگانی، عضو هیأت رئیسه مجلس در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشته است: «با توجه به تورم افسار گسیخته، افزایش روزانه قیمت طلا، سکه، ارز و مسکن، طرح سؤال از روحانی و احضارش به مجلس را آماده و در جلسه علنی روز یکشنبه ۱۵ تیرماه به جریان خواهم انداخت تا اگر روحانی برنامهای برای اصلاح امور ندارد، مجلس به او برنامه بدهد. شرایط فعلی قابل تحمل نیست. اعتراض مردم بحق است.»
این خبر مثل خیلی از خبرهایی که این روزها درباره مجلس مطرح میشود، به احتمال زیاد تا روز یکشنبه تکذیب شود. همچنان که ادعاهایی درباره تهیه طرح تغییر نام فرودگاه، دریافت مالیات از سود سهامداران بورس، ازدواج اجباری، فیلترینگ اینستاگرام و... در روزهای گذشته با تکذیب هیأت رئیسه مجلس روبهرو شده است. با این حال خبری که عضو هیأت رئیسه مجلس درباره طرح سؤال از رئیس جمهوری داده، دو وجه دارد؛ یکی احضار رئیس جمهوری به بهارستان و دیگری برنامه دادن مجلسیها به رئیس دولت! که درباره هر دو نکته گفتنیهایی بسیار وجود دارد و در این مجال فقط اشاره کوتاهی به آن میشود.
فارغ از بحثهایی که این روزها بسیاری از کارشناسان و مسئولان در هر دو قوه مبنی بر ضرورت تعامل و همکاری پاستور و بهارستان برای عبور از مشکلات فعلی مطرح میکنند، این نکته را هم باید افزود که احضار یا طرح سؤال از رئیس جمهوری حق نمایندگان است چنان که مجلس متفاوت دهم هم از این حق خود استفاده کرد و حسن روحانی برای پاسخ به سؤالات آنها در بهارستان حاضر شد. اما سؤال این است که الان وقت مناسبی برای تکرار این کار است؟ مجلسیها از چند هفته گذشته میزبان وزرای دولت هستند تا گزارش آنها از وضعیت کشور معطوف به حوزه مسئولیت خود را بشنوند. فردا هم قرار است محمدجواد ظریف چنین گزارشی را ارائه کند. کمیسیونهای تخصصی مجلس هم بجز یکی دو جلسه که به برگزاری انتخابات هیأت رئیسه اختصاص یافته، هنوز فرصت چندانی برای گردهمایی و بررسیهای تخصصی درباره طرحها، لوایح یا موضوعات کشور پیدا نکردهاند. بنابراین نمیتوان گفت بهارستان به یک جمعبندی مشخصی از وضعیت کشور یا سهم هر کدام از نهادها در بروز برخی نابسامانیها یا مشکلات فعلی رسیده است که بر اساس آن بخواهد از رئیس جمهوری طرح سؤال کند. لذا اگر هدف از این طرح فقط توضیح رئیس جمهوری درباره وضعیت کشور است که این مهم همین حالا هم از سوی وزرای کابینه در حال انجام است و هر هفته چند نفر از آنها میهمان مجلسیها هستند. مضاف بر اینکه مجلسی که هنوز فرصت نیافته درباره آنچه دغدغه اقتصاد و معیشت مردم میخواند، سؤالی از وزرای مربوط طرح کند، چرا به یکباره به سراغ خود رئیس جمهوری رفته است؟
نکته دوم اما قابل تأملتر است و همراه با این سؤال که مجلسیها به واقع کدام برنامه را میخواهند به رئیس جمهوری بدهند؟ مگر نامه شتابزده 12 رئیس کمیسیونهای تخصصی مجلس به رئیس جمهوری که با دغدغهای شبیه به همین ادعای آقای موسوی لارگانی نوشته شده بود، بجز توصیه غیرمنطقی تغییر مسیر 7 ساله، نکته یا راهکار پیشنهادی قابل توجهی در خود داشت که حالا نماینده فلاورجان میخواهد به رئیس جمهوری برنامه بدهد؟ مهمتر از این اصلاً مگر مجلس برنامهای دارد؟ این برنامه کی و کجا تهیه شده که ما خبرنگاران هم بی خبریم؟ این برنامه محصول گزارش کدام کمیسیونهای تخصصی یا مرکز پژوهشهای مجلس است؟ کمیسیونهایی که هنوز به صورت جدی شروع به کار هم نکردهاند و بازوی کارشناسی مجلس هم هنوز رئیس خود را نشناخته است و نمایندگانی که سرگرم تشکیل فراکسیون هستند و تا همین حالا تقاضای آنها برای تشکیل 100 فراکسیون و از جمله فراکسیون سیر و عدس در هیأت رئیسه هنوز تعیین تکلیف نشده، چه برنامهای دارند که بخواهند به رئیس جمهوری بدهند تا جایگزین برنامههای خود کند. آقای موسوی لارگانی این همه عجله برای چیست؟
اخبــــار
عرف: مرحله دوم انتخابات مجلس در موعد مقرر برگزار میشود
معاون وزیر کشور با بیان اینکه این وزارتخانه برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بهشکل الکترونیک آمادگی کامل دارد، گفت: درصورت موافقت شورای نگهبان، انتخابات ۲۱ شهریورماه الکترونیکی برگزار میشود.
جمال عرف در گفتوگو با ایرنا افزود: با برگزاری انتخابات الکترونیک، همه فرآیندهای دستی حذف میشود. عرف با اشاره به درخواست استعلام از ستاد ملی مقابله با کرونا، اظهار کرد: از این ستاد خواستیم تا اعلام کند با توجه به این شرایط آیا برگزاری انتخابات به تعویق میافتد یا نه و اینکه اگر قرار است انتخابات سر موعد انجام شود، پروتکل آن را هم اعلام کند.
وی افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا هم اعلام کرد که مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در موعد مقرر -۲۱ شهریور امسال- برگزار میشود اما با نماینده وزارت بهداشت هم باید هماهنگیهای لازم انجام شود.
عرف خاطرنشان کرد: به همین منظور نخستین نشست ستاد انتخابات هفته بعد با نماینده وزیر بهداشت -احتمالاً یکی از معاونان وزیر- برگزار می شود و هر پروتکلی که وزارت بهداشت اعلام کند، رعایت خواهد شد. معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ حوزه انتخابیه برگزار میشود، گفت: به استانداران ذیربط هم اعلام شد تا تمهیدات لازم را در نظر بگیرند و جلساتی با دانشگاه علوم پزشکی استان متبوع برگزار کنند تا تدابیر لازم در این زمینه اندیشیده شود.
گفتنی است انتخابات در 11 حوزه انتخابیه شامل میانه در استان آذربایجان شرقی، سمیرم و لنجان در استان اصفهان، کرج و اشتهارد و فردیس در استان البرز، دهلران و دره شهر و آبدانان و بدره در استان ایلام، اهواز و باوی و حمیدیه و کارون در استان خوزستان، زنجان و طارم در استان زنجان، بیجار در استان کردستان، کرمانشاه و اسلام آباد غرب و دالاهو در استان کرمانشاه و کردکوی و ترکمن و بندر گز و گمیشان در استان گلستان به مرحله دوم کشیده شد. انتخابات یازدهمین دوره مجلس دوم اسفندماه برگزار شد و به گفته عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در این انتخابات از میان ۵۷ میلیون و ۹۱۸ هزار واجد شرایط در کشور؛ ۲۴ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۴۰۴ نفر معادل ۴۲.۵۷ درصد مشارکت داشتند که سهم زنان ۴۸ درصد و مردان هم ۵۲ درصد بود.
مجمع تشخیص تربیت مدیران راهبردی در خوزستان را تکذیب کرد
دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزاری دوره ۱۲ ماهه تربیت مدیران راهبردی توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام و دانشگاه تربیت مدرس با حضور مقامات ارشد کشوری را تکذیب کرد.
بهگزارش ایلنا، اطلاعیه روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به انتشار آگهی با مضمون برگزاری دورههای ویژه مدیران سطوح ارشد و میانی در خوزستان منتشر شد.
انتخاب نشریه
جستجو بر اساس تاریخ
اخبار این صفحه
-
تکذیب خبر شهادت و کشف محل دفن متوسلیان
-
بازگشت محدودیتهای هوشمند در مناطق قرمز
-
قائم مقام صداوسیما: فضای مجازی، مشکل اصلی صداوسیما است
-
کمالوندی: جای نگرانی بابت احتمال ایجاد آلودگی وجود ندارد
-
برنامه مجلس کی و کجا تهیه شده؟!
-
اخبــــار
اخبارایران آنلاین